download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 145/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Търговия със строителни и отоплителни материали, горива
Архитектурен и инженерен дизайн в сферата на жилищните, обществени и офис сгради. Дизайн на градската и паркова среда, интериорен и екстериорен дизайн. Креативни и интелигентни решения.
“РАМИЛ”- ООД “КОМФОРТ, КАЧЕСТВО , СТИЛ” Фирма РАМИЛ е специализирана в производството на работно облекло. За краткия период на своето съществуване тя успява да се наложи като водещ производител на изделия с високо качество и елегантна линия. Качествените материи, с които се изработват облеклата са предпоставка за удобство на работното място и издържливост на дрехата. В своята работа екипът на РАМИЛ залага основно на индивидуалния подход към всеки клиент. Динамичното ежедневие и предизвикателството за качествена работа налагат работното облекло като крайно необходима част от ежедневието на съвременния човек. Младият и енергичен екип на РАМИЛ приема предизвикателствата за свое призвание и се стреми да създава едновременно комфортни и уникални работни екипи, с които служителите на дадена фирма да се чувстват удобно и със самочувствие на работното си място. Качеството и бързината на изпълнение на всяка поръчка, както и коректното отношение към клиентите, са превърнали фирмата в желан партньор, както за големи компании, така и за фирми от малкия и среден бизнес. Клиенти на РАМИЛ са фирми на територията на цялата страна, както и извън пределите на България. Разработването на модели в различни цветови комбинации, съчетани с фирменото лого на клиента, само по себе си е предпоставка за уникалност на изделието. Фирмата предлага голям асортимент от лични предпазни средства по охрана на труда, които са неизменна част от работното ежедневие на Вашите служители.
Проектиране, строителство и оборудване на басейни, сауни, аквапаркове и спа центрове.
Врати и прозорци от дърво. Дървена дограма и мебели. Върнете природата във вашия дом!
Фирмата се занимава с търговска дейност от 1992г. До момента веригата е с два магазина и складова база. Търговия на едро и дребно с бои, лакове, ел. материали, кабели, ВиК части, бойлери, камини, едра бяла техника, тапети, меб. фолио, всичко за отоплението, изолации, гипскартон, теракот, фаянс и всякакъв вид санитария. Представлява за Кюстендил и региона фирми като Мегахим, Оргахим, Момина Крепост, ПиринПласт, Иризол, Форма Вита, Елдом Инвест, Руболт, Батерия АД, Wurth Б-я, Теssa, Сонико и др.
Официален дистрибутор на LESNA Словения - производител на дървена стъклопакетна дограма и входни врати. Качеството на изработка и параметрите топло и шумоизолация я правят без конкуренция на нашия пазар.
Афинити - професионално почистване на битови, публични и индустриални сгради след ремонт и строителство. Основно почистване. Консултантски услуги. GSM: 087/8925566 Контакти:Рая Георгиева afinity@abv.bg
ВБ Студио ООД предлага цялостно проектиране и изграждане на интериорни решения за постигане на максимално добър резултат, като интегрира в една услуга трите елемента в съвременното архитектурно изграждане - Архитектура, Мебели и Аудио/Видео оборудване.Разполагайки със собствени ресурси и партнирайки си с други фирми в бранша, ВБ Студио може да отговори на изискването на клиентите си за качество и интеграция на елементите при проектирането и изпълнението на идеите. ВБ Студио ООД притежава три отдела със собствена проектантска, производствена, и изложбена база: ВБ Студио - Архитектура - Проектиране: обществени, жилищни, промишлени сгради. - Интериори: проектиране и изпълнение. - Представяне: макети, 3D моделиране, изчертаване, предпечат, web design. ВБ Студио - Мебели - Проектиране, дизайн, изработка, монтаж на: обществен интериор, хотели, магазини, ресторанти, офиси, кухни, спални, дневни, детски, антрета, HIFI салони и др. ВБ Студио - HI FI - Официален представител и вносител на: AVI, ATC, Arcus audio, Cary Audio Design, DAVIS acoustics, ECOSSE cable, ATOLL. - Изграждане на системи: Stereo Home Theater Multimedia Multiroom Car Audio Professional systems Hand made kits 2Hands - Акустична обработка и подготовка на помещенията съвместно с другите отдели. - Аудио/Видео мебели: по поръчка, съобразени с интериора и дизайна на оборудването, без ограничение на материали и обработки. - Независими консултации и тестове на електроника и тонколони от всякакви производители и вносители, както и изграждане на системи с комплектация по предпочитане на клиента. - Доставка на апаратура за тест в реалните условия на клиента, както и демонстрации във фирмения салон. - Доставка, монтаж, подръжка, следващ ъпгрейд и сервиз на закупената техника.
PVC и AL дограми. Окачени фасади. Зимни градини. Машини за производство и др.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.