download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Забрана / разрешаване на сайтове

Автор
Съобщение
oldcastle
Чет, 19.11.09, 13:38
Благодаря на всички! Ще се опитам да събера необходимата информация. Лошото е, че са много компютри и не се знае дали "моят" ще е свободен всеки път. Може да не мога да сядам на него понякога. Ще трябва май на всички да си правя админски акаунти.

Какво ми е на мустаците бе Ганчо? То за ученето, види се че уча, ама как да човъркам из компютрите на школото.

редактиран от oldcastle на 19.11.09 13:39
hoseto_
Чет, 19.11.09, 14:07
също така забраната може да става и от рутер
oldcastle
Чет, 03.12.09, 00:25
Мммммм, май Недялко излезе прав. Прекарват си нета през прокси. Няма ли начин да се излъже това нещо? Например да отида на някой сайт и през него да отворя другия...? Говоря наизуст, не съм сигурен дали става.
kookki
Чет, 03.12.09, 07:37

RE: Забрана / разрешаване на сайтове

” Мммммм, май Недялко излезе прав. Прекарват си нета през прокси. Няма ли начин да се излъже това нещо? Например да отида на някой сайт и през него да отворя другия...? Говоря наизуст, не съм сигурен дали става.
 
Проксито филтрира протоколите и няма да го излъжеш
3246
Чет, 03.12.09, 07:51

RE: Забрана / разрешаване на сайтове

” Мммммм, май Недялко излезе прав. Прекарват си нета през прокси. Няма ли начин да се излъже това нещо? Например да отида на някой сайт и през него да отворя другия...? Говоря наизуст, не съм сигурен дали става.

Опита ли това, което ти бях писал по-горе - Въпроси и Отговори /порция 8/ . Мисля, че ще проработи. Ако не е много зъл админа.

oldcastle
Чет, 03.12.09, 13:39
Благодаря 3246, не съм разбрал, че точно за отговор 5 става въпрос. Днес ще опитам.
oldcastle
Сря, 09.12.09, 20:30

RE: RE: Забрана / разрешаване на сайтове

” Опита ли това, което ти бях писал по-горе - Въпроси и Отговори /порция 8/ . Мисля, че ще проработи. Ако не е много зъл админа. „
Не става номера. Гадовете са се защитили здраво. Пробвах всичките сайтове, но ми ги блокира и тях. Друг вариант за излъгване на прокси?
редактиран от oldcastle на 11.12.09 13:30
3246
Сря, 09.12.09, 20:33

RE: RE: RE: Забрана / разрешаване на сайтове

” Не става номера. Гадовете са се защитили здраво. Пробвах всичките сайтове, но ми ги блокира и тях. Друг вариант за излъгване на рутер?

Отваря ли ти GOOGLE ?

oldcastle
Сря, 09.12.09, 20:34
Да, защо...
anonymous
Пет, 11.12.09, 10:03
Ако самата идея е да се разбере и заобиколи начина на забраната дай малко примерчета ... смисъл колко сайта можеш да посещаваш, само някои ли са ти забранени и т.н. защото са наистина много начините за подобни ограничения и мисля че е по-важно да се разбере как са ограничени, вместо как да се заобиколят с изтрели в тъмното.

Но ако искаш просто да си ползваш компютъра като белите хора, начини за придобиване на access мога да ти кажа колкото искаш.
/опитай по този начин ако искаш просто да си с админски права/
Наскоро дърпах една програмка от download.bg която ти позволяваше да премахнеш Администраторската парола, НЕ админ. акунта при стартиране, А скритият под Safe mode.
Поне при мен работеше безутказно и без проблеми я премахна паролата дори стартирана от "Гест акаунт". След което си влизаш под Safe Mode заличаваш всички улики, правиш си Guest acc-то да е админски, но така че да не си личи от невъоръжено око и си готов.
От там вече като имаш повече достъп мисля че ще е по-лесно да разбереш по какъв начин са ограничени и на останалите ПС-та да заобиколиш по по-елементарен начин.
/името на програмката не я помня, но ако мислиш че идеята е "crazy enough to work" , ще прегледам щателно и ще ти кажа/

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.