download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 105/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Изработва оси валове, зъбни колела с вътрешни и външни зъби с диаметър от 20 до 1000 мм и модул от 0,5 до 12. Извършва ремонт на червячни и цилиндрични редуктури. Изработва метални контструкции, палети и колички за леката промишленост.
Изработване и монтаж на метални конструкции - голямогабаритни резервоари за петролни продукти. Изработване на конструкции и изделия от неръждаема стомана. Ремонтно-възстановителни работи на износени части и изделия. Бластиране на метални повърхности. Проектиране. Контролно-заваръчни работи.
Фирма “Триера-М” ООД гр. Карлово е специализирана в търговията с автомобилни и индустриални търкалящи лагери. Основана е през 1994 г. и вече 10 години е на пазара. Разполагаме на склад Лагери SNR – Франция, TIMKEN ,ZKL, ZVL,GPZ , HARP, ROLLTOM, SHAR, SPZ, VPZ, LPZ,ZWZ , ВМЗ, SBB,Torrington, DKF, URB, FLT, FAG, SKF, KOYO, NTN, NSK, INA и др., автомобилни и индустриални ремъци, различни видове вериги, семеринги. Разполагаме с два склада – вътрешен и под митнически контрол.
Фирма ЕТ Наско А59 предлага заточване и израборка на всякакви режещи инструменти. Фирмата се занимава и с изработването на фрезери за алуминиева и ПВЦ дограма на достъпни цени. Това е единствената фирма изработваща всякакъв вид иснтрументи и презаточването им.
Машини и съоръжения под наем: стационарни и мобилни въздушни компресори, монофазни и трифазни генератори, бензинови и пневматични къртачи, трамбовки,машини за ръчно електродъгово и за ВИГ заваряване, машини за плазмено рязане, пневматични пистолети за коване, системи за почистване с вода под високо налягане и бластиране, мобилни установки за вакумно почистване, индустриални въздухоизсушители, потопяеми помпи и др.
Производство на въжени електротелфери,лебедки,кранови компоненти и други подемно транспортни съоръжения
Оторизиран дистрибутор на SKF лагери, лагерни продукти, инструменти и греси, уплътнения на американската фирма CR (Chicago Rawhide) и промишлени ремъци на фирма GATES и GOODYEAR, масла от фирмата TOTAL.
Традиционен и дългогодишен производител на нисковолтова апаратура и електротехнически прибори: пакетно-гърбични прекъсвачи за 10, 25, 63 и 100 А; бутони с монтажен отвор Ф 22,5 тип РВ; всички необходими схеми за индиректно управление на оперативни вериги; електромагнити AC и DC; кранова апаратура, кранови спирачки, силови контролери, взриво безопасни лампи тип ОВЖЛ 125; продажба на контактори тип CNM.Партньор на Rade Koncar -Skopie и Pokoj S.E Лодз Полша
Производство на всички видове метални транспортни ленти, ползувани за транспортиране на месни, сладкарски и други изделия с малко тегло.Машините ползуващи тези ленти са тункмашини, машини за изпичане, пържене, охладителни тунели и др.
Проектиране на цялостни решения за автоматизация и управление на подземни и надземни паркинги ePark. Изграждане с най-съвременно и надеждно паркинг оборудване (БАРИЕРИ, БИЛЕТНИ АВТОМАТИ, БЕЗКОНТАКТНИ ЧЕТЦИ RFID, РАЗПЛАЩАТЕЛНИ АВТОМАТИ, АВТОМОБИЛНИ ДЕТЕКТОРИ и др.) с 3 години гаранция. 24 часова поддръжка. Проектиране, изграждане и поддръжка на RFID и баркод системи VGARD за контрол на достъпа и работното време базирани на клиент-сървър технология. Турникети за контролирано пропускане на хора.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.