download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ClickTeam Install Creator Pro

< 1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 20.01.11, 08:40
Ето и български език за създаване на на инстлационни пакети на български. Чувствайте се свободни да редактирате и променяте bulgarian.txt. За да го използвате, го поставете в папката на програмата или по точно
C:\Program Files\Install Creator\Templ
tegote
Чет, 20.01.11, 11:32
Като всяко начало намерих доста грешки, и аз съм допускал и то в повече. Ти имаш две главни букви една до друга, слята дума, грешен превод че продуктът е инсталиран, а той ще бъде инсталиран, позволил си си една дума да я направиш цялата с грамадни букви... Лично аз бих го глътнал на един път както трябва, защото видях че не е много материалът. Това трябва да предложим на авторът да го добави, кой ще се заеме с това? Ако не възразявате мисля да се заема аз. Мисля че една от програмите на @dreven е на български и той има преводът. Превели са си го за тях, но не е стигнал до нас.
Благодаря за старанието ти все пак...!
stoqncho
Чет, 20.01.11, 12:47
” Това трябва да предложим на авторът да го добави, кой ще се заеме с това? Ако не възразявате мисля да се заема аз. Мисля че една от програмите на @dreven е на български и той има преводът.

Благодаря за старанието ти все пак...! „

Не бъди алчен, ами като пращаш превода на автора кажи, че го е превел spliter, а не ти защото повече работа я е свършел той дори и да има някой грешки!

P.S. Има Build #38 на програмата и ще е добре да се обнови.

Някой има ли работещо ключе за тази версия?

редактиран от stoqncho на 20.01.11 12:48
anonymous
Чет, 20.01.11, 13:39
Stoqncho в data.bg е има програмката :). Само внимавай при тегленето,че една от версиите май имаше буба :)
редактиран от anonymous на 20.01.11 13:39
редактиран от anonymous на 20.01.11 13:39
stoqncho
Чет, 20.01.11, 13:50
” Stoqncho в data.bg е има програмката :). Само внимавай при тегленето,че една от версиите май имаше буба :) „
Я ми дай само ключа, ако го имаш, защото аз го пробвах, но пак си пише, че е "Unregistered version". За предишен Build май работеше, но сега... камък.
tegote
Чет, 20.01.11, 13:52
” P.S. Има Build #38 на програмата и ще е добре да се обнови.
Някой има ли работещо ключе за тази версия?
Аз мислих да споделя, но премълчах, че вчера след 3 месеца оглушки търсих последната буилд 38 и съм си играл цели 2 часа без резултат. Констатирах, че няма нищо за нея. Още от буилд 36 е така, и така ще си и бъде.
anonymous
Чет, 20.01.11, 15:01
” Я ми дай само ключа, ако го имаш, защото аз го пробвах, но пак си пише, че е "Unregistered version". За предишен Build май работеше, но сега... камък. „

Свалил съм някаква версия в къщи :) като се прибера ще проверя дали е актуална. Но със сигурност работи :) версията

tegote
Чет, 20.01.11, 22:01
Егати смешния бъг си имаме....!
Fix: инсталиращата програмата може да се провали с "грешка в данните" в някои случаи (ако вашият инсталатор инсталира повече от две версии и файл е идентичен в първите 2 версии и различен в другите версии, и втората версия съдържа файлове, които не са инсталирани от първата версия или реципрочно (взаимно).

Да им се чудиш на магиите и как въобще са го открили.
tegote
Съб, 26.11.11, 20:08
Нов сериозен бъг на програмата, който авторите отказват да поправят. Минаха се седмици откакто са узнали за него. Дават дума, че в обновена версия ще бъде поправен. А това може да е след година. Ако зададете скриване на прогресът на инсталиране, тогава инсталатора ви връща няколко пъти до менюто за директория на инсталиране, а накрая ви изхвърля неадекватен рапорт за грешка "Uninstal.exe contains invalid data, you will have to run this utility again to complete install". А програмата се е инсталирала! Същото се случва и по време на тест, програмата блокира и стои на директория за инсталиране. Да ги таковам авторите дето викат че този бъг не бил критичен! Той е още от първите им версии до сега до ден днешен и там си е седял и никой не го е закачал!
programings
Нед, 27.11.11, 09:03
Решението е просто - не ползвай новите версии!
Намери една, която няма бъгове, и си свиркай!

< 1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.