download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Как да пазарувам от интернет?

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
tegote
Пон, 24.10.11, 13:10
” за потвърждение че картата е твоя те ще изпратят 1,50 евро по картата (тука нз вече как стоят нещата ако се регнеш и нямаш пари в акаунта за да ти се отдържат ) „
Подвеждаш!
Това потвърждение си е чисто набутване! Не е необходимо, PayPal ти дават някакъв лимит с който да работиш. Ако възнамеряваш да ползваш всичките си пари и купуваш едър рогат дивеч, тогава ти е необходимо потвърждението. Веднъж щом си потвърдил - връщане няма! Така имаш уникалните шансове някой да опразни всичките ти пари от картата.
И тези 1.50€ не ти ги дават предварително наготово! Удържат ти ги след като платиш за услугата за потвърждение и после те ти ги връщат. Но както казах - няма нужда от потвърждение.
редактиран от tegote на 24.10.11 14:10
phrozencrew
Пон, 24.10.11, 18:37
ЦКБ предлагат някаква виртуална карта. Идеята ми изглежда добра!
http://virtualcard.ccbank.bg/
Картата се захранва с колкото си искаш и така ще си сигурен, че имаш само сумата, която ти трябва за пазаруване. Не съм го тествал, случайно попаднах на линка от бг-мама.
tegote
Вто, 25.10.11, 00:24
” ЦКБ предлагат някаква виртуална карта. Идеята ми изглежда добра! „
На мен ми се струва, че не е добра!
1. Макар да го дават без такси, банката има скрити условия, едно от които предполагам е да те принудят или шантажират да имаш разплащателна сметка в банката с минимално салдо и месечни такси, за да зареждаш виртуалната карта!
2. Възможно е виртуалната карта да се зарежда с превод, таксата за това не е обявена - не знам какви ги къдрят тея шамандури! Пише, че е възможно чрез интернет от други карти, но не е посочена таксата дали е 0 лв ! Не са ли шамандури!
3. "Такса за обслужване на виртуалната карта"! - БРЕХ, нали нямаше такса???? 2 лева! Пак нещо скриха! Защото 2 лева са на месец, но не са го споменали.

РАВНОСМЕТКА: 12 х 2 = 24. Плюс 5 пъти превод по 2 лв. = 10
24+10=34
Ако е по т. 1, т. 2 просто не са познали!

joniewalker
Вто, 25.10.11, 01:32
Има наистина такси, но не повече от другите. А и ще е само за пазаруване в интернет. Та това и е предимството. Иначе - може и без тази карта.
the.6661
Вто, 25.10.11, 12:13

RE: Как да пазарувам от интернет?

” Подвеждаш!
Това потвърждение си е чисто набутване! Не е необходимо, PayPal ти дават някакъв лимит с който да работиш. Ако възнамеряваш да ползваш всичките си пари и купуваш едър рогат дивеч, тогава ти е необходимо потвърждението. Веднъж щом си потвърдил - връщане няма! Така имаш уникалните шансове някой да опразни всичките ти пари от картата.
И тези 1.50€ не ти ги дават предварително наготово! Удържат ти ги след като платиш за услугата за потвърждение и после те ти ги връщат. Но както казах - няма нужда от потвърждение. „
къв лимит бе човек пейпал е просто посредствен акаунт който работи с добавени кредитни и дебитни карти от потребителя също така и ако някой ти прати от някъде пари по пейпал сметка.. нищо не ти дават и за кво им е да ти дават тва да не е банка? от носно потвърждението е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО напрай си акаунт и виж тва не е потвърждение за покупко-продажби тва е потвърждение, че картата която си "аднал" към акаунта е твоя прочети на снимката дет съм качил от пейпал.. съмнявам се че без тая стъпка ще успееш да си добавиш карта към акаунта с която да работиш в последствие...

то по тая логика можеш да добавиш чужда карта необходимо ти е само номера на картата и дата на валидност..
и кво без потвърждението което се изисква ти си добавяш чужда карта и почваш да си я точиш?

редактиран от the.6661 на 25.10.11 12:23
tegote
Вто, 25.10.11, 13:58
” къв лимит бе човек ...... от носно потвърждението е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО напрай си акаунт и виж ....... съмнявам се че без тая стъпка ще успееш да си добавиш карта към акаунта

то по тая логика можеш да добавиш чужда карта необходимо ти е само номера на картата и дата на валидност..
и кво без потвърждението което се изисква ти си добавяш чужда карта и почваш да си я точиш? „

Точно така - ДА! Ако ти погледна картата и видя номера (да го копирам или преснимам) и вероятно да ти знам адреса за да я регистрирам в PayPal (ако ти случайно не си я регистрирал), ще мога да ти я източа през PayPal. А пък ти после си я блокирай.
Има си лимит и ти можеш да го заобиколиш както е дадено на снимката. Не знам само дали можеш да го върнеш, това ти ще кажеш.

PAYPAL ПОТВЪРЖДЕНИЕ
PAYPAL ПОТВЪРЖДЕНИЕ

phrozencrew
Вто, 25.10.11, 19:37
Tegote, никой не те кара да ползваш PayPal! Специално за SportsDirect си пазаруваш директно с дебитната карта, стига да е Visa. Ако при обмена на 100 паунда в банката ти ги сметнат на 2.27 вместо на 2.25лв, то това не е никакъв проблем. Особено при условие, че в БГ и да си скъсаш д-то от търсене няма да намериш примерно ей тия обувки за 28 лв:

Тук намаленията са абсолютен пунтаж, да не говорим и че за безумни пари ти продават стока от преди 3 сезона!
Само от едни чепици си избиваш транспорта до БГ (ако пазаруваш сам). А ако си купиш и още 15-20 неща, направо си на мега-далавера.

редактиран от phrozencrew на 25.10.11 19:38
tegote
Вто, 25.10.11, 22:11
Фрозен. Да не бъркаш нещо? Обувките са 24 паунда! Детските обувки са 12 паунда. 24 паунда са си натурални 54 лева! Само че не разбрах как така скачат от номер 43 на номер 47! Отсъстват 44, 45, 46. Обявените стандарти са (9.5 - стандарт на американците) и (12). Този сайт да не е с американски стоки или магазина си е американски? Ако стоката идва от америка тогава се приготви да се надупиш, защото ще трябва да освобождаваш стоката от митница, задето ще ти сложат ДДС. Освен въртела ще се наложи да бъркаш още в джобовете си. Имам и въпрос - доставката включена ли е в цената?
phrozencrew
Вто, 25.10.11, 23:06

RE: Как да пазарувам от интернет?

” Фрозен. Да не бъркаш нещо? Обувките са 24 паунда! Детските обувки са 12 паунда. 24 паунда са си натурални 54 лева! Само че не разбрах как така скачат от номер 43 на номер 47! Отсъстват 44, 45, 46. Обявените стандарти са (9.5 - стандарт на американците) и (12). Този сайт да не е с американски стоки или магазина си е американски? Ако стоката идва от америка тогава се приготви да се надупиш, защото ще трябва да освобождаваш стоката от митница, задето ще ти сложат ДДС. Освен въртела ще се наложи да бъркаш още в джобовете си. Имам и въпрос - доставката включена ли е в цената?
Пфффф ! Това не са детски обувки бе човек! Виж каква е номерацията (наличната за този модел в момента):

Има една питанка, която те ориентира идеално за английската номерация, а в случая марката е стара английска и с изключително качество. Ето ти номерацията за английските брандове:

От Керимър на мен ми отговаря точно 10-ти номер, защото нося 44 по нашата номерация. Горещо ти препоръчвам марката, и дрехите, и раниците, и обувките им са супер! Никой не ти начислява никакво ДДС, нито те надупва по някакъв начин. Риск има само с размерите за дрехите. Но ако си хванеш размера по някоя марка риска е нулев.
За цената на доставката писах по-горе.

редактиран от phrozencrew на 25.10.11 23:07
tegote
Вто, 25.10.11, 23:44
Фрозен, ясно е че продават за възрастни, но цената която виждаш е за детските! Като избереш чепици висок номер и цената става друга! А съдейки по възможният избор за номер, показаният стандарт е американски. И пак ще повторя - щом идва стоката от америка, това означава ДДС. Стоки под 30 лева не се облагат. Та то си е жив капан!
Не разбрах колко е транспорта, включен ли е в цената и има ли 45-ти, 46-ти номер? Защото ми трябват такъв.
EDIT: ето колко струва доставката за различни държави

DELIVERY SPORTSDIRECT
DELIVERY SPORTSDIRECT

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.