download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Автор
Съобщение
kookki
Пон, 30.04.12, 22:16
Стоянчо, бъдещите ти планове не ме интересуват особено. Темата е твоя, така че не виждам какво се възмущаващ от поста ми. Казвам каквото мисля и не ми пука как ще се възприеме от теб или от който и да е, защото лицемерието във виртуалното пространство е загуба на ресурси, освен ако не става на въпрос за измама. Както и да ме наплюеш, ще си го преместя в другия крачул, защото нямам преки отношения с теб и нищо не зависи от твоето мнение или от на някой друг. Ти си знаеш все пак.
dreamskill
Пон, 30.04.12, 22:24

RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” Хм , до колкото си спомням старите във форума изкарваха Древен за мозъчно увреден.

dreamskill , що не си джъткаш игрите ? „

Моля?
anonymous
Пон, 30.04.12, 22:32

RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” Стоянчо, бъдещите ти планове не ме интересуват особено. Темата е твоя, така че не виждам какво се възмущаващ от поста ми. Казвам каквото мисля и не ми пука как ще се възприеме от теб или от който и да е, защото лицемерието във виртуалното пространство е загуба на ресурси, освен ако не става на въпрос за измама. Както и да ме наплюеш, ще си го преместя в другия крачул, защото нямам преки отношения с теб и нищо не зависи от твоето мнение или от на някой друг. Ти си знаеш все пак. „

коки какво пиеш , че, си се изнервил толкова ? все пак тука , в тази тема е да се сподели . не да се караме и обиждаме .
пс . не ,че аз не си поплаквам ледчета в чашата
пс.2 и аз не сам давал смисленни отговори .
пс.3 .......... чудя се какво да напиша за пс.3

kookki
Пон, 30.04.12, 23:28

RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” коки какво пиеш , че, си се изнервил толкова ? „

Брато, щом си ме преценил като нервен сигурно така изглеждам. Пия бира след ракията, но по принцип на жена ми и дойде. Не се карам с никой ами казвам каквото ми е в главата. Всъщност не се чувствам изнервен, но в последно време чета предимно безсмислен постове ,според моите интереси, на трима четирима, което ме дразни и смятам че е грешка на сайта, а не на пишещите потребители, но това няма и да се промени, заради цената. Както и да е.

tegote
Пон, 30.04.12, 23:32

RE: RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” но в последно време чета предимно безсмислен постове ,според моите интереси, на трима четирима, което ме дразни „
Аха, @dreamskill го беше казал по-горе. Сравнението е с клипа.
” Мнението ми за повечето от новите съфорумници е
anonymous
Пон, 30.04.12, 23:45

RE: RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

” Брато, щом си ме преценил като нервен сигурно така изглеждам. Пия бира след ракията, но по принцип на жена ми и дойде. Не се карам с никой ами казвам каквото ми е в главата. Всъщност не се чувствам изнервен, но в последно време чета предимно безсмислен постове ,според моите интереси, на трима четирима, което ме дразни и смятам че е грешка на сайта, а не на пишещите потребители, но това няма и да се промени, заради цената. Както и да е. „

лошо няма коки ,човек по някога ги има тези моменти . номера е , че минават и заминават .след време се сещаме за тях с усмивка .

anonymous
Пон, 30.04.12, 23:48

RE: RE: RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

теготка верно си опасен тип

stoqncho
Съб, 14.07.12, 17:11

Това място за изясняване на позициите е по подходящо от другите теми, в които трябва да се пише по темата, а тук темата е ясна!

” Забелязал ли си кой прави скандалите?
...
И с теб се сдърпахме, но явно нещо съм се объркал и ти се извиних.

Джонката е един от тези, които правят интригите. Вече не съм сигурен, че е мъж, защото това "интригата" е тяхна запазена марка. То така или иначе кой мъж би правил ку....... номера?

Edit: Под "тяхна" имам предвид, че е на жените запазена марка!

Как може да се извиниш на Джонката бе? Хора които имат няколко акаунта и с тези си акаунти настройват хората един срещу друг, не виждам как може да се извиниш на такъв човек. Нека има 100 ника, но с всеки ник да помага, а не да вреди.
Тези като него са асоциални. Не виждам как ще се държиш по един начин във форума и по друг в реалния живот. Няма как да си добър човек, а да правиш лоши неща независимо къде. Той няма приятели, а само ги заблуждава, че им е приятел. С две думи - НЕ СТАВА!

” Успяха набързо да изтрият 3-4 мои постинги....
Здраве да е , май този weekend ще ходя на риба, вместо да наливам акъл на някои тук. „

Горкия той, защо все на теб ти трият коментарите?

Акъл хората имат достатъчно, но няма как да го разбереш, защото на теб трябва някой да "налее". Ако имаш излишен акъл, я вземи измисли начин как да бъдеш щастлив, защото имаш нужда от щастие.

” Ами той "лошия пълнеж" е в резултат на това, че останаха не повече от 4-5 човека които пишат малко по-активно и няколко трола,... „

Най-добре ти да ни напуснеш, че да се отървем от "троловете".

П.П. Спри да пишеш 2-3 коментара един след друг, а използвай буона "Редактирай"! Кой търси бройката, а?

редактиран от stoqncho на 14.07.12 23:50
3246
Съб, 14.07.12, 17:21
Стоянчо, искам да те попитам нещо - кой е написал това, знаеш ли?

"Еби си майката Джафер,
еби си майката ти казвам,
защото ти си прост милиционер,
с теб не искам да приказвам!"

Един много, много известен поет го е написал, ама знаеш ли кой е?

редактиран от 3246 на 14.07.12 17:39
stoqncho
Нед, 15.07.12, 00:02

RE: RE: Какво мислим за съфорумците? И как да освободим напрежението между съфорумнците?

Друга дума ли искаш?

Цитат
Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро и зло са силно изкривени.

Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза. „

П.П. Досега не съм видял някой зелен да обижда някой, така че няма логика да съм зелен. Жребий ли теглиш, като мислиш кой и с какво да обвиняваш?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.