download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Stamina

<1 2 3 4 5 6 7 8 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 13.09.07, 14:22
Благодаря Ви от сърце. Програмата е чудесна.
anonymous
Вто, 18.09.07, 09:25
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРОГРАМАТА! РАЗКОШНА Е! НА МЕН МИ ХАРЕСА!
donyo
Пет, 26.10.07, 13:01
Програмата е страхотна и я препоръчвам на всеки, но немога да разбера
идиотските коментари че нямало фонетика !?! - абе хора от ерата на механичните пишещи мащини си има т. нар бдс, самата компютърна клавиатура (българските букви за необразованите) е създадена с цел писане по бдс. клавишите са подредени така че с най силните пръсти на ръцете да се натискат най - често използваните букви, като с дясната
ръка се пишат съгласните, а с лявата - гласните, кутретата и показалците като най - подвижните пръсти на човешката ръка натискат и най - голям брой клавиши - при показалците са най - често използваните букви точно по простата причина че те са по - силни от кутретата. Във всеки отделен език, подредбата на клавиатурата е различна но се
починява на принципи за целесъобразност и бързина при печатането. Не мога да разбера малоумниците които пишат на фонетика и пък на всичкото отгоре искат да присъства и в един тренажор по машинопис. Да пишеш на кирилица с латински букви си е чиста проба кретенизъм и мазохизъм - какво пишете с двата пръста забочили поглед в клавиатурата ?! - що за дивотия, че вземете и попрочетете нещо по въпроса за машинописното писане преди да ги вършите такива че и да пускате подобни глупости по форумите.
anonymous
Вто, 30.10.07, 23:04
donyo, фонетиката е по- добрия вариант, по простата причина, че когато се учи кирилица и латиница се учи 1 клавиатура, а не 2 различни ;) а иначе за фонетика може да се учи и на английската
donyo
Сря, 31.10.07, 11:10
mo6ten, в момента аз печатам по десетопръстната система и на бдс и на латиница - няма никаква логика и здрав разум заради това че пишеш на една и съща клавиатура да отричаш бдс - система която е разработена от десетилетия от филолози и лингвисти заради подобна простотия - да пишеш на една и съща клавиатура - чист мързел, едва ли пък вие сте най - големите умници които са открили простотията че като пишат на фонетика и латиница учат една и съща клавиатура - пълни глупости. Пак повтарям клавиатурната подредба си е уникална за всеки отделен език така както всеки език си е уникален сам за себе си.
anonymous
Сря, 31.10.07, 18:25
Съгласна съм с тебе donyo. БДС-то е чудесно и много, ама много по-ергономично отколкото Фонетик. Програмата наистина е чудесна и по този начин си вдигам бързината. А за хората, които не пишат на БДС мога само да им кажа, че губят много, но никога не е късно да започнат нещо ново.
Ако някой е решил да започва да учи по десетопръстната система с БДС му пожелавам успех, защото след това всички усилия се връщат 100-кратно и няма да съжаляват изобщо!!!
anonymous
Пон, 28.01.08, 13:47
Голям зор видях с активирането на кирилицата в програмата, но успях и съм много доволен. Благодаря на всички, които са дали пояснения как става това. Програмата е чудесна, поздравления и благодарности на автора.
anonymous
Вто, 12.02.08, 23:37
Има две истини - БДС и Dvorak.
anonymous
Чет, 06.03.08, 20:57
Как мога да се упражнявам на немска клавиатура?
anonymous
Чет, 15.05.08, 23:07
NM.NM.NM

<1 2 3 4 5 6 7 8 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.