download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows » Развлечения » Мултимедия  Резултати 1521-1530 от 1732

KVolume 2.4 добавен на 23.06.2004
Мултимедиен контрол
Shareware
Windows All
А. Кулицки
С KVolume управлявате мултимедията в своя компютър - звука, плейърите... Имате възможност за "горещи клавиши". Чрез плъгини разширявате функционалните възможности на програмата - възпроизвеждане ан видео, гласово известяване за текущото време, представяне на системна информация, ...
 
Bravo Player 1.2 добавен на 15.06.2004
Слайд шоу плеър
Freeware
Windows All
Thought Studios
Това приложение възпроизвежда BAM(Bravo Archived Media) файлове, които сами по себе си представляват слайд шоу експортнато от програмата Bravo. Възпроизвеждането става в прозорец или на цял екран с контрол върху разделителната способност на екрана.
 
Bravo 1.2 добавен на 15.06.2004
Дайте живот на дигиталните си изображения
Shareware
Windows All
Thought Studios
Bravo създава презентации за разглеждане на изображения в прозорец или на цял екран. Програмата придава на снимките движение, усвоява бекграунд картинки и аудио файлове(MP3, WMA, and WAV) в два канала. Програмата предлага множество стилове за показване на картинките а също дава възможност и за ...
 
Melody Assistant 6.4.4 добавен на 08.06.2004
Разкошен MIDI редактор.
Shareware
Windows All
Melody Assistant
В програмата е вграден модулът Virtual Singer. С нея можете да създавате и обработвате MIDI аудио файлове. Интерфейсът е в стил MacOS, съчетан с много добра функционалност.
 
Amazing CD Ripper 1.1.2 добавен на 04.06.2004
Направете аудио дисковете в MP3 формат
Shareware
Windows All
Shelltoys Inc.
Мощна и лесна за използване програма за прехвърляне на песните от аудиодисковете на твърдия ви диск във MP3, WAV, WMA, APE (Monkey's Audio) или OGG Vorbis. Става без да се използват временни файлове и с идеално качество. Има вграден плеър и може да прави плейлисти в PLS, HTML, M3U или XML.
 
Bemused UIQ 1.73 добавен на 02.06.2004
За слушане на музика от РС-то на телефона чрез Bluetooth
Open Source
Windows All
Alex Ibrado
Bemused е безплатна програма, която ви позволява да контролирате колекцията си с музика направо от своя мобилен телефон, използвайки Bluetooth. С нейна помощ ще можете да браузвате MP3-ките направо в телефона; да плейвате всеки аудио формат, поддържан от Winamp (включително MP3-ки CD, MIDI); ...
 
MixMeister BPM Analyzer 1.0 добавен на 28.05.2004
Определя бийтовете в минута на MP3-ки
Freeware
Windows All
MixMeister Technology
MixMeister BPM Analyzer определя BPM(beats per minute) за всяка песен. Независимо дали избирате песни за да ги миксирате заедно, съставяте си плейлист за специфично настроение или сравнявате различни версии на песни тази програма ви дава коректният BPM или броят на ударите в минута. Технологията на ...
 
ColdAmp 2.0 добавен на 27.05.2004
Просто плеър
Freeware
Windows All
ColdBlooder
ColdAmp е един малък, компактен и непретенциозен плеър, който може да възпроизвежда медийните файлови формати avi, mpeg, wmv и mp3 а също и да показва изображения във формати jpg и bmp. Работи без никакво забавяне и се управлява с бърз достъп от трей меню.
 
Thinking Music 2.0 добавен на 27.05.2004
Миди плеър
Freeware
Windows All
Kevin Solway
Thinking Music можете да използвате за възпроизвеждане на всякакви MIDI файлове. Той поддържа стандартните функции за всеки плеър, има и потребителски плей листи. Плеъра идва в комплект с 13 класически инструмента с много добър аранжимент.
 
Frequency Analyzer 2.0 добавен на 21.05.2004
Звуково анализиране
Freeware
Windows All
Debra Ehrlich
Изсвири мелодия с уста и виж как тази програма ще направи графика на височината на тона в реално време. Тя трансформира звука и го анализира, като го разделя на честотни компоненти. Можете да изберете скоростта, честотата и източника на трансформирания звук.
 

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.