download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Честита Баба Марта!

<1 2 3 4 5 6 7 >

Автор
Съобщение
кака.лара
Чет, 04.03.10, 21:46

RE: Честита Баба Марта!

” През 1493 Колумб се връща обратно в Португалия и съобщава за откриването на Америка /ама по-хубаво да не беше я откривал /, ... „

Абе той си е мислел, че открива Индия. Смекчаващо вината обстоятелство.

Ма-амо-оуу!
48 броя 64-битови регистри в максималния процесор! 180 мегафлопа в секунда! Вектори, конвейри. И всичкото това заформено като уютно диванче. Само за $15 000 000. Искам и аз такова диванче.

dreamskill
Чет, 04.03.10, 23:29
Извинявам се за закъснението, но вчера боледухвах и гледах филми по лаптопа. Бях уморен. А по целия ден се разкарах с една яка мацка в средно-голем град
аи забравил съм в миналия си коментар да сложа това епично произведение.
посветен е на 130-та година от освобождението на нашата родина, нищо, че тази година беше 131-тата! :)
http://vbox7.com/play:1df16d71
човек просто настръхва като слуша
редактиран от dreamskill на 04.03.10 23:29
angelicstar
Пет, 05.03.10, 14:01
Честит 5-и март!

На 5-и март 1820 г. руският мореплавател Фадей Белингсхаузен открива Антарктида. Наистина той я е открил преди това, но я помислил за айсберг. Трябвало му повече от месец да разбере, че това е континентален ледник. Според съвременната наука Антарктида не е точно континент, а архипелаг от 3 големи острова и няколко по-малки. Само че леденият купол отгоре ги прави да приличат на континент.
През 1868 е изобретен телбодът.
В Болшой театър през 1877 е премиерата на балета "Лебедово езеро" на Чайковски.
В 1946 г. дебелото прасе обявява спускането на "Желязната завеса".
Пак на днешна дата е направена знаменитата снимка на Че Гевара.

Роден е гениалният японски художник Кацушика Хокусаи .
/Според легендата се смята, че е роден и английският крал Ричард ІІ Лъвското сърце, ама може и да го бъркат с Хенри ІІ, също на днешна дата роден/

На 5 март 1955 Елвис за пръв път се показва по телевизията.

кака.лара
Пет, 05.03.10, 19:43
Елвис запял на тая дата, Сталинин умрял.

shaman
Пон, 08.03.10, 00:58
” Снимах си я без онзи хай "премиум" надпис и без тва идеята се оказа просто 1 надпис...
Въпреки, 4е не се "долюбваме" много от край време с теб, тук не мога да не те подкрепя и да не се съглася с това, което казваш, тъй като този прах, които ни го хвърлят в о4ите, доста хора го виждаме, жалкото е оба4е 4е пове4ето от "морална" гледна то4ка, не го признаваме. . . нищо, 4е за някой тази то4ка е по-скоро комерсиална, от колкото другото. . . Но какво пък, вси4ки плащаме данъци и такси, всеки трябва по някакъв на4ин да преживява.
Мисля, 4е дните ми в този сайт се броят на пръсти и се надявам за напред, тези които останат в "4астното" обкръжение, си изградят едно по - открито място за общуване, не изградено от илюзии и обещания.
Предполагам, 4е може би ще засегна някой с това, както и 4е някой ще се радват , но пък всеки има право на мнение и виждане. Аз бях до тук.
Надявам се, вси4ките програми, ка4ени от мен в този сайт, бъдат обновявани и поддържани от който и да е от вас за напред.По важното за мен е да са достъпни за вси4ки, независимо под какъв предлог.
Shaman-ът, иска да пожелае на вси4ки ви по-светло и ясно бъдеще, което да не се гради на празни обещания и про4ие.
Извинявам се на тези, които съм обидил по някакъв на4ин в този форум, пове4ето пъти е било от съображение или от моментна нагласа и възприемане.
Всеки един от нас(вас) има пълното право да пише така и това, което му харесва или най-малкото както го възприема, а дали е "благоугодно" за останалите е въпрос на виждане и принципи.
Mисля, 4е 4есто използваното от мен обещание - to be continued, стигна до своя краен стадий , и дали ще бъде The End или END THE прието от вас е все тая .
<b><font color='red'>Bay-Bay D.BG</font></b>
Bay-Bay D.BG

_____________________________
In The Hands of The Shaman ®

редактиран от shaman на 08.03.10 01:01
anonymous
Пон, 08.03.10, 09:33
Не знам причините ти да си тръгнеш, мога само да гадая. Вероятно не е заради липса на премиум - с тези програми, дето си ги качил, би трябвало да имаш достъп. Но така или иначе, на повечето от нас достъпът ще свърши някой ден. Както казах преди - вероятно ще се виждаме някъде другаде. Надявам се, да се познаем! Вярно е, че не влизах напоследък често, но твоите мнения винаги са били ценни за мен. Няма да се опитвам да те разубеждавам, знам, че си голям човек и ако решението ти се дължи на някакъв импулс, ще го промениш. Иначе по темата - честита Баба Марта, 3 март и 8 март!
cb-eh
Пон, 08.03.10, 12:13
шамане де тръгваш бе душко ? що така тръгваш ? на кого ни оставяш ?
кака.лара
Пон, 08.03.10, 21:01
Абе сигурно си прав, пич!

То в тоя сайт интересен остана само спамът

Само се надявам като му уври на някой под каскета да се върнеш пак.

angelicstar
Вто, 09.03.10, 14:35
Честит 9-и март!

Днес е световният професионален празник на DJите.

Навършват се 1020 години от битката при Клокотница, когато Иван-Асен ІІ разбива епирския император Теодор Комнин.
През 1796 Наполеон се жени за Жозефина, а през 1858 във Филаделфия е патентована пощенската кутия.
1933 в Щатите е отменено златното покритие на долара. Смята се, че това е краят на Голямата депресия. Пак тогава Георги Димитров, Благой Попов и Васил Танев са арестувани и обвинени за подпалването на Райхстага и Хитлер си натриса яка беля на главата.
Появява се куклата Барби през 1959. В 1984 излиза филмът "Отнесени от вихъра".

Роден е Америго Веспучи, на който е кръстена Америка.
Точно 1900та година се ражда Хауърд Ейкън, създателят на първия компютър на ІВМ.
През 1933 е роден Гагарин.

редактиран от angelicstar на 10.03.10 13:51
anonymous
Вто, 09.03.10, 20:31
Mисля, 4е 4есто използваното от мен обещание - to be continued, стигна до своя краен стадий , и дали ще бъде The End или END THE прието от вас е все тая .
<b><font color='red'>Bay-Bay D.BG</font></b>
Bay-Bay D.BG
  
   Shaman не си прав ,приятелю! Не ни напускай! Тук в този форум през ония по-добри времена /без примиум/ лично аз намерих приятели , които ми помогнаха през времето ,когато компютьрьт беше нещо сьвсем непонятно за мен.Помогнаха ми дори без да разберат за това и така до ден днешен те ми оказват сапорт! За това ги чувствам като мои приятели без дори да сме се виждали ! Вьв виртуалното пространство можем да бьдем приятели без да се взема предвид вьзрастта, жена или мьж ,просто един ник! На темата приятелство аз сьм много чувствителен и бих писал много ! Преди много години застанах между ножа и мой приятел, направих го без да мисля ,единствено с мисьлта че трябва ! Голяма ценност е да имаш добри приятели! Но това е дьлга история! Остани поне до тогава ,докато не се видим и не изпием по няколко ракии! Ако решиш нещо друго , пожелавам ти да бьдеш жив и здрав!

<1 2 3 4 5 6 7 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.