download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Panda Antivirus + Firewall

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 13.08.07, 19:59
От този сайт съм свалил сигурно повече от 100 програми и само на два-три пъти засичах adware. "Троянски коне" и др. подобни не съм срещал. Човека не знам от къде ги "изкопа" тези проценти...
stefankr
Пон, 13.08.07, 20:01
Жалко за приятелите на atanassssss - лишават се такова изобилие от програми - каталогизирани и описани.
Ако се съмнявате коя програма има вирус, вижте Dr.Web LinkChecker за Firefox
shaman
Пон, 13.08.07, 20:23
offtopic-Правилно,все едно да имаш поща в gmail или abv.bg, да полу4аваш куп писма като спам,и да се сърдиш на тях.Има си настройки срещу това има и небрежни люде.
atanassssss-Като желаеш да не те полазват буболе4ки,вируси и глисти,вземи си свали една хубава програма за download,интегрирай си антивирусната в нея,след като те мързи да проверяваш ръ4но вси4ко което дърпаш и няма да имаш никакви проблеми.
За пример пове4ето "сваля4ки" имат като опция-Проверка за вируси
или нещо от рода което позволява да си вклю4иш антивирусната към нея и всеки път да проверява свалените файлове или разни там каквото си се поблазнил да пуснеш в компа си.
_____________________________
In The Hands of The Shaman
anonymous
Пон, 27.08.07, 19:16
Ограничения: 1 месец пълно обслужване
Фактически програмата е с всички екстри и се обновява нормално, само периода е 1 месец. Така ли? Или има орязани функции, питам за да знам дали да я слагам.
anonymous
Чет, 30.08.07, 19:45
работи,та работи.много е добра.нагласянето и е лесно и на бг.за 30 дена е фул.после ще ми липсва...
saytex
Пон, 03.09.07, 22:21
Тази програма е с интуитивен и изчистен интерфейс, с няколко бутона да основните функции. Потребителят получава всичката информация за програмата и компютъра, без да се натрапва или да претрупва екрана. Тази версия не може да говори, и е предвидена за единични домашни компютри и няма опции за работа в мрежа.

Инсталацията протече гладко и безпроблемно. Интерфейса на програмата е добре организиран не е претрупан, но с достатъчно опции за пълен контрол над програмата. От далеч личи че испанците са направили продукт който работи.

Направи ми впечатление възможността за верижно алармиране - когато програмата засече верижно писмо - с няколко получатели алармира всички получатели и подателя че пощата е заразена с даден вирус. Всичко до тук добре ама има фалшива тревога например евристичния скенер на програмата се усъмни в досовския драйвер за кирилица и в Nc.exe макар че файловете са незаразени. Усъмни се и в други невинни файлове и беше готов да ги прати под гилотината за нищо. От вирусната ми колекция всички 33 вируса бяха разкрити като не бяха точно идентифицирани а се усъмни само в 6 от всичките вируси. Добър резултат но има още да се изисква от сканиращата машина. Що се отнася до дефинициите рекоден брой описани дефиниции - 52184 са описани на дефиниционния файл от 21/07/2000 - няма друга програма която да е с толкова много записи. Огромно предимство пред конкуренцията наистина.

Скенера е бърз наистина бърз. Справи се по-бързо от другите програми. Програмата има тотален контрол над всички операции в компютъра, пълен контрол над Java, VBS и други скриптове скриптове както и над ActiveX аплети. Резидентния пазач си седи кротко в system tray и не се натрапва. Както и при другите програми се стреми да не позволява някой вирус да се промъкне на твърдия диск или да се стартира.

Отново има филтър който може да се използва за блокиране на сайтове с порнографско съдържание, както и на сайтове с насилие, оскърбително и непристойно съдържание. С малко изобретателност може да се използва и за блокиране на рекламни банери за разтоварване на връзката ви със световната мрежа.

Нещо което ми направи впечатление е че въпреки многообхватността на часовия (Sentinel) не се усеща забавяне на системата - чудесно за хората с по-слаби компютри.

Друга чудесна черта на програмата и за сега единствената при която съм го забелязал е това че при зареждане на компютъра прави основна проверка на основните системни файлове и на системната памет, като това става бързо и безпроблемно.

Като цяло мога да кажа - това е чудесна програма но е добре да сте добре запознат със съдържанието на дисковете ви защото евристичния скенер е прекалено мнителен и може да прати под гилотината невинни файлове. Като цяло тази програма е добро решение за домашните и по-сериозните потребители. Програмата е стабилна и пъргава като не претоварва системата.

След актуализацията обаче нещата стояха по друг начин. При актуализацията се актуализираха както дефинициите така и самата програма. Без загуба на производителност, програмата драстично повиши своята ефективност. Всички празни тревоги изчезнаха а евристичният скенер е пак строг, мнителен, но много по-умен. Ефективността и скочи много. При ъпдейта, програмата сама си дръпна пачове които я направиха съвместима за Windows ХР. Този път всички вируси бяха коректно разпознати от програмата.

Има един детайл: за да може да актуализирате програмата, вие трябва да я регистрирате и отключите.

Друго характерно са две неща които гарантират бързодействие на компютъра. Това се дължи на рекордо ниските изисквания само pentuim 90 Mhz и 32 мегамайта рам. Друга хитрост на испанците е следене на натоварването. За разлика от другите програми които лапат определени ресурси панда се държи по-адекватно. Ако компютъра е натоварен, Панда антивирус, използва по нисък приоритет за своята работа. Но под един word като пишете писмо, панда използва по-висок приоритет на заявките си. Това гарантира бързодействие и в пикови натоварвания. Интересно е че въпреки че панда регулира сама ресурсите си това не пречи на ефективността и прецизността на откриване на вируси. Останах много приятно изненазан от тази програма и горещо ви я препоръчвам.

Другото нейно предимство е че е ефтина а фирма Компютел е официален дистрибутор и предлагат пълна поддръжка и консултации за програмата.

Специални благодарности на Фирма Компютел и на господин Янко Спасов, който бе така любезен да предостави, регистрира и отключи Панда антивирус за тестване за VirusInfo.hit.bg.

Моят съвет е: Използвайте тази програма спокойно. Подходяща е както за дома и за потребителите които искат високо ниво на сигурност, и с малко ресурси, Има силна поддръжка, и е ефтина.

редактиран от saytex на 03.09.07 22:22
anonymous
Вто, 25.09.07, 12:48
НЕ СВАЛЯИТЕ ТАЗИ ПРОГРАМА - тoва че пapвия месец е безплатно използването и може да е вярно, но след като открие вирусите и искате да ги изчистите, ви иска да си платите за услугата,т.е. безпатно е само откриването на вирусите, а за изчистването на компа ви трябва да си платите!!!!
редактиран от anonymous на 25.09.07 12:50
anonymous
Нед, 14.10.07, 23:14
tazi programa e pule boklu!!!!!!!!!!!! pokazvat 4e raboti i otkriva virysi no sld tova iska pari4ki da vi gi iz4isti NE Q SVALQITE !!!!!!!!!!!!!! SPORED MEN NAI-DBROTO RE6ENI ZA VIROSITE E SUPERAntispywere!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Пет, 26.10.07, 23:58
Меню Списание Новини Програми Статии Форум Чат Абонамент Топ95 Архив
 
Програми за Windows » Сигурност » Антивирусни програми

Panda Antivirus + Firewall 2008

--------------------------------------------------------------------------------

Новата Panda Antivirus+Firewall 2008 е много повече от антивирус

Изтегли (41527 KB) Екран Readme
Визитна картичка на програмата
Автор: Panda Software
Лиценз: Shareware
ОС: Windows NT/2000/XP
Големина: 41527 KB
Обновен на: 13.08.2007 от brucorp

7243 показвания, 1702 сваляния

Публикации в списанието

няма публикации
  

Panda Software е една от водещите в световен мащаб компании за разработка на ИТ решения за сигурност, в борбата срещу вируси, хакери, троянски коне, шпионски софтуер, phishing, spam и всякакви интернет заплахи. Новата Panda Antivirus+Firewall 2008 е много повече от антивирус, тъй като защитава вашите данни от всички видове Интернет заплахи и осигурява двойна защита благодарение на TruPrevent Технологиите.
Съвместимостта с Windows Vista е една от ключовите характеристики на тази версия, но освен с нея Panda Antivirus+Firewall 2008 е съвместима и с Windows XP 64 bits, Tablet PC и Media Center.
Panda Antivirus+Firewall 2008 включва “intrusion prevention” за WiFi мрежи, откриване на вреден код, сканиране на входящия и изходящ трафик, както и пълна Intrusion Detection System,
система за блокиране на злонамерени URL - този инструмент пречи на потребителите да достъпват уеб страници, създадени да извършват фишинг атаки или такива, които съдържат шпионски програми.

Ограничения: 1 месец пълно обслужване

Мнения на потребители
Мнения, стр. 1 2Твоето мнение

Понеделник, 27.08.07, 19:16, adrift:
Ограничения: 1 месец пълно обслужване
Фактически програмата е с всички екстри и се обновява нормално, само периода е 1 месец. Така ли? Или има орязани функции, питам за да знам дали да я слагам.
Четвъртък, 30.08.07, 19:45, brahman:
работи,та работи.много е добра.нагласянето и е лесно и на бг.за 30 дена е фул.после ще ми липсва...
Понеделник, 03.09.07, 22:21, saytex:
Тази програма е с интуитивен и изчистен интерфейс, с няколко бутона да основните функции. Потребителят получава всичката информация за програмата и компютъра, без да се натрапва или да претрупва екрана. Тази версия не може да говори, и е предвидена за единични домашни компютри и няма опции за работа в мрежа.
Инсталацията протече гладко и безпроблемно. Интерфейса на програмата е добре организиран не е претрупан, но с достатъчно опции за пълен контрол над програмата. От далеч личи че испанците са направили продукт който работи.

Направи ми впечатление възможността за верижно алармиране - когато програмата засече верижно писмо - с няколко получатели алармира всички получатели и подателя че пощата е заразена с даден вирус. Всичко до тук добре ама има фалшива тревога например евристичния скенер на програмата се усъмни в досовския драйвер за кирилица и в Nc.exe макар че файловете са незаразени. Усъмни се и в други невинни файлове и беше готов да ги прати под гилотината за нищо. От вирусната ми колекция всички 33 вируса бяха разкрити като не бяха точно идентифицирани а се усъмни само в 6 от всичките вируси. Добър резултат но има още да се изисква от сканиращата машина. Що се отнася до дефинициите рекоден брой описани дефиниции - 52184 са описани на дефиниционния файл от 21/07/2000 - няма друга програма която да е с толкова много записи. Огромно предимство пред конкуренцията наистина.

Скенера е бърз наистина бърз. Справи се по-бързо от другите програми. Програмата има тотален контрол над всички операции в компютъра, пълен контрол над Java, VBS и други скриптове скриптове както и над ActiveX аплети. Резидентния пазач си седи кротко в system tray и не се натрапва. Както и при другите програми се стреми да не позволява някой вирус да се промъкне на твърдия диск или да се стартира.

Отново има филтър който може да се използва за блокиране на сайтове с порнографско съдържание, както и на сайтове с насилие, оскърбително и непристойно съдържание. С малко изобретателност може да се използва и за блокиране на рекламни банери за разтоварване на връзката ви със световната мрежа.

Нещо което ми направи впечатление е че въпреки многообхватността на часовия (Sentinel) не се усеща забавяне на системата - чудесно за хората с по-слаби компютри.

Друга чудесна черта на програмата и за сега единствената при която съм го забелязал е това че при зареждане на компютъра прави основна проверка на основните системни файлове и на системната памет, като това става бързо и безпроблемно.

Като цяло мога да кажа - това е чудесна програма но е добре да сте добре запознат със съдържанието на дисковете ви защото евристичния скенер е прекалено мнителен и може да прати под гилотината невинни файлове. Като цяло тази програма е добро решение за домашните и по-сериозните потребители. Програмата е стабилна и пъргава като не претоварва системата.

След актуализацията обаче нещата стояха по друг начин. При актуализацията се актуализираха както дефинициите така и самата програма. Без загуба на производителност, програмата драстично повиши своята ефективност. Всички празни тревоги изчезнаха а евристичният скенер е пак строг, мнителен, но много по-умен. Ефективността и скочи много. При ъпдейта, програмата сама си дръпна пачове които я направиха съвместима за Windows ХР. Този път всички вируси бяха коректно разпознати от програмата.

Има един детайл: за да може да актуализирате програмата, вие трябва да я регистрирате и отключите.

Друго характерно са две неща които гарантират бързодействие на компютъра. Това се дължи на рекордо ниските изисквания само pentuim 90 Mhz и 32 мегамайта рам. Друга хитрост на испанците е следене на натоварването. За разлика от другите програми които лапат определени ресурси панда се държи по-адекватно. Ако компютъра е натоварен, Панда антивирус, използва по нисък приоритет за своята работа. Но под един word като пишете писмо, панда използва по-висок приоритет на заявките си. Това гарантира бързодействие и в пикови натоварвания. Интересно е че въпреки че панда регулира сама ресурсите си това не пречи на ефективността и прецизността на откриване на вируси. Останах много приятно изненазан от тази програма и горещо ви я препоръчвам.

Другото нейно предимство е че е ефтина а фирма Компютел е официален дистрибутор и предлагат пълна поддръжка и консултации за програмата.

Специални благодарности на Фирма Компютел и на господин Янко Спасов, който бе така любезен да предостави, регистрира и отключи Панда антивирус за тестване за VirusInfo.hit.bg.

Моят съвет е: Използвайте тази програма спокойно. Подходяща е както за дома и за потребителите които искат високо ниво на сигурност, и с малко ресурси, Има силна поддръжка, и е ефтина.

Вторник, 25.09.07, 12:48, england:
НЕ СВАЛЯИТЕ ТАЗИ ПРОГРАМА - тoва че пapвия месец е безплатно използването и може да е вярно, но след като открие вирусите и искате да ги изчистите, ви иска да си платите за услугата,т.е. безпатно е само откриването на вирусите, а за изчистването на компа ви трябва да си платите!!!!
Неделя, 14.10.07, 23:14, soul1:
tazi programa e pule boklu!!!!!!!!!!!! pokazvat 4e raboti i otkriva virysi no sld tova iska pari4ki da vi gi iz4isti NE Q SVALQITE !!!!!!!!!!!!!! SPORED MEN NAI-DBROTO RE6ENI ZA VIROSITE E SUPERAntispywere!!!!!!!!!!!!!!
 Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД

www.persy.com
Z-Rock!
Рок радиото на България!

www.zrockbg.com
Джобните карти
Софтуер и електронни карти на България
и големите български градове за PDA.

pda.bgmaps.com
Е-читалище “Бъдеще сега”
Онлайн курсове
Езици, компютри, клубове…

www.futurenow.bg
вашето каре - тук

anonymous
Пон, 05.11.07, 12:58
ами хора нз какво да ви кажа много анитивирусни никаква работа само дето толкова ги хвалят аз вече 2-ра година съм със Avira и съм много доволна не товари процесора засича вирусите и най-вече е безплатна

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.