download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Земята ....

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
plamil
Съб, 19.11.11, 07:57
@Електрик...
Виждам че твърдо вярваш в извънземните. Няма нищо лошо, не те съдя и не се опитвам да ти разруша вярата.
Но у мен възникват няколко въпроса.
За да можем да комуникираме с "тях", трябва да сме приблизително на едно и също технологично и духовно ниво.
Иначе просто не става. Същото е като опита на хората да разберат .... мммм... сурикатите например (визирам поста на един колега за Нешънъл Джиографик). И какво излиза - може би ни наблюдават и ни изучават, но някаква комуникация с "тях" има ли? И дали ще има някога?
Най-вероятно за "тях" ние сме само любопитни зверчета и нищо повече.
Докато не решат че територията заемана от "нас" им трябва на "тях". Последствията - може да не успеем да си ги представим. Или пък вече ги усещаме - затопляне на климата и топене на полярния лед, за да има повече вода в океаните.
Така че, на още много въпроси трябва да си отговорим, за да открием каква е истината.
electric_cc
Съб, 19.11.11, 11:14
Отворих тази тема с цел да коментираме въпроси за Земята. Тоталното замърсяване от нефтопродукти, радиоактивни вещества, химически и други отпадъци, които най-безотговорно изхвърлят големи и малки фирми по земята, а и лично ние дребните човешки същества. Постепенно някак си темата все се приближава до извънземните. Те са тук много отдавна, ако прочетете Библията и там е писано за тях, но с названия, които са се употребявали по онова време. За тях са писали Николай, Елена и Светослав Рьорих. Има и сериозни учени, които знаят за тях. Има и хора, дори мои познати, които са ги виждали, съвсем наскоро, преди около месец ми казаха за това. Поне два пъти са се появявали, но избягват контакти. Последните са били сиви на цвят и по-ниски от нас. Предлагам да прекратим коментарите за извънземните и да се върнем на темата за Земята или да я закрием.
stiliyangr
Съб, 19.11.11, 15:45

RE: RE: RE: Земята ....

” ...Предполагам, че това са неща, с които медиите отвличат вниманието. 104000 са точно 4 цикъла от по 26000 години. Твърди се, че на всеки 26000 години някаква планета се приближава до слънчевата система. Някои с по-голямо въображение твърдят, че в такъв момент се е разпаднала планетата Фаетон, която е била между Земята и Марс. Дали на 26.12.2012 планетата ще пристигне, не мога да кажа, но съм сигурен, че има хора, които знаят, но не могат да кажат за да не се влияе на кармичните процеси. „
 Не разбирам много от астрономия(а и в този форум едва ли има някой, който да знае повече), затова такова предположение ми изглежда възможно. Ако това е вярно - орбитата на такова тяло трябва да е изключително "смачкана".
 В близкото космическо пространство(по-правилно би било да се каже "в градинката пред нас") има поне един оптичен телескоп и още уреди, работещи в различни части от електромагнитния спектър. Предполагам, че ако наистина голям обект - планета - се приближава към нас, биха го забелязали поне до орбитата на Нептун...Не че ако се наложи бихме могли да направим нещо в близките няколко години...
electric_cc
Съб, 19.11.11, 18:00
Извинявам се. Понеже писах по памет, периодът е 2600 години, а злополучната планета се е движела между Юпитер и Марс. Там се намира и астероидния пояс. Така пише, а дали е вярно не зная. Все пак геолозите са забелязали някакви промени в земната кора през такъв период. Повечето хора си мислят, че древните са били прости и неуки. За да не си мислите, че фантазирам ето една снимка от екскурзията в Перу:

Може ли със съвременни средства да се направи такъв строеж на такава височина и то без съвременни пътища да стигнат машините до там.

редактиран от electric_cc на 19.11.11 19:12
редактиран от electric_cc на 20.11.11 07:14
stiliyangr
Съб, 19.11.11, 20:15

RE: Земята ....

” ... Повечето хора си мислят, че древните са били прости и неуки. За да не си мислите, че фантазира ето една снимка от екскурзията в Перу:

Може със съвременни средства да се направи такъв строеж на такава височина и то без съвременни пътища да стигнат машините до там. „

 Наистина забележително.
 И аз мисля, че древните не са били толкова прости и неуки, колкото си мислят доста хора днес. Един пример: в едно предаване обясняваха за някакъв древногръцки храм - оказа се, че за да поставят хоризонталните каменни блокове между двойка колони натрупвали отдолу купчина торби с пясък; слагали отгоре камъка с дървен А-образен кран и после като скъсвали торбите, камъка бавно се слягал и те го намествали точно където трябва.
 Искам да кажа, че е малко прибързано в подобни случаи веднага да намесваме извънземни(технологии) - първо трябва да се помисли и провери дали няма земни методи, които биха свършили работа. Още повече, че тогава от една страна хората са възприемали света съвсем различно, а от друга - животът им е бил много по-евтин във всяко отношение.
 А за онази планета - ако периодът й е 2600 години - интересно ми е преди 2600 години дали се е случило нещо особено в планетарен мащаб...Което ме подсеща - някой знае ли достатъчно достоверно място(сайт), където би могло да се проверява например какво се е случило преди еди-колко-си години?
phrozencrew
Съб, 19.11.11, 21:40
Уооооуууу! Уникална е конструкцията на тия камъни!
И една поправка, според мен изключително важна, годините не са 2 600, а 26 000!
anonymous
Пон, 21.11.11, 08:41

RE: Земята ...аи ся а ,,,, ами НИКОЛА ТЕСЛА, ТОЙ Е ИМАЛ РАЗРАБОТКА НА МАШИНА ЗА БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ,

” Несъмнено е така! Извънземните ще се намесят тогава, когато нашата планета наистина е пред голяма и неизбежна опасност!

Факт е, че над авариралите реактори и на Чернобил, и на Фукушима са забелязани неидентифицирани летящи обекти!

Ще разкажа и още нещо, което е истина, и е описано в доклад!
Няколко дни след хвърлянето на атомната бомба над Хирошима, пилота на бомбардировача, пуснал атомната бомба е провеждал тестов полет с подобен самолет, когато пред него са се появили две много ярки светлини! В главата му телепатично се набил текст, че ще бъде вземат за малко, и отново върнат! След секунда той усетил, че самолета му вече не е под негов контрол, но продължава да лети, без да губи височина! След малко пред него се открил образ на красив хуманоид, който в прав тест му обяснил, че е загрижен за бъдещето на Земята, и неговата раса не одобрява това, че използваме ядрени оръжия! Казал му, че ако не престанем да използваме ядрената мощ за военни цели, то ще тънем във вечен мрак до края на нашето съществуване!

Въпреки случката, няколко дена по-късно е пусната и бомбата над Нагасаки!

Подобна случка се случила и с друг пилот, провеждал рутинен полет над северният полюс по времето на студената война!
Както си летял, и оглеждал района, пред него в един момент се открила голяма дупка! Веднага пилота се усъмнил, че това е таен лагер на противника, и влязъл със самолета в дупката! Веднага контрола на самолета бил поет от неизвестна за пилота сила, идваща от летяща чиния! Самолета бил преведен в голяма светла зала, където били изправени няколко хуманоида! Отново обяснили и на този пилот, че моментално човечеството трябва да спре използването на ядрени оръжия за военни цели, и да не ги използва за предизвикване на страх! В противен случай нашата планета я очаквало най-лошото!

Това са реални случки за които съм информиран от филми на подобна тематика!

Ние унищожаване нашата планета ежедневно, но няма как да променим това! Трябва ни нефт, трябва ни енергия! Без тези неща сме обречени, и именно за това ги взимаме от нашата планета!
Това просто е закон! Няма как де се промени! „

electric_cc
Пон, 21.11.11, 10:07
Един американски президент е казал: Трима души могат да пазят тайна, само ако двамата са мъртви. Американското и съветското военно разузнаване строго пазят тази тайна. Въпреки това е изтекла информация за договора между Айзенхауер и извънземните от 20 Април 1954 г. Когато питат руския учен Сагдеев има ли извънземни, той винаги казва Да!, но не дава повече информация. Интересно е, че Сагдеев е женен за внучката на Айзенхауер. За любопитната аудитория давам фрагмент от един филм за това как изглеждат извънземните. Това са дребните сиви. Има и високи сиви. Те заедно според този договор работят в подземни лаборатории и по техни указания са разработени интегралните схеми, материята кевлар, от която се изработват бронежилетки и много други неща. Засега са около 10 вида, но това е въпрос, който всички избягват да коментират, поради страх от осмиване както става тук по форумите, но пак ще повторя: насила нищо не можеш да дадеш.
редактиран от electric_cc на 21.11.11 10:12
joniewalker
Пон, 21.11.11, 12:22

RE: Земята ....

” ... Когато питат руския учен Сагдеев има ли извънземни, той винаги казва Да!, но не дава повече информация... „

Мене пък като ме питат - винаги казвам Не!

nikolatirol
Пон, 21.11.11, 19:37
Има много неясни моменти в историята на нашата плането. В Перу са намерени изображения на хора и динозаври заедно. Според науката между смъртта на дионозаврите и появяването на човека има повече от 10 милиони години. Явно има неща които не знаем...

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.