download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows » Софтуер за дизайн » Растерен  Резултати 891-900 от 954

Spirographer 1.0 добавен на 29.07.2003
Чертайте със Спирограф
Freeware
Windows All
Naochan
Създаване на заплетени рисунки с помощта на малки зъбни колела и съединителни шаблони. Програмата предлага различни по големина зъбни колела, както и разнообразие от линии и фонови цветове.
 
CoverPrint 1.0 добавен на 28.07.2003
Лесно печатане на обложки
Freeware
Windows All
Greger Mattsson
CoverPrint e най-лесният начин да принтирате обложки за дисковете си. Поддържа файлове във формат Jpg, Bmp, Gif. Необходимо е да посочите в коя папка са вашите картинки и да изберете една от тях, която да бъде изкарана на принтера.
 
Spiral-Generator 2.2 обновен на 27.07.2003
Начертайте си красиви спирали
Freeware
Windows All
Владимир Батищев
Чрез тази програма можете да генерирате различни спирали, които да запишете като *.bmp и използвате в други ваши проекти. определяте различни параметри на рисунката си, за да получите различни рисунки.
 
Редактор схем 0.5 добавен на 24.07.2003
Редактор, конвертор на схеми
Demo
Windows All
ТОЭ ТУСУР
Редактор схем е програма за създаване на ел. схеми. Можете да разчертавате схемите, да добавяте надписи, да ги конвертирате във векторен формат. Имате възможност и да ги разпечатвате във формат A4 - A0, дори разрешава сами да си създавате свои собствени елементи и да ги вмъквате в чертежа си.
 
Avi2Bmp 1.0 добавен на 16.07.2003
Превръща AVI в Bmp-комикс
Freeware
Windows All
DaanSystems
Avi2Bmp e безплатна програма, която конвертира некомпресирани AVI файлове в една голяма BMP картинка, при която отделните фреймове са подредени в редици и колони (получава се нещо като видео-комикс :). Потребителят може да контролира броя на редиците и колоните, които ще бъдат генерирани.
 
PDFproducer 1.3 добавен на 16.07.2003
Изработва PDF файлове
Freeware
Windows All
NaramCheez
PDFproducer е изключително полезна програма. Тя превръща обикновен текст в PDF файл. Най-голямото й предимство е, че не изисква да имате инсталиран Acrobat. А това означава, че не използва никакви компоненти на Acrobat докато създава PDF файловете. PDFproducer е безплатен и не се налага да плащате ...
 
PosiTweak 1.0 добавен на 04.07.2003
Премахва "синините" по снимките
Freeware
Windows All
Ian Sharpe
PosiTweak e една изключително полезна програма. Случвало ли ви се е да си направите страхотна снимка (с гаджето на фона на тъмното море и отблясъците на луната ). Прибирате се, изкарвате си я и какво? Изображението прилича повече на рентгенова снимка - цялото е в синкава мъгла. PosiTweak премахва ...
 
LiquidIcon XP 1.0.2 build #1308 добавен на 30.06.2003
Редактор за икони
Freeware
Windows All
X2 Studios, Ltd
LiquidIcon XP Editor e безплатна програма за създаване и редактиране на икони, курсори. Чрез него прецизно можете да оформяте и най-дребните детайли в едно изображение. Продуктът се интегрира в браузъра ви, предлага и някои функции за обработване на картинки, ефекти.
 
Clic 2.00.228 добавен на 30.06.2003
Обработва икони с високо качество
Freeware
Windows All
Blaiz Enterprises
С Clic ще можете да изработвате поразяващи с качеството си икони (24 битови). Картинката трабва да е предварително готова и през клипборда да се вкара в програмата. Позволява ви да задавате прозрачност на фона. Clic работи с изображения във формат 16x16, 24x24, 32x32, 48x48, 64x64, 72x72 и 96x96, ...
 
A Square Image 1.0а добавен на 28.06.2003
Изрязва снимки, създава текстури, икони
Freeware
Windows All
TriVista Technologies Inc.
A Square Image е безплатна програма за лесно изрязване, наслагане, увеличаване на квадратни парчета от цяла снимка. Ако имате снимка, на която сте излезли много добре, но до вас е старото гадже, просто селектирате областта около вас и я отделяте. Тази опция на продукта има и друга функция - за ...
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.