download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 50/98 (973 фирми общо)следваща >>
Международен автомобилен транспорт и спедиция в Европа. Групажни контейнерни пратки от / за цял свят.
Международен транспорт и спедиция, контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от/за всички дестинации (FCL), комбиниран жп-морски транспорт от/за Грузия, Армения, Азербейджан, Украйна, Русия и др.
Официален представител на Sparco и Ferodo racing за България. Екипировка оборудване и аксесоари за спортни, рали автомобили, картове, джипове и мотори.
Спедиция на международен и вътрешен хладилен и бордови транспорт.
Деспред АД - водеща българска спедиторска компания с дългогодишни традиции, датиращи от 1947г. Притежава сертификат за обща гаранция – традиционно един от най-големите в страната. Разполага с лиценз за митнически агент от 1999г. Член на НСБС, АЕБТРИ и FIATA. Деспред АД предлага пълната гама митнически, транспортни и спедиторски услуги, а именно: o железопътен транспорт и автомобилен (групажни и комплектни превози); o въздушен, морски, речен и контейнерни транспорти; o транзитни и комбиниран транспорт с претоварване на друг вид транспортно средство в собствените терминали и на граничните жп гари и пристанища; o изготвяне на всички видове транспортни, спедиторски и митнически документи; o обезпечаване на всички видове транзитни операции; o обработка и транспортиране на панаирни и изложбени експонати, както и ценни пратки; o митническа обработка на пратки под всички митнически режими, митническо агенство; o превози на опасни и извън-габаритни товари, специализирани превози в жп вагони и хладилни композиции; o складиране и съхранение на всякакви товари, така както временно и митническо складиране; o спедиторски съвети; o логистика.
Продажба на леки и товарни автомобили -втора употреба, внос от Германия. Магазин за авточасти и автостъкла - нови и втора употреба.
Продажба на авточасти и автостъкла - нови и втора употреба за западни автомобили.
Корабно агентиране, спедиция и международен транспорт на всякакви товари. От създаването през 1990 г. досега екипът на Булкам Сий Трейдинг е придобил огромен опит и контакти в областта на предлаганите услуги. Опит в работата с опасни и специални товари.
Фирмата за международен транспорт и спедиция. Фирмата притежава собствен автопарк включващ 11 бр. влекачи: Daf, Renault, Mercedes, Iveco, Volvo; бордови ремаркета 13,60 и дрехарка 100 м3. Всички влекачи и ремаркета са на въздушни възглавници. Извършва международни автомобилни превози на комплектни и групажни товари от/за България и близки страни за/от страните от централна и западна европа. Разполага и с 1бр. Хенгер 102м3, който се товари от и за близки държави. Предлага товарни автомобили, технически отговарящи на всички екологични изисквания (euro 2, euro3) за превози по европейските пътища. Бързината и надеждността са гарантирани и от многократните СЕМТ разрешителни, с който разполага фирмата.
Дейноста на фирмата е свързана и тясно специализирана с внос и дистрибуция на въздушни, маслени, горивни и климатични филтри за японски и европейски автомобили, бусове, камиони, селскостопанска техника и строителни машини. Dиректен вносител за България на марките: LUBER-FINER, NIPPON MAX, FI*BA FILTER, TOKIO и GM. Предлаганите стоки са с високо качество и отговарят на европейските стандарти. Фирмата поддържа в наличност богата гама от над 3000 вида филтри. Цените на предлаганите стоки са атрактивни и привлекателни, както за клиентите на едро, така и за клиентите на дребно.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.