download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Пробив в системата

Автор
Съобщение
anonymous
Вто, 14.12.10, 23:42
Търсих много в Google, дори и в търсачката на сайта,но намерих само една тема и то информацията ,не беше публикувана,а беше пратена по e-mail. :(
stoqncho
Сря, 15.12.10, 00:09
На твоя компютър с ограничен или с администраторски акаунт си? Явно си с ограничен и щом не можеш да пъхаш разни дискове в CD-то не виждам начин да се разбере паролата.

” Аз имах предвид вградения Администраторски акаунт под Safe mode, но явно нещо не ми е напълно ясно. Даже като се замисля може и да съм в тотална грешка. „

Вградения Администраторски акаунт(Administrator) по принцип няма парола, но даскалите го ползват да администрират компютрите и му слагат парола. Номера Safe Mode и след това да се логнеш с него не минава. Преди няколко години доста разпитвах insecta по тези въпроси и доста ме ограмоти.

anonymous
Сря, 15.12.10, 00:12
Всичките са с ограничен акаунд и със забрани,само този на госпожата има всичките забвани освен,тази да се теглят файлове,незнам защо е така,но каквото и да изтегля то неможе да се инсталира,заради тези забрани,поне повечето неща немогат.
kookki
Сря, 15.12.10, 00:15
Сега пробвах търсачката на сайта и за определени ключови думи излизат една камара с теми.
Ще падне четене, ще научиш полезни неща и в крайна сметка ще минеш към варианта да вербоваш някой, защото ще осъзнаеш ,че прочетеното не може да се приложи, след като достъпа ти е ограничен толкова много.
Чел съм за разни варианти на атки срещу уязвимости на отделни програми, но пък аз идея си нямам как точно се осъществяват .
anonymous
Сря, 15.12.10, 00:19
Човек преди да пусна каквато и да е тема изчитам всичко което намеря в Google,всички теми прегледах подробно,но нищо не намерих :(
Според мен трябва да има някаква вратичка.
kookki
Сря, 15.12.10, 00:22
Стоянчо ще дадеш ли линк към темата. Любопитно ми е защото попаднах на една тема, в която Ганчо обаснява това, само че на някой с друг ник.
anonymous
Сря, 15.12.10, 00:33
Както казах,аз попаднах на такава тема,но човека обясни като прати E-mail.
stoqncho
Сря, 15.12.10, 00:35

RE: Пробив в системата

” Стоянчо ще дадеш ли линк към темата. Любопитно ми е защото попаднах на една тема, в която Ганчо обаснява това, само че на някой с друг ник. „

В чата на сайта ми обясни повечко, но едва ли той си спомня. Но и аз не си спомням нали имам много никове.... Дори и ти си коментирал темата ми.

http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=58360
http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=55444

stoqncho
Сря, 15.12.10, 00:38

RE: Пробив в системата

” Всичките са с ограничен акаунд и със забрани,само този на госпожата има всичките забвани освен,тази да се теглят файлове,незнам защо е така,но каквото и да изтегля то неможе да се инсталира,заради тези забрани,поне повечето неща немогат. „

Щом е така не виждам начин да се разбере или поне да се направи скрит акаунт. Ако insecta се включи може да сеща за нещо, но ти просто нямаш почти никаква възможност да бърникаш. Иначе ако можеше да ползваш CD нещатата се променят.

kookki
Сря, 15.12.10, 00:40
Абе ти си бил в сайта от бая време ? Аз те мислех за нов от няколко месеца ? Толкова ги и гледам тия никове де. Сори.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.