download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Британската полиция с разрешение да хаква компютри

Виж новината
< 1 2 >

Автор
Съобщение
stanimir_78
Сря, 07.01.09, 18:53
Тия не се спряха с простотиите.
dreamskill
Сря, 07.01.09, 18:58
Ахахах....да ми хакнат линукса
dhtj
Сря, 07.01.09, 18:59
” Ахахах....да ми хакнат линукса
и как ще стане като ти постояно седиш в уиндоус за да играеш игрички
denix
Чет, 08.01.09, 10:02
Пичове и с линикс няма отарване германците вече му хванаха цаката и засичат от каде и какво сваляш през IP-то и не ги бърка с каква операционна система си.
dagger2
Чет, 08.01.09, 10:50
Тея не са добре нещо с акъла май.
galkamalka
Чет, 08.01.09, 12:54
Сериозна грешка е да вярваш, че можеш да се скриеш от някой. Не само англичаните ми полицията по цял свят ше ти вземе remote контрола стига да има причина за това. И не мисли, че като си през линукс си 100 кила. С линукс, ябълка или реакт ос ако щеш те хакват за секунди-легално или не, официално или не дори да кажат, че започват или спират наблюдението.С разрешение или без го правят, когато пожелаят, може би имам причина да твърдя това, само някой или ти да им даде повод за това.
 Говориме за куки все пак.

dhtj
Чет, 08.01.09, 13:16
” Сериозна грешка е да вярваш, че можеш да се скриеш от някой. Не само англичаните ми полицията по цял свят ше ти вземе remote контрола стига да има причина за това. И не мисли, че като си през линукс си 100 кила. С линукс, ябълка или реакт ос ако щеш те хакват за секунди-легално или не, официално или не дори да кажат, че започват или спират наблюдението.С разрешение или без го правят, когато пожелаят, може би имам причина да твърдя това, само някой или ти да им даде повод за това.
 Говориме за куки все пак.

aз съм си 70 кила
http://notrial.info/news/it/1950.html
едит; повечето куки имат 12 клас завършен с 3ка големи хакери са (българските)
редактиран от dhtj на 08.01.09 13:17
galkamalka
Чет, 08.01.09, 13:50
” aз съм си 70 кила
http://notrial.info/news/it/1950.html
едит; повечето куки имат 12 клас завършен с 3ка големи хакери са (българските) „
Продължавай да вярваш в това, започни да крадеш и прехвърляш с твоя линукс и ти обещавам, че ще съм първата, която ще ти носи сникърс и кола в пандиза(май не било гот за момченце вътре). Но пък ако минеш между капките ще се надувам адски много ако познавам човек като теб
Дани явно имаш доста ограничени разбирания за по-горната Мафия.
Повечето им служители не носят униформа, а тези, които ги наричаме шпиони или доносници са още повече. Последните нямат никъв документ, че са полицаи, а в същото време са на заплата с бонуси в тази инстанция. И за секунда не се съмнявай, че си имат много добри специалисти да не кажа, че дори най-добрите са със тях и работят за тях. Помисли малко.
dhtj
Чет, 08.01.09, 14:00
” Продължавай да вярваш в това, започни да крадеш и прехвърляш с твоя линукс и ти обещавам, че ще съм първата, която ще ти носи сникърс и кола в пандиза(май не било гот за момченце вътре). Но пък ако минеш между капките ще се надувам адски много ако познавам човек като теб
Дани явно имаш доста ограничени разбирания за по-горната Мафия.
Повечето им служители не носят униформа, а тези, които ги наричаме шпиони или доносници са още повече. Последните нямат никъв документ, че са полицаи, а в същото време са на заплата с бонуси в тази инстанция. И за секунда не се съмнявай, че си имат много добри специалисти да не кажа, че дори най-добрите са със тях и работят за тях. Помисли малко. „
1.ами още нямам достатъчни знания за да "крада и прехвърлям" но и това може да стане
2.аз сникърс не обичам, по добре киткат
3.най големите раазбирачи не работят за мвр, гдбоп, нсбоп... ( и за кат не работят ) а тези разбирачи работят като компютърджии на заплати от 6000лв нагоре... във големи фирми... (примерно този който поддържа сайта на кокакола знаеш ли какви пари зима)
4.не казвам че не могат да ми проследят ИП-то - наапротив това е много лесно, но казвам че сигурно много малко хора могат да поразгледат какво има в компа ми... може би са еденоцифрено число в българия....

*аз нямам изгода да крада от банки просто защото повечето банки в БГ са зависими от едиз

редактиран от dhtj на 08.01.09 14:01
nikobor
Чет, 08.01.09, 14:16
Факт е,че ако те атакува някой, който си разбира от работата, а ти примерно си под неговото ниво, рано или късно ще те хакне, независимо от това на каква ОС си. Линукс се хаква трудно, но не е невъзможно. Голяма част от линукс потребителите дотолкова са свикнали със стабилната си система, че дори не следят логовете, а не е лошо от време на време те да се преглеждат ... Сигнал за подобни опити са многобройни съобщения от рода на "Access denied" или "Permission denied". Веселото става след "Session opened".
редактиран от nikobor на 08.01.09 14:18

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.