download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 9/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Търговия на едро и дребно с компютърни компоненти. Фирмата е официален представител и дистрибутор за България на следните производители на компютърни компоненти: ELITEGROUP - Дънни платки и преносими компютри; LUXEON - професионални колони за компютри и домашни аудио системи; PixelView - мултимедия и тунери; KingMax - памети и флаш карти, InnoVision - add-on cards, AMIGO - модеми и мрежово обурудване; Trohito - вентилатори, мишки и други.
Производство и внос на професионално кухненско оборудване: печки, скари, фритюрници; мивки, маси; витрини, бойлери; топлинно, газово, неутрално и хладилно оборудване. Извършва доставка, монтаж и сервиз.
Комплексен производител на професионално кухнеско оборудване - топлинно, хладилно, неутрално: печки, скари, фритюрници, отоплители, котлони, топлинни блокове, линия за самобслужване отопляеми / шкафове, маси, мивки, стелажи, колички, смукатели, хладилни шкафове и шкаф-маси. Производство на различни метални изделия по изесквания и чертеж на клиента.
Официален вносител на фирма ХЕЛКАМА, Финландия за хладилни витрини. Основен доставчик на Агрима - Пепси Кола, Девин, Данон и др. Търговия с електромотори, прахоуловители, ел. мотори за помпи - Търговски представител на фирма КАПС ООД, Гложене. Търговия.
Производство на електрическа и топлинна енергия. Пласмент на топлинна енергия за стопански и комунално-битови нужди. Експлоатация и ремонт на енергийни и топлофикационни съоръжения в страната и чужбина. Поддръжка и експлоатация на газопроводи ниско налягане и котлоагрегати на гориво и природен газ. Инвеститорска дейност. Проектиране, изграждане, ремонт и настройка на вътрешни отоплителни инсталации и др.
Търговия със строителни материали, въглища, брикети, газ пропан-бутан и горива.
Търговия на едро и дребно със строителни материали, инструменти и консумативи.
Издател на вестниcите: INTERNET, Computer News и списанията: BYTE.bg, Web.bg и Linux. Организатор на традиционното изложение ИНТЕРНЕТ ЕКСПО. Предлага интернет услуги, изработване и хостване на WEB страници и безплатна електронна поща. Собствен портал: www.web.bg
Консултантски услуги по управление на качеството - разработка и внедряване на системи за управлене по ISO 9001, EN 46000/ISO13485, GMP, HACCP. Консултации за здравния сектор (правни анализи и пазарни проучвания). Подбор на кадри.
Производител на консумативи за домакински ел.уреди - торби за прахосмукачки, филтри за фритюрници, филтри за аспиратори.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.