download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Финансова криза

Автор
Съобщение
anonymous
Нед, 18.08.13, 16:33
Ние в Пазарджик си избрахме кмет и вече не знам колко пъти го преизбираме , последния път спечели с над 70 %! Да е жив и здрав ! Не е от никаква партия , нито от БСП нито от ГЕРБ! Много злоба се изля върху него и от едните и от другите! А защо е кмет ще ви кажа : Миналата година имах гости от чужбина . Бяхме в СОФИЯ, в Слънчев бряг и накрая в Пазарджик! Най-много им хареса Пазарджик! Попитаха ме : Сигурно в Пз живеят много богати хора затова е най-хубаво тук? Как да им кажа , че кметът ни е свестен , че направи толкова много за града за да изглежда като истински европейски град. Парите взе от европейските програми, от техните пари! Това е силата на мажоритарния вот! Преди него кметовете също са имали пари тези от БСП ,нищо не направиха -само кражби , този от СДС построй една улица КОЛЧАКОВ СТРИЙТ - така и викаме ,защото води към неговия и на други псевдобогаташи, квартал!!Това е тъжната истина за цялата БГ! За това донякъде съм за Борисов , защото и той направи нещо ,което ще остане за нас и нашите деца!
karadzha
Нед, 18.08.13, 16:52

RE: Финансова криза

” Ние в Пазарджик си избрахме кмет и вече не знам колко пъти го преизбираме , последния път спечели с над 70 %! Да е жив и здрав ! Не е от никаква партия , нито от БСП нито от ГЕРБ! Много злоба се изля върху него и от едните и от другите! А защо е кмет ще ви кажа : Миналата година имах гости от чужбина . Бяхме в СОФИЯ, в Слънчев бряг и накрая в Пазарджик! Най-много им хареса Пазарджик! Попитаха ме : Сигурно в Пз живеят много богати хора затова е най-хубаво тук? Как да им кажа , че кметът ни е свестен , че направи толкова много за града за да изглежда като истински европейски град. Парите взе от европейските програми, от техните пари! Това е силата на мажоритарния вот! Преди него кметовете също са имали пари тези от БСП ,нищо не направиха -само кражби , този от СДС построй една улица КОЛЧАКОВ СТРИЙТ - така и викаме ,защото води към неговия и на други псевдобогаташи, квартал!!Това е тъжната истина за цялата БГ! За това донякъде съм за Борисов , защото и той направи нещо ,което ще остане за нас и нашите деца!

В Пазарджик съм бил само един път - през 1985 г.
Не беше лош град и тогава.

Чудно ми е Борисов какво хубаво е направил, ако става дума за Бойко.
Ако става въпрос за магистралите, които направи, аз лично, а и много други, не му благодаря.
Можеше да ги построи всеки, особено като е Евро-проект, а не наш приоритет

Б.Б. Щеше да се бори с монополисти и лоши договори (има го в обещанията предизбрни' 2009), но не се видя такова нещо

phrozencrew
Вто, 20.08.13, 20:04

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

” Аз пък бих се съгласил негър от Африка за кмет да докарат в Кюстендил, само да махнат действащият български глупак, който е действаш кмет в момента. Много глупаво момче излезе нашенеца. Много бели направи за кюстендилци и за дребните предприемачи и собственици на заведения. Кюстендил от 80 хиляден град сега, заедно със селата не надхвърля 45 хиляди. Така, че не бъди сигурен, че турчин няма по-добре да те управлява от някой глупав българин. Да ти даде господ мъдър управник, па ако ще да е от Сингапур. Ти какво лошо си видял от новия областен в момента? Или просто така си пишеш, защото так е прието да се говори и да се пише. „
Ти и без това си гласуваш за негри и Салита. Ясен си ми.
Аз гласувам за хора, които с нещо могат да са полезни на родината. Хората в политиката трябва да се оценяват именно с това какво могат да помогнат, от какво разбират, с какво могат да са полезни. Това трябва да са хора, които са модерни и активно се занимават не с политика, а с професията си. Олигарски с какво може да ми е полезен - с нищо!
Станишев с какво може да ми е полезен? Местан? Волен? От какво разбират тия цървулковци? Ами Салитата, стоящи зад тях?
dreven
Вто, 20.08.13, 23:13

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

” Ти и без това си гласуваш за негри и Салита. Ясен си ми.
Аз гласувам за хора, които с нещо могат да са полезни на родината. Хората в политиката трябва да се оценяват именно с това какво могат да помогнат, от какво разбират, с какво могат да са полезни. Това трябва да са хора, които са модерни и активно се занимават не с политика, а с професията си. Олигарски с какво може да ми е полезен - с нищо!
Станишев с какво може да ми е полезен? Местан? Волен? От какво разбират тия цървулковци? Ами Салитата, стоящи зад тях? „
Кои са тези толкова полезни хора, за които ти гласуваш? Назови ги, кажи какво знаеш за тях, за да има основание и аз да гласувам за тях. Дай ги насам тези модерни бъдещи управляващи, които не се занимават с политика, а пък ти гласуваш за тях. Цял народ гласува за партии и техни членове, а то имало начин да се гласува и за хора, които не искат да чуят за политика. Давай ги насам тези хубостници, само ми кажи след като ги изберем за управляващи, те с какво ще се занимават? Да не вземат и те с политика да се занимават и да да станат поредните смотани политици.
И тези истински професионалисти знаят ли, че ти гласуваш за тях и се каниш против волята им политици да ги правиш.
Да не стане детска тази работа. Един мой съученик в 7-ми клас го питат, ти имаш ли си гадже, а той отговаря -Да имам си, Станислава ми е гадже, ама още не знае.
редактиран от dreven на 20.08.13 23:16
phrozencrew
Вто, 20.08.13, 23:53

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

” Кои са тези толкова полезни хора, за които ти гласуваш? Назови ги, кажи какво знаеш за тях, за да има основание и аз да гласувам за тях. Дай ги насам тези модерни бъдещи управляващи, които не се занимават с политика, а пък ти гласуваш за тях. Цял народ гласува за партии и техни членове, а то имало начин да се гласува и за хора, които не искат да чуят за политика. Давай ги насам тези хубостници, само ми кажи след като ги изберем за управляващи, те с какво ще се занимават? Да не вземат и те с политика да се занимават и да да станат поредните смотани политици.
И тези истински професионалисти знаят ли, че ти гласуваш за тях и се каниш против волята им политици да ги правиш.
Да не стане детска тази работа. Един мой съученик в 7-ми клас го питат, ти имаш ли си гадже, а той отговаря -Да имам си, Станислава ми е гадже, ама още не знае. „
Да си го имам за спомен! 7-ми клас викаш, съученик. Втория срок в 15:30, голямото междучасие ли го каза?
dreven
Сря, 21.08.13, 18:26

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

” Да си го имам за спомен! 7-ми клас викаш, съученик. Втория срок в 15:30, голямото междучасие ли го каза?
Ще дам още подробности, но те едва ли ще са по темата. Но ти защо не кажеш, кои са тези модерни професионалисти, за които гласуваш. Това би било доста по-полезно.
phrozencrew
Сря, 21.08.13, 21:15

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

” Ще дам още подробности, но те едва ли ще са по темата. Но ти защо не кажеш, кои са тези модерни професионалисти, за които гласуваш. Това би било доста по-полезно. „
Дай, бе човек! Знаеш ли колко се забавлявам с измислените ти познати. Ти си способен да превърнеш всяка поговорка в реална случка, да я одухотвориш, да и дадеш лице-страдалец и да извлечеш поука! Постановките ти нямат равни, честно!

За кои хора бих гласувал ли? За личности и такива, които могат да са ми полезни? Ами не са много. Може би част от реформаторския блок ми харесва, като изключа от тях Кунева, Костов, Трайчо Трайков, Касим Дал. Но пък има много наистина интересни личности с идеи и акъл, които седят за обединението на нацията, които участват в партиите зад реформаторския блок. Примерно - Радан Кънев, Йонко Грозев, Пепи Москов.
Голям фен съм и на Николай Йочколовски и Христо Лафчиев от "Глас Народен"!Тотално свежи пичове! С удоволствие ще гласувам за тях на следващите избори.

dreven
Сря, 21.08.13, 21:29

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

За кои хора бих гласувал ли? За личности и такива, които могат да са ми полезни? Ами не са много. Може би част от реформаторския блок ми харесва, като изключа от тях Кунева, Костов, Трайчо Трайков, Касим Дал. Но пък има много наистина интересни личности с идеи и акъл, които седят за обединението на нацията, които участват в партиите зад реформаторския блок. Примерно - Радан Кънев, Йонко Грозев, Пепи Москов.
Голям фен съм и на Николай Йочколовски и Христо Лафчиев от "Глас Народен"!Тотално свежи пичове! С удоволствие ще гласувам за тях на следващите избори. „

Хубаво де, ама как ще игнорираш омазалите се вече политици, които ще спретнат коалицийка с тези, които харесваш? Или ти пускаш бюлетината и си мислиш, че си гласувал за тези, които харесваш без да те еня, че национални предатели като Костов и Кунева ще се появят отново в парламента. Как решаваш този казус, за това напиши, че да има полза от стотиците ти постове.
phrozencrew
Сря, 21.08.13, 21:34

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

” Хубаво де, ама как ще игнорираш омазалите се вече политици, които ще спретнат коалицийка с тези, които харесваш? Или ти пускаш бюлетината и си мислиш, че си гласувал за тези, които харесваш без да те еня, че национални предатели като Костов и Кунева ще се появят отново в парламента. Как решаваш този казус, за това напиши, че да има полза от стотиците ти постове. „
Не бих гласувал за партия, която лансира стари муцуни, като Костов и Кунева, бъди сигурен в това!
dreven
Сря, 21.08.13, 21:41

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Финансова криза

” Не бих гласувал за партия, която лансира стари муцуни, като Костов и Кунева, бъди сигурен в това! „

Хубаво, това е добре, а как ще реагираш на присъствието на агенти на държавна сигурност, които още не са били в политиката, но явно ще влязат на следващите избори, когато и да са изборите.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.