download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

И пиратските версии на Windows ще получат ъпгрейд до 10

18.03.2015 23:42 (преди 9 години и 1 месец) | spursy | показана 2297 пъти Статистики
Явно Microsoft са твърдо решени бъдещата операционна система да стане най-масовата.
Microsoft обявиха, че ще осигурят безплатен ъпгрейд до най-новия Windows 10 за всички потребители на Windows 7 и Windows 8/8.1. Много по-голям интерес буди факта, че от тази възможност ще могат да се възползват дори потребители, които използват нелегално, пиратско копие на Windows. Явно момчетата от Редмънд са твърдо решени бъдещата им операционна система да стане най-масово използваната досега. Очаква се много потребители да се възползват от възможността за безплатно мигриране към Windows 10 и така за кратки периоди той да завземе значителен пазарен дял за сметка на предходните версии на системата. Също така с този ход от Microsoft се надяват да обезсмислят пиратското разпространение на нелегални копия Windows.
Очакванията са Windows 10 да дебютира още през лятото. Засега няма официална информация на какви цени ще се продава системата, но през първата година ъпгрейдът към нея ще е безплатен.

Бихте ли ъпгрейднали вашия настоящ Windows към 10?

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 23.03.15, 16:20, anonymous:
    Наскоро четох ,че миналата година печалбата от закупуване на опер.с-ми Майкрософт е 19% от общата печалба ,докато през 2013 тя е била 23 %! В Китай 3/4 от Уиндоус - операционни системи са пиратски! Да не говорим за Источна Европа и останалия свят! Явно тенденцията е за все по-малък дял от печалбата да е от опер.с-ми, което значи ,че политиката на Майкрософт трябва да се промени!Единствено си остават корпоративните клиенти и може би заради тях може да не е безплатна с -мата,но те затова както е казал Океан пускат нелегални активатори!
  • Вторник, 24.03.15, 11:52, trolei:
    Microsoft : Пиратските копия на Windows няма да станат легални !

    Въпреки, че нелегални копия на Windows 7 и 8 ще могат да бъдат безплатно ъпдейтнати до Windows 10, те отново ще бъдат считани за нелегални.
    .......... ..........
    При ъпдейт от нелегално копие на Windows 7 и 8, потребителите не получават всички ъпдейти а само тези свързани със сигурноста. В останалата си част ОС работи нормално.
    При ъпдейт от нелегално копие на XP и Vista, ОС в влиза в режим на понижена функционалност, при който на потребителя се позволява да използва браузъра Internet Explorer само в рамките на един час.

    http://computerworld.bg/47494__microsoft_piratskite_kopiya_na_windows_nyama_da_stanat_legalni

    Казано с по-разбираеми думички :
    1-во – Windows 10 за да функционира, трябва след инсталация или ъпдейт, да се регистрира и активира и това става след заплащане !
    2-ро – Както и досега, при ъпдейт от легално копие ще има отстъпка в цената при online плащане и съответно online обновяване.
    3-то – При ъпдейт от нелегално копие няма да има отстъпка в цената, но ще може да се плати online и да се обнови online.

  • Вторник, 24.03.15, 14:00, tegote:
    За Windows 10 ще говорим, като дойде есента. Да видя с очите си, че са го поправили. Защото всичко им е наопаки и не знаят какво са сътворили, а и няма да имат възможността някога да узнаят, колкото и да им натякваш. На този етап Windows 10 няма!
  • Сряда, 25.03.15, 16:57, karadzha:
    В Замунда § сие ще има Десетка, за къв ми е да обновявам от МС
  • Сряда, 25.03.15, 18:50, johnmotson:
    ” В Замунда § сие ще има Десетка, за къв ми е да обновявам от МС
     Донякъде е и по-правилно karadzha, не се знае какви неприятни изненади се крият под този "безплатен" ъпдейт на Microsoft.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.