download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Това , което ни учудва!?!

Автор
Съобщение
stiliyangr
Съб, 06.06.09, 22:32

RE: Това , което ни учудва!?!

” Е виждате ли , темата се оживи! Ха!
Разбира се!Винаги можеш да разчиташ,че статистически погледнато мъжете се интересуват от неща,свързани със секса повече от всичко останало Между другото на първите две снимки от тази страница е една и съща мадама и се казва Ева Сонет.
kookki
Съб, 06.06.09, 22:43
Отдавна отминаха времената ,в които вдигахме палатките от календарче на Саманта Фокс по цици.Днес циците са си нещо нормално и според мен няма никакво порно в показването им.Ако си заведа детето на плаж, съм сигурен че ще се нагледа на повече цици отколкото може да види във форума.
 
Соня Немска си ги показа в мюзик айдъл , пък излъчиха предаването?
редактиран от kookki на 06.06.09 22:45
deringer
Съб, 06.06.09, 23:14
И после се учудваме на деградацията на нацията...Не мога да разбера-хем се толерират такива неща,хем много хора се разочароват...емииии или едното или другото.
Щом мислите,че е нормално да се слагат снимки на голи жени в форум за софтуер/хардуер така да е...
Добре ще е и всеки брой да завършва с такава картинка,хубаво е и всяка седмица да е нова мадама,за да има разнообразие.
Не съм консервативен човек,но това да гледам цици в форум,който няма нищо общо с това... Oo малко се обърквам вече...Не говорим за това,кой кога,къде и как го снимали,а дали има нужда точно тук да се слагат цици...
anonymous
Нед, 07.06.09, 06:58
Deringer, тази тема е за развлечение и е така да се каже сапьтваща ,а мнението ми в случая е по -точно за извличане на мисли от фотография или какво може да си мисли една публично разсьблечена /или почти/ жена! Само че фотографиите ни развьлнуваха нас мьжете и вместо да гледаме какво си мислят жените малко оглупяхме и взехме взирайки се в циците и да изказваме наши мисли! Ха ! Нищо ново под сльнцето, значи жените с право се сьбличат - вземат ни ума! Не случайно еротиката се използва най-много за реклама кьм мъжете!
редактиран от anonymous на 07.06.09 15:25
deringer
Нед, 07.06.09, 13:37
И снимането на екзекуции за някой е изкуство...както и садо-мазо,както и порното...Това знами,ме трябва да се показва навсякъде ли? Доводите ти не са много стабилни...
И мъжете се снимат-ти говориш от страната на мъж...това значи ли,че трябва да се слагат голи снимки...Доста бъркаш човеко,едва ли някой може да разбере една снимка на плажа като изкуство,което фотографията не е ,тези даже не са и професионални голи женски тела ,а любителски(папарашки).
Пускам си аз да разгледам форума,наще обядват и какво да видя-Стоянчо гледа цици и ходи обяснявай,че bigi казва,че това е искуство...Ъ-ъ-ъ аз може да нямам проблеми с това,но други може и да имат малки деца...Кякто и да е...аз съм ти казал-прекалено много се вживяваш в тези снимки..
anonymous
Нед, 07.06.09, 15:17
Вземайки предвид горните изказвания преминавам на други учудващи сьс своята" идейност" чудноватости! Един сайт прави конкурс за най-интересните рационализации свьрзани с техниката по безопастност! Ето призьорите Кой обаче е номер 1 вие си решете сами!:
електроженист
електроженист

мазачи
мазачи

строител
строител

шлайфист
шлайфист

носач
носач

куфари
куфари

монтажници
монтажници

автомонтьор
автомонтьор

електрокари
електрокари

електромонтажници
електромонтажници

скеле
скеле

пилот пали изгаснал двигател
пилот пали изгаснал двигател

електротехник
електротехник

ремонт на улично осветление
ремонт на улично осветление

deringer
Нед, 07.06.09, 15:58

mayhem1
Нед, 07.06.09, 16:16

RE: Това , което ни учудва!?!

мазачи
мазачи

пилот пали изгаснал двигател
пилот пали изгаснал двигател

тук се учудвам на себе си ! снимката с пилота ми действа успокояващо , докато от скелето на тия манг... зачи направо изтръпвам .
stiliyangr
Нед, 07.06.09, 17:40

RE: Това , което ни учудва!?!

Ти май яко се впрегна Между другото Джей Кътлър беше един от идолите на бившият ми колега...за съжаление можеше да се мери с него само в талията и по-надолу
deringer
Нед, 07.06.09, 17:50
Еми поне да оеднакви стандарта за изкуство ... Все пак двама Мистър Олимпия ;)
Ето още един---Декстър

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.