download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програма за разбиване на парола в скайп

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
stoqncho
Пет, 09.07.10, 14:19

RE: Програма за разбиване на парола в скайп

” От редовните посетители на този сайт, познавам поне 5 души, които могат да се справят с тази задача. Те обаче не се се включват. Надявам се, че споделят същата философия - "нямам право да се меся в чужда хронология" (дори и да има мои реплики, те са били предназначени за човека отсреща и той има право да се разпорежда с тях - както и аз с неговите).

 Технически е възможно да се добере човек до паролата на друг - обикновено невнимателен потребител. Надявам се да не го правите с друга цел, освен експериментална. Тук идеята не е експериментална - радвам се че не получавате помощ (поне засега). „

Аз не споделям твоята философия поради факта, че раздела на форума се казва "Системни администратори и хакери", явно ти искаш да го преименуваш този раздел на "Системни администратори". В този случай дори не е кой знае колко "хакерско" просто да изтрие една глупава хронология, а НЕ ДА КРАДЕ ПАРОЛА НА НЯКОЙ! Аз предлагам да го преименуваме този раздел, както казах на "Системни администратори" така или иначе не работи по предназначение дори може да го изтрием.
tegote
Пет, 09.07.10, 14:29
Питащата иска готово решение на публично място. Ако някой й даде решението, това означава той самият да е хакнал приятелят й, а не питащата. Казано друго яче, цапате си ръцете за нещо, което на нея не й е необходимо и не е ясно с каква цел. А целта изглежда вреда без полза за нея.
редактиран от tegote на 09.07.10 14:30
saotome
Пет, 09.07.10, 14:46

RE: Програма за разбиване на парола в скайп

” Питащата иска готово решение на публично място. Ако някой й даде решението, това означава той самият да е хакнал приятелят й, а не питащата. Казано друго яче, цапате си ръцете за нещо, което на нея не й е необходимо и не е ясно с каква цел. А целта изглежда вреда без полза за нея.

tegote, защо просто не ми кажеш че не си в състояние да го направиш и да не се занимаваме със заобиколни коментарчета. Аз зададох конкретен въпрос (може ли някой, или не) и очаквах конкретен отговор. Ако не се намирах във това тъпо положение на безсилна жалка твар, въобще нямаше да стоя тук и да си пиша. Уважавам хора с умения и знам че има такива (съжалявам че в случая на съм една от тях).

tegote
Пет, 09.07.10, 14:50
Кажи тогава, колко сте близки с твоето приятелче? Мисълта ми е - ако пратиш EXE той ще го отвори ли?
insecteater
Пет, 09.07.10, 14:54
Надявам се не си мислиш, че хронологията на скайп по принциоп може да се изтрие, като махнеш папка от един единствен компютър?

Предполагам, че сам ще се сетиш как става заличаването на хронологията. Поне аз се сещам за два общодостъпни начина. По-лесният е ако се знае паролата на абоната, а как да се добереш до нея вече има разнообразни подходи.

От гледна точка на жената, която поставя въпроса се сещам за следните варианти:

1. Престава да се занимава с глупости, оправя си взаимоотношенията както трябва и не се занимава с откровено глупави неща - най интелигентният подход.

2. Отправя молба за помощ където види форум и очаква някой да я вземе присърце. Няма да стане бързо и не е сигурно. Но поне е безплатно.

3. Отправя конкретна оферта. Понеже вече доста хора живеят едва ли не заради пари, предполагам че ще има избор и по-бързо ще намери способен човек, който да и свърши работа. Недостатък че, че ако не внимава могат да я излъжат.

4. Хваща се и пробва сама. Иска много време, енергия и лично време за незапознат човек.

Знам, че коментарите ми в тази тема не помагат на питащата, за което и се извинявам. Прости исках да апелирам към ... нещо си там.

Пожелавам успех на жената да си реши проблема и неуспех в начинанието с нахлуването в чужда хронология.

tegote
Пет, 09.07.10, 15:02
Ако й беше спешно отдавна да беше предложила пари, но оферта няма - НЯМА СДЕЛКА!
boy4o
Пет, 09.07.10, 15:26

RE: RE: Програма за разбиване на парола в скайп

” Въпросът е изключително личен. Човекът чиято хронология искам да премахна е някой на когото имах доверие, той по долнопробен начин използва разговорите ни по скайпа срещу мен и ми причини големи проблеми. В момента проблемът вече е решен, но той доброволно няма да изтрие хронологията, а аз не знам какво да направя... „
 
Затруднявам се да разбера. Щом проблемът вече е решен, какво повече?
 
В случай, че се притесняваш за евентуално бъдещо изнудване, решението е просто: никакви отстъпки пред изнудвача и (престорени) заплахи със съд до дупка.
stoqncho
Пет, 09.07.10, 15:32

RE: Програма за разбиване на парола в скайп

” Надявам се не си мислиш, че хронологията на скайп по принциоп може да се изтрие, като махнеш папка от един единствен компютър?

Предполагам, че сам ще се сетиш как става заличаването на хронологията. Поне аз се сещам за два общодостъпни начина. По-лесният е ако се знае паролата на абоната, а как да се добереш до нея вече има разнообразни подходи. „

И аз се сещам за два начина, но може и да не съвпадат начините ни. И всичко това не е много сигурно, защото може човека да си е направил копие(независимо по какъв начин) на хронологията

Плюс това една хронология може да се фалшифицира лесно (Paint). Когато се копира и праща на някой абонат може преди да бъде натиснат "Enter" да си редактираш, както си искаш или когато си направил снимка на част от чата, отваряш снимката с Paint и малко играчка и си редактираш текста и хоп фалшива хронология. Но това са дребни фокуси, които съм правел на времето.

saotome
Пет, 09.07.10, 15:46

RE: Програма за разбиване на парола в скайп

” Кажи тогава, колко сте близки с твоето приятелче? Мисълта ми е - ако пратиш EXE той ще го отвори ли?
С "приятелчето" вече не сме близки и нямам намерение да му изпращам нищо от мое име, НО знам че използва скайпа предимно за комуникация с жени и лесно би се хванал. Достатъчно е неук в това отношение и вярвам че няма да се поколебае да отвори какъвто и да е файл.
Относно парите: очаквах да се появи някой, който е готов да го направи и все пак трябва поне да се уверя че го е направил. Няма проблем да си каже цената...
tegote
Пет, 09.07.10, 16:20
10 лева. Съгласна ли си?

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.