download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Как да пазарувам от интернет?

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
tegote
Пет, 19.04.13, 20:47
Ужасноооо! Опита да се купят тези обувчици на Nike (30 лири) води до отказ на желаещите да го направят. Бяха се приготвили с 85 лв, а те излязоха 102 лв. Хубаво, нормално да се плати за доставката и това качва цената. Добре, ама продължих да търся друга алтернатива с подбита цена и намерих ТОВА, където същите струват 30 евро, а не лири! Постройката на сайта е със същата визия като на SportsDirect. Чудя се истински ли е този сайт FrozenCrew? Какво става?
редактиран от tegote на 19.04.13 22:02
phrozencrew
Пет, 19.04.13, 21:31
Един съвет - не поръчвай Pre-Order, особено, ако поръчвате няколко човека. Може да се окаже, че бройките за предварителните доставки са направени и стоката няма да дойде на заявената дата, или пък просто ще чакате 2 месеца цялата поръчка.
Иначе сайта си изглежда истински. Не сме пазарували от него. Ние си правим общи поръчки предимно от СпортсДирект и цената за доставката на калпак ни излиза или 6% или 7%.

Между другото продавам страхотна черна риза Firetrap, размер Large:
http://www.sportsdirect.com/firetrap-evan-shirt-mens-555205?colcode=55520517

С етикетчето е. Обърках си номера и вместо XL съм си поръчал L. Качеството е перфектно, както всичко на Firetrap, което съм си купувал.
Цена: 30лв
За Пловдив доставка на ръка, за други градове през Еконт, като купувача си поема транспорта.

tegote
Пет, 19.04.13, 22:09
Аз не те разбрах Фрозен. Поправих линка, който съм дал на SportsDirect. Сравни ги моля тe пак!
Pre-Order предполагам е да ги поръчаш преди да се пуснат за продан. Но няма ли намалена цена, ако ги поръчаш до 22-ри Април? Дай съвет как да взема обувките от SportsDirect? Каква ще е цената в крайна сметка?
tegote
Пет, 19.04.13, 22:18
Добре де, каква е разликата между ТОЗИ и ТОЗИ сайт? При едното виждам същите цифри, ама в Евро! Кво да праим сега?
phrozencrew
Пет, 19.04.13, 23:03

RE: Как да пазарувам от интернет?

” Аз не те разбрах Фрозен. Поправих линка, който съм дал на SportsDirect. Сравни ги моля тe пак!
Pre-Order предполагам е да ги поръчаш преди да се пуснат за продан. Но няма ли намалена цена, ако ги поръчаш до 22-ри Април? Дай съвет как да взема обувките от SportsDirect? Каква ще е цената в крайна сметка? „
Не съм пазарувал от този сайт, за който питаш. Нямам си на идея защо цените са толкова по-евтини. Ако решиш да пробваш, сподели какви са ти впечатленията.
От СпортсДирект най-евтината доставка, за която съм чувал е 17 паунда. Като цяло 20 паунда струва средно доставката, като сме стигали и до 60. Но пича, който се занимава с цялата галимация реши да вкара твърди цени за доставката - 6-7% и мисля, че печели от това.
Има онлайн магазини, които взимат макс 10%. Един такъв магазин, който използвам за поръчки от други сайтове е http://kdshoppinguk.com/ . Ходя да си взимам стоките на ръка, зад Военна болница в Пловдив.
Можеш да ги запиташ нещо от SportsDirect колко ще ти струва поръчката. За сега не съм имал проблеми с тях.
tegote
Пет, 19.04.13, 23:21
Отказвам се от такъв експеримент. Виж че SportsDirect също като GaelicBoots имат отгоре валутен конвертор! При задаване от паунд към евро цифрите си остават! Това не е ли в наша полза? Май действително ще излезе за 80 кинта.

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.