download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

avast! Pro Antivirus

Автор
Съобщение
anonymous
Пет, 28.09.07, 16:06
Мога да ти кажа че съм 99% сигурен ,че тая аваст не сте я упдейтвали от как е аваст аз я упдейтвам всеки ден и проблеми никакви
anonymous
Съб, 29.09.07, 18:07
Много е яка антивирусната благодаря ви за съветите пичове
anonymous
Нед, 30.09.07, 21:55
бях с кашперски шестицата и ме разбиваха сутрин,обед,вечер и няколко пъти през деня.сложих си аваста и висчко спря.след около годинка докьто се рових в компа случайно кликнах в/у некьв фаил и познайте...-СОПА!!!изрева си,като на умрело.сложих "антивирусна програма номер едно в света NOD 32" и пак се напьлних с вируси.пробвал сьм и зона аларм,но след като на няколко пъти ми спирq нета,с което и сийда...просто нямаше начин да я оставя.защитни стени от уач дог,та до оригинален уин.дефендер и пак като ще влизат си влизат.сега сьм с първия антивир който споменах-кашперски шестичка,но лицензирам,както и сьс скан спайуеър,дискийпър и прочие всичко е лицензирано,дори и уина.нямал сьм проблеми,но сьветът ми е прост:на всеки 6 месеца сменяйте антивира и по рядко се ровете по порно сайтовете.успех на всички
anonymous
Пон, 01.10.07, 06:56
За вмомента е една от най-надежните дано остане и за напред така
anonymous
Пон, 01.10.07, 09:42
На Avast съм повече от една година и съм много доволен от нея. Ъпдейтва се всеки ден сама, понякога и по два пъти на ден, работи си тихо и леко и СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ОТЛИЧНО!!!
ivivdim
Пон, 08.10.07, 16:30
Аз изгубих доста време в борба с някакъв вирус, който постоянно създаваше dll-и из /System32, които NOD32 откриваше и се кълнеше, че след рестарт няма да ги има, но така и не стана - системните процеси се "залепяха" за гадния вирус твърде рано и нито сейфмод-а, нито каквито и да било хитрини помогнаха. Тогава порових в нет-а за антивирус който сканира комп-а на по-ранен етап при зареждането на системата и така попаднах на Avast - едно сканиране при буутване и вирусът изчезна. Ще видим по-нататък как ще се държи, но сама по себе си описаната случка издигна много този антивирус в моите очи.
ivivdim
Пон, 08.10.07, 16:39
Вероятно си дръпнал версия с български език (мернах такава в дата-та) - оправи си настройките в конрол панела (Regional and language options) - на Addvanced избери Bulgarian (приготви си инсталационния диск на Уиндоус-а) и след рестарта всичко ще е ОК. Успех!
anonymous
Пет, 26.10.07, 00:41
e tva e ebati i programkata.straxotna e.ot edna sedmiza po vreme na rabota s kompa sam se restartva6e spi4a6e.. isteglix NOD 32 ama..sap4e.Posle AVG pak sa6tata rabota.i predi 4as isteglox tazi AVAST.o6te s restarta mi iskara 2 konq s karyzite.Straxotna e. koma mi sega e perfekten na BG ezik e:)))
anonymous
Вто, 30.10.07, 20:36
когато поискам да си обновя БД за вирусите ми излиза съобщение ''Пакетът е повреден'' и не мога да си ъпдейтна данните! Това означава ли че самата програма е скапана и трябва да търся откъде да я свалям отново или е нещо до настройки??
Мерси предварително на всеки който може да даде съвет
anonymous
Нед, 11.11.07, 20:36
Така и така непрекъснато спориме коя антивирусна е най-добра що не вземем ние да направим идна смесица от всичките антивирусни?

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.