download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Какво слушате в момента? (Now playing)

Автор
Съобщение
anonymous
Съб, 20.04.13, 10:09
Защо обичам да гледам клипове снимани на живо при концертно изпълнение?Ще ви обясня ползвайки трите клипа на Аида , на Бет Харт и на Lusie, които съм постнал тук.
   Ако се съсредоточа само върху изпълнението ,пренебрегвайки до известна степен музиката КАКВО ВИЖДАМ АЗ?
   Аида според мен ,въпреки школовката ,която са и дали за участието се вижда, че тя е била преди една обикновена жена ,неизвестна, навярно се е радвала на мъжко внимание ,но толкоз. Въпреки че при изпълнението се стреми да не излъчва емоции ,няма как да не се забележи нейната тревожност и че мислейки в образи/погледа нагоре/вижда кошмара на неуспеха,махайки с ръце иска да го прогони, накрая чака малко уплашено реакцията на публиката и журето. Много ми е интересно как ще я преобрази известността?!
  Бет - това е ЖЕНАТА С МИНАЛО! Жена ,която излъчва една агресивна сексуалност, готова на всичко в любовта.Има в нея много скрита и също така открита емоция, която тя не крие. Този който се докосне по-близо до нея е и щастлив и нещастен, защото тя дава всичко ,но и иска всичко!Жена ВАМП!
   Lusie е една крехка , много нежна и чувствителна жена/погледът на долу , мисли с осезанието/. До сега ,тя може би е отдадена напълно на музиката, далече навярно е от любовта,може би не е изпитвала още истинската любов и евентуалното разочарование. Виждате в края на песента ,лекото самодоволно усмихване на ръкоплясканията,наградата за това което прави в музиката. Тази жена няма да стане Бет Харт ,но ще се развива емоционално!
  Английски учени -психолози направили следния експеримент. Показали на стотина студенти /мъже/ две почти едентични снимки на една жена . Помолели ги да кажат виждат ли разлика и коя от двете снимки повече им харесва. Почти всички харесали една и съща снимка ,без да могат да кажат защо!Каква е била разликата? На снимката която те харесали жената била с разширени зеници!!!В миналото жените са пиели отвара от отровната БЕЛАДОНА/хубава жена от итл./ именно заради това!
 И при трите изпълнения - на Аида, на Бет и на Lucie ,те въпреки силната светлина на прожекторите се с лъскава очи с леко разширени зеници! За това и според мен те са ПРЕКРАСТНИ!
  Дали коментарът ми ще ви разсмее или ще ви накара да проявите любопитство ,за мен важно да ви е забавно!
anonymous
Сря, 24.04.13, 21:11
Реплика на парче на Цепелин изпълнено от пламенната Бет Харт
anonymous
Нед, 28.04.13, 00:19
Още Секси Гърл от Ню Йорския театър Бет Харт продължение
mayhem1
Нед, 28.04.13, 01:32
anonymous
Пет, 03.05.13, 14:37

  Поствам този клип заради филма , който са направили за Михаил Круг/ по тракерите вече го има и може да го гледате/Истината е ,че за тези ,за които той пее са неговите убийци!Затворниците , които се връщат на свобода и виждат златните кубета на църквите са тези ,които искайки пари от него и той не им е дал са го убили! Може би такава е и историята разказана вьв филма!
programings
Съб, 04.05.13, 11:27

Поздрав за tegote !

anonymous
Нед, 05.05.13, 13:41
И аз искам да поздравя те го те с песен от гледната точка на Борянка .Тя не иска да го вижда с друга и копнее за неговите прегръдки и целувки?! Поне аз така си превеждам текста на песента на моята любимка БЕТ ХАРТ и говорящият с китарата си Джо Бонамаса:
редактиран от anonymous на 05.05.13 13:49
редактиран от anonymous на 05.05.13 13:49
редактиран от anonymous на 05.05.13 13:50
programings
Пет, 17.05.13, 19:09

Отделих малко време на любимата ми (незабравима и уникална, по смисъла на текста и емоциите, които предизвиква у теб) песен. Най-хубавото ми време през днешният ден.

Самият текст на тази медитация (така я бих нарекъл) на Sting просто държи в себе си един много дълбок, искрен и загадъчен смисъл, който едва ли всеки би могъл да разбере.

Цитат
He deals the cards to find the answer
The sacred geometry of chance
The hidden law of probable outcome
The numbers lead a dance
редактиран от programings на 17.05.13 19:10
zlatena
Пет, 17.05.13, 20:45
Long Cold Winter(Дългата студена зима)
programings
Съб, 18.05.13, 11:02

Уникален кавър на My Immortal на Evanescence от Kasia Popowska.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.