download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Къде потъна толкова народ бре?

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
johnmotson
Съб, 19.11.22, 13:18

Здрасти Свилене и добре дошъл. И на мен ми е трудно да приема, че в DBG има платени тролове, просто нямат място да се вихрят!
   И преди повече от 10-12 години сме се усъмнявали в някои но мисля, че не такива пречеха и пречат на добрия тон. Фейсбук и Туитър въпреки наглата засипваща реклама събраха огромна част от потребителите в нашия форум, нормално е.
   Другото е по-странно за мен! Много хора, включително "стари кучета" отпреди много години, влизат в DBG но някак си експресно, само информативно и изчезват без да кажат поне 2-3 думи. Що за хора са?!

svilen73
Нед, 20.11.22, 07:10

RE: Къде потъна толкова народ бре?

” Другото е по-странно за мен! Много хора, включително "стари кучета" отпреди много години, влизат в DBG но някак си експресно, само информативно и изчезват без да кажат поне 2-3 думи. Що за хора са?! „

На този ти въпрос немога да отговоря. Можеби нямат нужда или вече им е все тая. Много бих се зарадвал на една добра дискусия с елементи на предаване опит или да си затормозим главите на проблем с машина или софт. Но уви няма с кого.

Ето аз например сега съм се хванал да си направя мини колекция от макбуци ( имам предвид машини, които си отиват вече). Върнах към живот един macbook pro 1.1 от 2006 г. един macbook 2008 г. в понеделник чакам един мacbook pro 2012 g. и така.
Или за hackintosh да поговорим. Сложих на две леновота и се държат много добре и всичко си им работи. Доволен съм от резултата. windows не е моята система макар да имам и машини с него но ......

Ето за такива неща ми се пише. Споделяне на опит и на стар софт че за тези стари машини вече е трудно да се намери.

johnmotson
Нед, 20.11.22, 20:14
Вярно, отдавна беше заплесията по макбуците, имах такъв и малко му се радвах на удобството с разнасянето докато познат го купи от мен на по-ниска цена. Просто им мина времето Свилене.
svilen73
Нед, 20.11.22, 22:20

RE: Къде потъна толкова народ бре?

Просто им мина времето Свилене.
Тука си в голяма грешка. Сега започна новата им ера с техните процесори. А аз възтановявам стари че ми е жал а и все още са използваеми е за дребни неща но е супер да върнеш нещо към живот.
anonymous
Пон, 21.11.22, 21:09
Тъкмо чистих букмарките и се сетих за този сайт. Влизам и гледам:
Предишно влизане
01.02.2018, 22:22
преди 4 години и 9 месеца

Цъкам на абонамент да видя дали е още 2лв: Грешка 403
Какво съм изтървал? Стана ли пак безплатно?
karadzha
Вто, 22.11.22, 14:19

RE: Къде потъна толкова народ бре?

” Тъкмо чистих букмарките и се сетих за този сайт. Влизам и гледам:
Предишно влизане
01.02.2018, 22:22
преди 4 години и 9 месеца

Цъкам на абонамент да видя дали е още 2лв: Грешка 403
Какво съм изтървал? Стана ли пак безплатно? „

aleksoft
Пет, 25.11.22, 16:26
Предполагам че просто мина времето в което хората се интересуваха как работят нещата, сега младите си имат социални мрежи където е техният подиум. Преди имаше обмяна на идеи и форум игри, сега има tiktok предизвикателства... Нещата се променят и да продължава едно нещо да е актуално трябва да следва някакви тенденции, да се адаптирва, нещо което не го виждам тук.
Предполагам които поддържат сайта също имат много идеи, друг е въпроса защо не ги реализират.
shaman
Вто, 29.11.22, 21:10
Ха добре дошле!
Форума ли е станал безплатен или е нещо временно?!
Не искам нито да се оплаквам, нито да създавам излишно напрежение.
Просто в някакъв момент усетих, че това вече не е моето място, затова и спрях дори и да влизам тук.
Няма как обаче да не благодаря на Стефан(spursy), защото въпреки че бях донякъде разочарован от него, макар че някога във времето си имахме приказка, та предполагам че благодарение на него и адаша му, този сайт все още съществува. За това което продължават да правят и със сигурност малкото което получават за него, те останаха единствените, благодарение на които все още се опреснява каталога, инфото, новините и прочие.
За Премиума също няма да кажа нищо, защото е пилено стотици пъти тук.
Пожелавам на всички ви, бъдете живи и здрави и се радвайте на всичко около вас, защото живота е прекалено кратък, но и прекалено материален.
Вие решете на кое повече ще се отдадете.
редактиран от shaman на 29.11.22 21:30
spursy
Сря, 30.11.22, 11:22
Като цяло хората, а от там действията им са доста предвидими и често стъпват на бързи решения без поглед на цялата картина. Затова различни мъдри цитати от миналото, си остават актуални за векове напред. Никой не може да промени начина ти на мислене, а от там и на живот освен самия ти. Обикновено оценяваме някои неща, едва когато ги загубим.
johnmotson
Сря, 30.11.22, 20:12

   Здрасти Шамане! Радвам се ТОЧНО такива като теб, от старата школа, да навестяват форума ни. Хубав, лош... зависи кой как го приема но и на мен ми прави добро впечатление леекичкото оживление. Преди година-две гледайки голямото затишие и аз се страхувах да не изчезне DBG, както много други не издържаха но ето на, напук на всичко и всички недоброжелатели, пак сме тук!

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.