download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 249/296 (2956 фирми общо)следваща >>
търговия с дървен материал и туризъм
Компанията е специализирана в консултиране на бизнеса - изработване инвестиционни проекти, бизнес планове, пазарни проучвания, проекти за финансиране по европейски и национални програми. Предлагани услуги свързани с еврофондовете: Разработване на проекти за кандидатстване по европейски програми: • консултиране и ориентиране във възможностите за кандидатстване за еврофинансиране • SWAT анализ на инвестиционния проект • бизнес-план за кандидатстване • защита на инвестиционния проект пред финансиращи институции • препоръчване на експертни решения, свързани с конкретния европроект
Внос на светодиодни (LED) продукти за изработка на светещи реклами и обемни букви, интериорно и екстериорно осветление на заведения, сгради, светодиодни дисплеи за вътрешен и външен монтаж, мек неон, RGB и др.
Алуминиева и PVC дограма - изработка, доставка и монтаж. Структурни и окачени фасади, фасадни панели и облицовки, еталбонд. Стъклени витрини и врати, плъзгащи врати, душкабини. Монтаж стъкла, огледала. Посредничество при покупко-продажби и наеми на недвижими имоти.
ББ Пропътиз е агенция за недвижими имоти утвърдена в България. Ние продаваме имоти и инвестираме в строителство на качествени сгради. ББ Пропъртиз е сравнително млада, но вече успяла да се утвърди като една от качествените агенции за недвижими имоти в България. Нашият лесно достъпен и редовно обновяван уебсайт съдържа разбираема и подредена информация за избрани недвижими имоти в България, както и няколко секции с полезна информация, на разположение на нашите клиенти. Пакетите за огледи, които предлагаме са напълно безплатни, в случай на закупуване на недвижим имот, и ще ви дадат възможност да посетите имота, който харесвате, както и околностите, придружени от консултант, готов да отговори на всички Ваши въпроси. Основана през 2005, ББ Пропъртиз бързо се утвърди на Българския пазар. Професионалното обслужване, комбинирано с прочутата гостоприемност на местните жители вече е направило доволни стотици клиенти.
АВТОЦЕНТЪР “АВТОМАТИК” е специализиран в рециклирането на автоматични скоростни кутии за тежкотоварни автомобили, автобуси и автокранове. АВТОЦЕНТЪР “АВТОМАТИК” разполага на склад със широка гама резервни части, поддържа бизнес контакти с водещите производители в бранша и осъществява редовни и експресни доставки. АВТОЦЕНТЪР “АВТОМАТИК” се отличава със своя висококвалифициран персонал и персоналното отношение към всеки клиент.
Рекламна агенция "ПРИЗМА" е създадена през 1994 г., ръководи се от квалифицирани специалисти и успешно работи на българския и външен пазар. Дейността на фирмата е съсредоточена в две основни направления: 1. ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ: • Oпаковки и етикети - производственият процес обхваща разработката и дизайна на опаковките и етикетите, тяхното отпечатване и последващи допълнителни обработки. • Каталози, брошури, плакати, фирмени папки, листовки и др. • Самозалепващи етикети на ролка. • Печат върху текстил - висококачествен печат на мотиви, лога и други изображения върху детски, юношески и спортни дрехи, работни облекла, бельо, дрехи от промазани материали. Рекламна агенция "ПРИЗМА" разполага със собствена база за сито и тампонен печат. 2. РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ - всички рекламни материали, на които може да бъде поставено рекламно лого. • Химикалки, писалки, комплекти - масов, среден и луксозен клас на водещи европейски фирми; • Запалки - масов, среден и луксозен клас на фирмите: RONSON, UNILITE, TOM и др.; • Бележници - настолни бележници, календар-бележници в различни формати, джобни бележници, азбучници, и др.; • Рекламни аксесоари - чадъри, шапки, чаши, часовници, пепелници, поставки за бюро, различни комплекти и др. Начините за поставяне на рекламно лого са: ситопечат, топъл печат, голдпечат, преге.
Строително-ремонтни работи на сгради, аварийно-възстановителни и реставрационни работи на църкви, манастири, обекти - паметници на културата, доставка и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма.
Производство на рекламни и фирмени стелажи,телени скари,решетки и кошници. Комплексно обзавеждане на търговски обекти. Изработване на метални врати метални конструкции, телени реклами, фирмени стелажи, щендери, стойки, стативи, кошници, колички, оборудване, книжарници, врати, парапети, тенти, сенници, решетки, тераси, търговско обзавеждане
Международен транспорт с камиони; спедиция; търговия; авточасти; масла; филтри; добавки; инжекциони; карбуратори; ремъци; накладки; свещи; ходова част; поръчка; доставка.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.