download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Копие на Windows - да си улесним живота

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 05.08.08, 17:34
Пробвах програмката и наистина е малко по трудно от колкото с акронис.Акронис е лесна за исползване и мога смело да кажа че ми върна вистата за 20 мин.чиста и неопетнена.В замундата има към програмата коментари и даже как да се исползва.Ето линк http://zamunda.net/details.php?id=108025&comments=1
А тук линк как се исползва.http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=99
Така че които иска Нортон добре,по горе.А Акронис тук от двата линка.
phrozencrew
Вто, 05.08.08, 19:39

RE: RE: RE: Копие на Windows - да си улесним живота

” Приятелю,до много скоро , ако някой ме попиташе какво е Линукс , веднага се сещах , че може би е препарат от билки за косопад, но след време взех ,че прочетох тук таме за него и вьпреки , че не научих кой знае какво , придобих някакво странно чувство , че е малко скучна ОС, няма разнообразието на програми и е като ... живот на село, кьдето като изгрее сльнцето знаеш ,какво ще стане като залезе, не е като при Уиндоуса , там е агресивно , бориш се и ако си в някакво равновесие значи си вьрха , поради тази причина сьм се вьорьжил с Acronis. „

bigiadri, много приятно говориш, но сладкодумието ти може да заблуди някоя неука душичка, която с интерес все още прохожда в света на компютрите. Позволи ми да ти кажа какво е Linux. LINUX Е ЛЮБОВ!. Той се прави от хора като теб, и за хора като теб. Всеки може да се включи в някоя отворена дистрибуция и да я дари я с иконки, я с преводче, я с някой тапет. А за инстински влюбените в LINUX остава най сладкото - неговите тайни .
Почти всяка базова Linux дистрибуция идва с поне от 350 до 350 000 конзолни инструменти и поне 50-150 вградени езици за програмиране (като захванем конзолите - bash, sh, csh, tcsh, ksh... може би само те са над 10).
Linux няма нищо общо със скуката в Windows, но и иска да го обичаш. Ако не го обичаш става малко злобен .
Но както Larry Wall (създателят на вълшебният език Perl) обича да цитира Толки в "Властелина на пръстените", говорейки за Unix:
Започва Път от моя праг –
безкраен, ограден с трева.
Увлечен в неговия бяг,
и аз ще трябва да вървя,
да влача морните пети,
додето стигна друм голям,
събрал пътеки и мечти.
А после накъде? Не знам.

А понякога говори и в малко библейски притчи, тъй като е доста набожен и казва, че " ... тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината ..."
Мъдър човек е. За да измисли и такъв език, който задължително присъства във всеки Unix или Unix-like операционна система. Казват, че е един от хакерите - апостоли. Незнам! Още ми е доста празна тиквата за да го разбера.

anonymous
Сря, 06.08.08, 04:33
Фрозен, добра защита! Обещавам ти , като бьдещ почитател на Линукс , повече да не се правя на интересен за негова сметка! Но мен , думата ми е за стила на защитата . Значи през живота си сьм срещал не много хора , които говорят , като се обосновават с било, то някакви поговорки,било то с някакви случки , стихове и т. н.- но не да го правят инцидентно , а вьтрешно , стилно. Сещам се за трима , които са го правили добре. Баба ми ,при която/Бог да я прост/ сьм израснал, тя знаеше хиляди поговорки и песни /От БНР едно лято цяла седмица я записваха с едно магнитофонче/; покойният депутат Дертлиев- Бог да го прости и него ,че го споменавам; и Владимир Леви- сьветски, руски психолог, психотерапевт хипнотизатор, телепат. Признавам, опитвам се да му подражавам! За да говори човек по този начин, обаче е необходимо да има богата култура,много добра памет и разбира се талант.Често се заслушвам в говоренето на някой известни хора , които сьзнателно или не, се опитват да се аргументират по такьв начин , но го правят толкова нескопосано , че бая смях пада
anonymous
Сря, 06.08.08, 13:41
Също става и със Acronis True Image
anonymous
Пон, 25.08.08, 22:07
Дали би направило някакъв пробелем с backup-a на системата ако имам GRUB Boot loader?
anonymous
Съб, 22.11.08, 01:11
Може ли някои да даде тук Боота за CD , зипосан или както и да е понеже е много малък по обем е тука да го даде да го изтеглиме конкретно.
Става ли или не ?
Да си го екстрактвам и запиша на CD.
karadzha
Съб, 22.11.08, 02:20
Баф тая работа. Значи има и такова чудесо - лесен живот.
  pan pena, скрий тоя снайпер, че ме плашиш, бе, човек
редактиран от karadzha на 22.11.08 02:20
anonymous
Съб, 22.11.08, 02:24

RE: Копие на Windows - да си улесним живота

” Баф тая работа. Значи има и такова чудесо - лесен живот.
  pan pena, скрий тоя снайпер, че ме плашиш, бе, човек
=======
това не е снайпер ,
Това е Базоока със снайпер

И не съм pan pena , а Pena Pana

 и нещо повече , велики програми , а като поискаш някои да даде само boot ама не да ти говори , а е тука да го даде да го изтеглиме , и чувам тишината и ме дрямка сладка лови.

редактиран от anonymous на 22.11.08 02:26
редактиран от anonymous на 22.11.08 02:36
anonymous
Съб, 22.11.08, 02:37
тук една пранза главакато моята ще ви напише едно малко уточнение че много умни глави са писали ама за един невежа това дет ще напиша е най важно.... сега имате си копие на дял "С" то хубаво но операционата ви с-ма се е скапал и уина не ще да се зареди и какво правим тогава? как ще възтановим снимката??????? сега се ококорвате в монитора .. а той мълчи? и няма как да си възтановите снимката.... та какво исках да напиша да стане ясно програмата тук описана е за точно този случай кога всичко е умрело и вие сте се вторачили в тъмния монитор, програмата нортан... се стартира под дос!.... а програмата акроникса, се ползва тогава когато все пак ти се зарежда гадния уин, това е голямата разлика но никой не я написа.... сега все пак да не подведа по-разбиращитеот мен но единсвено нортан можах да подкарам при съсипан уин... затова и евала на тоз който е написал горната статия и нортан гост-а
п.с. аз ползвам нортан госта от няколко години....всеки сам ще прецени какво да ползва но първо си направете тестове в свободното време коя до колко ще ви е полезна като си направите снимка и после съсипете системата и после програматакоято ползвате да възтанови системата ви така както е била преди съсипването й.... пробвайте и решета сами с коя програма да останете.
anonymous
Съб, 22.11.08, 09:13
Orak, грешиш! Качиш ли Акронис , той става шефа! Най - напред той влиза в компа и тогава всичко останало. Така , че можеш да му кажеш какво да прави преди Уиндоуса. Без значение е, какво е сьстоянието на отрочето на Били.!

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.