download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

WINDOWS 8

Автор
Съобщение
karadzha
Сря, 21.01.15, 18:18

RE: WINDOWS 8

Откога е ъпдейта karadzha? Когато са много съм забелязал, че важните са 1-2 а другите са езикови ъпдейти - китайски , арабски, корейски и т.н. А за да ти изчезнат иконите и пак да се възстановят само в левия край на десктопа , обикновено е при ъпдейт на драйвер за видеокартата или смяна на резолюцията.

Обновленията са отпреди 14 януари и е май актуализацията на .NET Framework 4.5.2, която прави проблем

johnmotson
Чет, 22.01.15, 13:32
Да и при мен е минал ъпдейта на NET Framework но не съм усетил проблеми. С Win8.1 Professional съм и фреймуърка се е обновил автоматично.
johnmotson
Нед, 17.05.15, 19:08
Сетих се да питам нещо. Значи в Windows7 има вградена интернет табла, така се казва,играе се срещу реален противник, която е опростена до дупка откъм функции но не я намирам в Windows8.1Pro. Търсих я къде ли не, но не откривам дори и в Microsoft, където има само правилата на играта. Търсих да я сваля като файл, пак ядец и се нервирах на такава дреболия! Ето снимка на таблата, има и други скинове, ако някой помогне, ще черпя стига да има начин. Снимката не е качествена, свалих я от сайта на Microsoft.
   PS:Ако някой знае подобна интернет табла но мешана/табла, гюлбара и тапа/ да се обади, стига да не е свързана с онлайн казината, такава имах но не ми харесва особено.
 Интернет табла Win7
Интернет табла Win7

редактиран от johnmotson на 17.05.15 19:20
океан
Пон, 18.05.15, 11:21
Напиши табла в гугъл и действай. Има много.Даже и тук има.Favorite Games
редактиран от океан на 18.05.15 11:22
insecteater
Пон, 18.05.15, 11:36
Тук има описано как да се прехвърлят игрите от windows 7 в windows 8. Ще ти трябва разбира се и достъп до инсталиран windows 7.

http://winaero.com/blog/how-to-bring-back-windows-7-classic-internet-games-on-windows-8/

johnmotson
Пон, 18.05.15, 14:49
Там е работата, че кой знае кога ще ми припадне точно такъв релийз на Win7, който да съдържа тази табла! повечето от клиентите ми са на Win8.1.
  Затова помолих ако някой може да прати файла или място откъдето да го изтегля.
johnmotson
Сря, 17.06.15, 17:35
Здравейте. От вчера се появи гаден проблем с uTorrent-a, на моя комп, който е windows 8.1 Professional. Без видима причина изчезна от трея иконата му, както и фоновия му процес от диспечера на задачите. Рестарта не промени нищо, Изтрих прогчето, почистих много щателно в диск и регистри за остатъци, инсталирах нова версия но... проблема остана същия. Възстанових системата от точка предния ден, възстанови перфект всичко, дори и всичко изтрито от кошчето, с инсталиран стария uTorrent ама проблема остана същия, не ще да стартира! Усъмних се във фоновите процеси, сториха ми се повече, не съм ги броил никога, затова снимам за да ги видите.Премахнал съм само фонов процес на SkyDrive-OneDrive, никога не работя с това и ме дразни иконата в трея, не знам как да го ликвидирам. Дано има някой/и/, който да помага, знам, че е по-лесно да си сложа друг торент клиент, но съм свикнал много години с uTorrent!

океан
Сря, 17.06.15, 20:13
johnmotson
Това животно възтановяване на системата колкото пъти съм го ползвал винаги се е дънило.И вече стои изключено за наказание.Винаги ползвам акронис.Здрав ли е харда ,никога не се дъни.
johnmotson
Чет, 18.06.15, 11:01
И аз имам копие с Акронис ама хайде да не опирам до него всеки път! Плюс това от създаването на копието до сега са минали няколко месеца и съм инсталирал доста неща, които не ми се иска да губя или преинсталирам.
  Дявол да го вземе, трябва да се намери цяр за тоя бъг!
the.6661
Чет, 18.06.15, 22:06

RE: WINDOWS 8

И аз имам копие с Акронис ама хайде да не опирам до него всеки път! Плюс това от създаването на копието до сега са минали няколко месеца и съм инсталирал доста неща, които не ми се иска да губя или преинсталирам.
  Дявол да го вземе, трябва да се намери цяр за тоя бъг!

Винаги можеш просто да направиш друго копие отнема минути (при мен на системен дял пълен около 45-50 ГБ прави копие за 7-8 мин.) + Акронис-а (говоря по памет сега) имаше някаква опция от сорта на "нон-стоп" бекъп мисля, че това се настройваше през какъв интервал от време да проверява системата за промени и съответно да актуализира бекъпа с новите промени...

Акронис-а го ползвах преди само от Live CD но открих, че инсталиран е в пъти по-удобен (той диска си седи така или иначе ако се наложи...)

редактиран от the.6661 на 18.06.15 22:07

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.