download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

GOM Media Player

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 20.09.08, 16:19
много добра програма теглете няма да съжалявате
anonymous
Съб, 27.09.08, 13:24
салямалейкум господа бех са побъркал с тия кодеци хиляди благодарности
vtp
Нед, 28.09.08, 01:25
” Вади субтри,но само формат SRT,SUB не ги чете незнам защо? „

не знам защо ама при мен излизат и двата формата SUB и SRT . аз си инсталирах версията с бг пакает и в началото на инсталацията включих всички отметки и няма проблем . да не би името на субовете да се разминава напревете го еднакво. и има един начин да станат от SUB в SRT формат. отваряте субовете с уорд пад или ноте пад после давате save as/запиши като/ и давате окончание след точката /демек след името на файла/ SRT. може и направо с десен клавиш на мишката -->RENAME-пишете името и след точката давате тип на файла SRT. при мен тръгнаха и двата формата на субовете без да правя това по горе ако не ще по начина по който съм описал и ако пак неще тогаз ша го прашам по и-мейла мойта програма която съм свалил или линкче за сваляне . има един формат IVR с който не мога да се преборя т.е. за конвертиране в друг формат или гледане -той може само с реал плеяр .ако някой има идея или съвет може да пише
малко допълнение -начина с промяната с РЕНАМЕ може само да промените окончанието /типа на файла/ след точката от SRT на SUB и най важното името на субовете да е едно към едно с името на видео файла и един препинателен знак или интервал в повече и няма да ви тръгнат пак. и така файла става тип SUB. ай пробвайте и пишете ако пак имате проблеми.

редактиран от vtp на 28.09.08 01:42
редактиран от vtp на 28.09.08 01:43
dark_shloser
Вто, 30.09.08, 04:10
Много добър плеър , по-добър е дори от КМ плеърът а интерфейса и начина по който са представени настройките просто предразполага интуитивна работа с менютата, адски френдли е . Вградените кодеци за всякакви екзотични формати и други по-стандартни са истинско спасение ако не искаш да се моташ с инсталация на кодеци!!!супер е програмата!
anonymous
Пет, 03.10.08, 17:59
По добра от KM player ли?Нещо много бъркаш,дори прекалено.Км плеъра има доста екстри който Гом-а няма,например поддръжката на Тв-тунери.Освен това,Гом-а понякога дава проблеми при субтитрите.Иначе плеъра е отличен,но е след КМ плеъра по-функционалност.
dark_shloser
Нед, 05.10.08, 21:03
Може и да си прав,да , не съм разучил менютата на КМ в голяма дълбочина , но ГОМ-а се превърна в мой фаворитслед доста обсойно изучаване на настройките!Със сигурност мога , обаче да кажа че превъзхожда със светлинни години BS плеърът...
anonymous
Съб, 11.10.08, 12:00
E,BS Player:),то вярно,че за всеки влак си има пътници,но едва ли някой ще се качи в товарен вагон:). Км Плеър,Гом и СМ -това са плейърите.
anonymous
Нед, 12.10.08, 22:29
нз за вас мо на мене страшно мн ми харесва тази програмка
anonymous
Съб, 18.10.08, 22:59
Има проблеми със субтитрите. Показва ми ги с някакви черти. А и не иска да отваря DVD файловете (IFO). Ако отворя директно VOB файл, не се зарежда в DVD mode и съответно не показва субтитрите от DVD-то.
anonymous
Нед, 23.11.08, 18:54
Моят фаворит в плеиването на видео :)
Досега съм нямал особени проблеми с нея :)
А проблемът преди време ми беше че кодека за показване на видеото му беше станало нещо та не работеше но GomPlayer има страхотна възможност да дава линк към своят саит и по точно към точно определеният липсващ кодек :)

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.