download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ИМА ЛИ БЪГ ВЪВ ФОРУМА НА DOWNLOAD.BG

Автор
Съобщение
galkamalka
Съб, 10.01.09, 12:30

RE: ИМА ЛИ БЪГ ВЪВ ФОРУМА НА DOWNLOAD.BG

” Ако сайта действително е авторски, то не би трябвало да има никакъв проблем този бъг да бъде отстранен. „
Вероятно си прав но за да се направи явно е необходимо адски много време...Аз пробвах с хвърляне на боб но не става, са редя таро
dreven
Пон, 12.01.09, 14:28
Действително писането на един IF може да отнеме страшно много време, а пък поставянето му на точното място отнема адски много време. Нали всички са заети да правят сайта по-добър след въвеждане на платения достъп. Извинете ме за иронията, но тя се поражда от сериозните теми, които се коментират на този сайт. Любопитно ми е - още дълго ли така ще я караме ?
angelicstar
Пон, 12.01.09, 16:35
Ами това за "сериозните теми" и то ли е ирония? Щото форумът вярно натъпя.
Ама иначе не знам дали е само до един IF. Като си помисля, че са няколко десетки скрипта да управляват сайта и всичките не трябва да си пречат. Ами като бръкнеш един не се знае колко други ще гръмнат.
insecteater
Пон, 12.01.09, 17:17
Той if-a лесно се слага. Въпроса е какво ще бъде условието дето ще се изпълнява за проверка. И докато се провери това условие че да върне true или false, какви допълнителни заявки и/или колко други цикъла ще трябва да се извъртят. На мен лично не ми пречи особено. Цитатите донякъде спасяват положението. Разбира се някаква допълнителна функционалност в тази посока е добре дошла - между другото подобни "контролиращи" функции вършат работа когато няма силно присъствие на модератори във форума.
zlatena
Пон, 12.01.09, 22:28
” Направи ми впечатление, че липсва първото мнение на човека отворил дадената темата.... „
Ако погледнем от друга страна...
Мнението си е на човека,ако прецени може да го премахне...
То си е лично негово...
Това е нали ,ако погледнем по-различно на нещата...
То ако се изтрият и последващите мнения_(не само първото) темата пак губи от себе си.
Иначе такива теми не са преобладаващи.
редактиран от zlatena на 12.01.09 22:28
shaman
Пон, 12.01.09, 23:34
Това нещо е разисквано не веднъж,за безразборното триене на постове и суматохата останала в последствие.
Ето пример:
” Спорите за глупости мом4ета.Виждам 4е всеки иска да е по по най,но нека преди вси4ко запазим доброто отношение по между си.Няма смисъл да се говорят празни приказки,но има едно -НО,и това е,наистина клиента е вси4ко,трябва малко или много да му се поднася вси4ко с 'копринена кърпи4ка'.Все пак клиента е обществото,съществото на тоя сайт,ако него го няма,все едно е една притурка.Нека не се пренебрегват грубо казано претенциите и желанията на някой юзери.Всеки има правото да търси по доброто,е поне според самия него.
Доста изписахте и не знам дали стигнахте до консенсус,но има нещо друго което и аз самия не одобрявам тук,не може примерно някой си от хората които следят тук(така наре4ените модератори),да трият своеволно постовете на у4астниците....
Вероятно ще се запитате за какво става въпрос,е ми ето,вижте тук - http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=8142&q=Flyakite ,
посо4вам това защото аз съм писал там и ми е направило впе4атление.
Вижте какво объркване има,първо е дадена някаква препоръка(моята),и след това следва изказване което няма нищо общо с първия пост който е оставен.
Верно 4е обидни думи не се допускат,но ако някой е написал нещо нередно,мисля 4е по добре е да се по преправи малко мисленето му сире4 поста му,а не да се трие,защото накрая става нещо от рода на:

-Ти как се казваш.
-Ами добре съм.
-А на колко години си.
-От Враца съм...

Ето така проти4ат коментарите.Има много програми тук,за не вси4ки сме 4ували,и все пак преди да се инсталира някоя,всеки един ако не е 4увал за нея,ще про4ете коментара който пускате към всяка една.И ако вси4ко проти4а по горе описания на4ин,едва ли ще му стане ясно на 4овека.
Като се отсяват постовете,нека все пак да се спазва синхрона,за да може онзи който се е заинтересувал от това,горе долу да придобие представа за какво "пее петела".

P.S.Нека това не се интерпретира като укор,а като съвет....все пак както и преди казах(но това също беше изтрито от някой). . .

. . .
Ето и подобната тема -> http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=1916&p=1
Аз както виждам по горе съм се опитал да дам извод как то4но би проти4ал такъв разговор в такава тема.
Според мен от една страна ако този който е задал въпроса си,реши 4е трябва да изтрие поста,то трябва и цялата тема да се разкара.Но не е уда4но,защото даден юзър си е направил труда да напише подробно нещо си и в един момент труда му се затрива(говоря за смислени и поу4ителни постове).
Мисля 4е е по редно ако ще се прави някакво ограни4ение,това е поста да има давност,примерно след 24 часа или пове4е да може само да се редактира от у4астника,да не може да се трие защото наистина се губи целия смисъл на обсъждане и контактуване.
_____________________________
In The Hands of The Shaman ®
shaman
Вто, 13.01.09, 00:52

RE: ИМА ЛИ БЪГ ВЪВ ФОРУМА НА DOWNLOAD.BG

”  . . .

Мисля 4е е по редно ако ще се прави някакво ограни4ение,това е поста да има давност,примерно след 24 часа или пове4е да може само да се редактира от у4астника,да не може да се трие защото наистина се губи целия смисъл на обсъждане и контактуване. . . „

Аз не напразно цитирам и "визирам" това към което се изказвам.
Така дори и ДА БЪДЕ ПРЕПРАВЕН или ИЗТРИТ даден пост,винаги знам към кой то4но съм се обърнал.
Така 4е "визирайте" ,ако няма друго решение на проблема,то поне по този на4ин запе4атвате завинаги това което е изре4ено от не4ия/и пръсти "мисъл".
_____________________________
In The Hands of The Shaman ®
dreven
Чет, 15.01.09, 19:11
Дали да може да се трие първия постинг или не, май за това идеше спора. Според мен съвети всякакви може да се дават, но не всеки може да ги прочете и да се съобрази с тяхната целокупна мъдрост и понякога се получава това, което виждате горе. Върви разговор за нищото. Ето защо не е важно умението на потребителите да пишат майсторски мнения, а майсторлъка на програмиста, който би трябвало да се погрижи да не се стига до тази комична ситуация.
dreven
Вто, 20.01.09, 10:23
Zlatena, действително точно това е първото мнение с което отворих тази тема, но неговото място дали е тук? Предполагам, че ти си един от модераторите или администраторите на сайта, след като имаш достъп до изтритото мнение. Сега остава само да възстановиш изтритото мнението на правилното му място и аз ще се съглася, че бъг има, но този бъг не е фатален, защото се компенсира с повече труд от страна на модераторите.
zlatena
Пет, 23.01.09, 21:36
” Zlatena, действително точно това е първото мнение с което отворих тази тема, но неговото място дали е тук? Предполагам, че ти си един от модераторите или администраторите на сайта, след като имаш достъп до изтритото мнение. Сега остава само да възстановиш изтритото мнението на правилното му място и аз ще се съглася, че бъг има, но този бъг не е фатален, защото се компенсира с повече труд от страна на модераторите. „

” .....То ако се изтрият и последващите мнения_(не само първото) темата пак губи от себе си.
Иначе такива теми не са преобладаващи. „

P.S:Не съм нито модератор още по-малко администратор.
Аз съм обикновен потребител на интернет.

редактиран от zlatena на 23.01.09 21:36

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.