download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Електронен Коран

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 01.12.07, 15:34
За какви скинари говориш въобще?! Правиш ли разлика между лумпените по градинките, мачовете и т. н. и патриотичните българи?! Ако не, мога да ти кажа, че ти също страдаш от тази ограниченост на мисленето, в която обвиняваш и мен! Ти в кой век живееш?
      Случайно в новата история на България да си чувала някъде насилствено да се е налагало християнството в България?! Но това неможа да се каже за исляма, който през последните години по един или друг начин арабски емисари от третия свят не без помоща на ДПС се опитват да наложат в райони като Родопите и шуменския край. Какво ще кажеш за това, че в общината на Кърджали се говори само на турски и са наредени хора с начално или основно образувание от този етнос? А да не говорим, че същите тези наричат българите "гяури"! Затова, че в момента ни управляват продажни български политици съм съгласен! Но вярвай ми, това няма да продължи още дълго време!
      На какво си тръгнала да се смееш въобще?! Ако искаш да се посмееш истински и от сърце, погледни се в огледалото!
anonymous
Съб, 01.12.07, 15:39
Извинявай gross! Малко късно прочетох това, което си написал. Смятам, че си напълно прав! И наистина тези провокации не са за този сайт. :-)
pdtomov
Съб, 01.12.07, 15:50
Цитат
” gross Съб, 01.12.07, 15:14
И в идеологията на националсоциализма на Хитлер не пише за насилие,но ако някой
 помни имало е Втора световна война въпреки добрите намерения в книгите им.
Явно не си чел "Моята борба" на Хитлер! Там бъка от призиви към насилие и война.
Ето до къде води незнанието !
insecteater
Съб, 01.12.07, 16:08
Обичам да чета книги. Независимо в какъв вид - електронен или на хартия. Сменил съм по няколко картона в библиотеките. И мразя когато трети лица тръгват да ограничават това ми занимание заради критерии, неотнасящи се към жаждата ми за знание.
(друг е въпросът точно какви книги са били това )

Затова моят призив към администраторите на download.bg е да не се поддават на провокации и да продължават да бъдат дигитално хранилище на програми от ВСЯКАКВО естество, които разбира се не са в разрез със законите на Република България.

редактиран от insecteater на 01.12.07 16:12
manzil
Съб, 01.12.07, 17:21
dahko ти май си този с промития мозък. Родопските помаци приемат Исляма между 8-10 век от арабите доброволно, защото никак не са се кефели на прабългарите, които дошли от незнам си къде, за да им завладеят земите и да им станат господари. Нито са се кефели на византийците, които са правели същото, само дето са идвали от юг. И какъв по-добър съюзник от арабите. Освен това, ако разбираше поне малко от история (нямам предвид тази, дето вие "великите българи" изфабрикувахте през последните 100 години), щеше да знаеш, че в Родопите има открити мюсюлмански гробища датирани към 10-ти век и също така щеше да знаеш, че всички съвременни учени са на мнение, че "потурчване" или насилствено налагане на Ислям не е имало. Освен това щеше да знаеш още, че същите тези българи-светци през 1912 година извършват брутален геноцид в Родопите. Лично моят пра-пра дядо е бил разпнат на кръст и изгорен жив в джамията в селото.

А относно Исляма в България виж тук:

    * турци - 713 000
    * българи - 131 000
    * цигани - 103 000
    * други - 20 000

Само дето тези данни не са реални. Всяка държава крие истинските данни. Според друга статистика само помаците са над 200 000. А в сайта на мюфтийството се споменава за близо милион и половина мюсюлмани на територията на страната. И всички тези хора имат право да изповядват религията си. Дори през турско време християнството не е било забранено, нима ще забраните Исляма днес?

anonymous
Съб, 01.12.07, 18:42
Манзил, абе ти наред ли си?! Май от толкова комшийска пропаганда си се побъркал! Като се смяташ за турчин, какво правиш в България?! Не Ние българите сме нетулирантни към етносите! Това сме го доказали с годините. Хора като теб подклаждат връждите с опити си да изкривят историята на един цял народ, който е дал на света много повече, отколкото Вие ще дадете ВоВеки!
Надявах се, че с последното, което бях написал ще се прекрати писането по темата! Но явно, че с глупави хора на глава не се излиза!!! От мен толкова! Не смятам да отговарям повече на подобни провокации!
insecteater
Съб, 01.12.07, 19:21
Хехе, яко. Уверявам те че не е това което си мислиш.
Аз не съм чел моята борба. Мисля да я прегледам, както между другото и корана
Готино съвпадение

Каква е тая програма за сравнение за която става въпрос? Може да има голямо приложение в практиката.

редактиран от insecteater на 01.12.07 19:29
manzil
Съб, 01.12.07, 21:15
Въобще не се смятам за турчин и дори ненавиждам турците. А тези от Атака са големи идиоти - всички много добре знаят, че Доган не служи на турците, а на руснаците. И също така всички много добре знаят, че Сидеров служи на същите, на които служи и Доган - на мафията. Българската, т.е. руската. А тук сляпо се вярва, че българските мюсюлмани обичали турците. Напротив, смесените бракове между помаци и българи и между турци и българи са много повече, отколкото смесените бракове между помаци и турци. В моята община се сещам само за един такъв. Косово в България няма да стане:

1. Никой не е достатъчно луд да тръне да се занимава с щуротии
2. И помаците, и турците се молеха да влезем в ЕС и сега масово бягат на запад. На никой не му се остава в Родопите сред дърветата.
3 Мафията следи, знае и контролира всичко.

А Доган и Сидеров са само за парлама - да не губят хората интерес да гласуват.

pdtomov
Съб, 01.12.07, 21:23
Явно, че с типове като gross няма смисъл да се занимаваме!!!
anonymous
Нед, 02.12.07, 17:16
че в Родопите има открити мюсюлмански гробища датирани към 10-ти век и също така щеше да знаеш, че всички съвременни учени са на мнение, че "потурчване" или насилствено налагане на Ислям не е имало.
Сериозно, и къде са тия гробища от 10 век? Много мазно го даваш, ама що никой не ти вярва?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.