download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Направих си бизнес сайт и търся, мнения, критики и препоръки

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
spursy
Пон, 18.07.11, 00:48
tegote за пореден път се изказва страшно неуместно. Просто няма втори такъв потребител. Критика се дава върху сайта, а не върху услугите които предлага. Логично е, че е предназначен за клиенти от други европейски цени, а цените са съвсем нормални.
anonymous
Пон, 18.07.11, 00:56
Фотографията е изкуство. А тоя сайт си е комерсиална боза за корекция на нежелани резултати:) Но не бих казал че има нещо общо с фотография:) А за червеното каре си прав, от доста време ми е като трън в очите и скоро ще му сменям цвета. Мерси за напомнянето. Колкото до ефектите, не ми се иска да става нещо тежко, пък и на много хора са им омръзнали всякакви ефекти. Пък и май доста съм прекалил с галерията, че е станала тежичка.

Благодаря за съветите joniewalker

редактиран от anonymous на 18.07.11 00:58
shaman
Пон, 18.07.11, 01:25

RE: Направих си бизнес сайт и търся, мнения, критики и препоръки

” tegote за пореден път се изказва страшно неуместно. . . „
Аз пък се радвам, 4е на ред с "професионалните" и неуместни изявления, все пак в главата му светна една малка, мъни4ка, мижава лампи4ка и го накара да си редактира мнението . . . абе, той нацяло си го изтри, ама който сварил-про4ел. Аз успях!
” Искаш критики? Ще ти ги дам! Пръв съм! Критики да искаш.
Първата критика - не мога да разбера защо се подиграваш с хората?! И наистина ли си вярваш, че някой ще започне да ти преглежда сайта, който не предлага ама абсолютно НИИИИЩО!!!!!? Я се погледни! Начело ти виси оферта за пари! Но най-интересното е че никъде не се вижда услугата, която предлагаш, тоест очакваше се от някъде да мога да прикача картинка за да я редактирам. Всъщност дали знаеш какво си направил?
Най-интересно ми се видя една 4аст от текста му, където гръмко заяви- защо се подиграваш с хората . . . Я се погледни . . . и нещо от този сорт!
te-go-te, ти поглеждал ли си се отстрани или поне в огледалото!
Изобщо, като си клатиш млякото сутрин преди да го изпиеш, замислял ли си се, a ако не го разклатиш, дали пак ще си същия помияр?
 . . .
EDIT: Явно си го разклатил, щом си затри стария пост и го редактира.
редактиран от shaman на 18.07.11 01:28
tegote
Пон, 18.07.11, 01:30
westgigo, ако искаш да имаш успех мога да ти дам полезен съвет, който действително ще подпомогне бизнеса. Целта е да задържиш посетителя и да му направиш хубаво впечатление, както и да покажеш че си загрижен за клиентите с твоето внимание към тях. За целта - направи две снимки, едната оригинална, а другата поправена и ги скрепи точно в началото на сайта да се виждат явно! Before и After. И това DEAL OF THE MONTH трябва да изчезне!!! Задължително! Мене ме дразни изключително много и повечето спамерски сайтове си служат с такъв израз. Щом прочета веднага затварям. Ти точно за това говореше, да не би да прилича на нещо спамерско за зарибяване. Но те предупреждавам, че най-добрата политика е рекламата! Нещо като например за една година да пожелаят двама човека да си направят снимките. Обикновенно снимки се реставрират от хартия. А тя трябва да се сканира, което се прави във фотото, което пък предлага тези услуги без шикалкавене.
anonymous
Пон, 18.07.11, 01:33
Я виж ти каква била работата. Тоя пост не го бях виждал. Леле колко злоба има по тоя свят. Мерси шамане за "просветлението".
tegote
Пон, 18.07.11, 01:38
Шамане, ти пък налиташ като бик на БСП!
Какво те е засърбяло за мене, не те знам. Когато пишеш във форум е добре да преусмисляш, а не да бързаш като мене! Не се ли сети, че TEGOTE си e помислил грешно за идеята на сайта? Смятах, че трябва да има място, където хората да влизат да си правят снимките собственоръчно, което аз не намерих. Така го разбрах и затова налетех директно със сваляне на портата! Отпред беше лепната някаква оферта само за пари, помислих си, че е реклама!
Айде лека нощ....!
редактиран от tegote на 18.07.11 01:38
shaman
Пон, 18.07.11, 01:42
Мен като ме засърби си лягам до жената, но теб май постоянно те сърби, но не знам какво то4но те сърби!
Айде лека, 4е май ме засърбя!
tegote
Пон, 18.07.11, 01:43
Злобата westgigo идва директно от SHAMAN! В случая точната дума на това се казва ИНТРИГАНТ! Виждам стремеж да насъсква и да манипулира хората. Ако не ми се извини на момента, не знам кой ще го отнесе утре, вероятно някой невинен човек! Казва се "Предай нататък"...!
shaman
Пон, 18.07.11, 01:49

RE: Направих си бизнес сайт и търся, мнения, критики и препоръки

” . . . Ако не ми се извини на момента, не знам кой ще го отнесе утре, „
Молбата ти се отхвърля, до доказване на противното!!!
Хайде "Предай нататък" . . .
EDIT: И защо пак си затри последния пост или и него да цитирам!?
tegote
Пон, 18.07.11, 02:01
Няма нищо за доказване, защото е черно на бяло и доказателството стои пред теб. Дал съм точни определения на това, което си направил! Освен всичко се вижда, че ти е сладко да нагнетяваш злоба в хората. Затова няма милост!

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.