download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Sophos Anti-Virus

< 1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 26.09.06, 18:44
хора здравейте.не съм пробвал тоя софос антивирус,но съм пробвал аваст антивирус и излезе пълна боза,въпреки че доскоро бях очарован от нея.сигурно се питате защо сега съм разочарован след като доскоро съм бил очарован еми много просто.причината е,че свалям много файлове,торенти и пр. от интернет и като бях с авастата уж ги сканирах за вируси и тя ми отчете липса на такива,НО се оказа че имало и то доста.наложи ми се да форматирам за 4 дена три пъти компа,докато разбера,че файловете свалени от мене от интернет и сканирани с аваст за вируси са бъкани с много гадни вируси.сложих си една безплатна програмка Avira Antivirus и чак тогава разбрах,че тия файлове дет съм ги свалил са бъкани от вируси. сега съм цар вече второ седмица не ми се налага да форматирам след последните три изпълнения. реших да изпробвам в момента триал версията на ашампоо антивирус и съм много доволен ,но установявам,че безплатната авира антивирус е по-добра и от него.ашампоо антивирус е 10 пъти по-добра от авастата,а за авира антивирус да не говорим просто няма място за сравнение.плюс това авира антивирус е много по-лека от авастата и дори по-лека от ашампоо антивирус.това е братлета,ако искате ми вярвайте казвам го от личен опит.авира антивирус и ашампоо антивирус се разбират прекрасно сЪс зон аларм секюрити сюит и са чудесен тандем.за да не ме разбере няской погрешно НЕ СИ ИНСТАЛИРАЙТЕ НАВЕДНЪЖ АШАМПОО И АВИРА АВНТИВИРУС,ЩЕ БЕРЕТЕ ГОЛЕМИ ЯДОВЕ И ДВЕТЕ ПРОГРАМИ СА КОНФЛИКТНИ ЕДНА С ДРУГА,НО ПООТДЕЛНО СЕ КОМБИНИРАТ МНОГО ДОБРЕ СЪС СПОМЕНАТИЯТ ЗОН АЛАРМ.
anonymous
Пет, 01.12.06, 11:18
При мен е точно обратното Аваст открива всичко ,а Авира,Нод,АВГ и пр. са гола вода.Панда Платинум само е на равнището на Аваст,но е платена.
anonymous
Пет, 01.12.06, 11:37
Неразбран какво общо има всичко това по горе със Sophos?
anonymous
Пет, 01.12.06, 12:12
Като чуя за "лека антивирусна програма" ми настръхва косата.
Но Вие си ги ползвайте де.
И още нещо - най-доброто средство за предпазване от вируси е избягването на съмнителни сайтове.
anonymous
Пет, 01.12.06, 16:56
Аз съм на същото мнение - сам тествам на една много недъгава моя машина всичко диво дето е като антивирусни програми и специално тази ,след като установих че е много голяма боза не успях дори да я деинсталирам и видях зор докато я махна, но наистина АНТИВИР е страхотна !!! След нея съм проверявал с НОД32 и с КАСПЕРСКИ и с какво ли не и няма и няма вируси , а НОД 32 го смлях и пробих .Изтърва ми уж безобидни ми ти разни ам нейсе после се оказа че не са толкова безобидни а той милия дори и негъкна и ми ги пусна в компа . Незнам но сега съм с немската машина АНТИВИР и съм много доволен !!!!
anonymous
Съб, 02.12.06, 22:47
Досега за 2-3 г. комбинацията "3 в 1" (AVG + S&D + HijackThis) се е справяла 100% на проблемни машини, независимо от злосторниците. Само един единствен път се наложи използване на специализиран инструмент срещу една наистина упорита и коварна гад.
Лошата новина е, че AVG от 1.1.2007 прекратяват частично гювеча, като фри версията няма да има достъп до приоритетно обновяване.
Може би Claim ще го замести.
anonymous
Пет, 22.12.06, 20:30
Привет !!! Защо не опитате ,,COMODO" !??? Има си всичко,дори и защитна стена ,работи кротко и ефикасно . Най-важното е че е за свободно ползване ,при регистрация ти изпращат и сериен номер -кеф !!! Пробвайте ,няма да съжалявате......!!!!!!
anonymous
Вто, 06.03.07, 12:30
Ако имаше съвършена антивирусна, нямаше да има вируси
anonymous
Пон, 12.03.07, 22:28
you stink
anonymous
Съб, 29.12.07, 22:12
А, бе, хора! Що се занимавате с тая OS Winбоза? Що не си инсталирате един Linux, например UBUNTU 7.10 и ще забравите за тия проклети гадини из разни там торенти, сайтове, сървъри и т.н. Ще си имате и всички необходими програми за вашия домашен компютър. Чета тези коментари и се чудя? От години не съм се занимавал с антивирусни програми, защитни стени и разни тям подобри. Пък щом желаете продължавайте да се борите и преформатирате вашите твърди дискове и т.н. Ами, чао! И се замислете!!!
редактиран от anonymous на 29.12.07 22:13

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.