download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 136/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Това е фирма за спално бельо.Имаме най-различни разцветки.Предлагаме и детско спално бельо.Роботиме с ХАСЕ и КРЕПОН.Хасе на 50, 48 и 46 нишки.Предлагаме четири размера: Единичен спален комплект-130 см. на 220 см. , Персон 1/2-150см. на 220см. , Спалня-180см. на 220см. и Спалня-200см. на 220см.Предлагат се и отделно само чаршафи, пликове, калъфки, чаршафи с ластик.За повече информация на посочените телефони или на адресът ни.
Стопанисване на имоти. Управление на комплекси. Поддръжка на имоти. Обслужване след продажба. Инспектиране. Отдаване на имоти под наем. Рекламиране на имот. Трансфери от/до летище. Почистване. Поддръжка на басейни. Продукти от първа необходимост. Обзавеждане.
Лино Стил ЕООД - доставка и полагане на подови винилполиуретанови настилки.
Машини и съоръжения под наем: стационарни и мобилни въздушни компресори, монофазни и трифазни генератори, бензинови и пневматични къртачи, трамбовки,машини за ръчно електродъгово и за ВИГ заваряване, машини за плазмено рязане, пневматични пистолети за коване, системи за почистване с вода под високо налягане и бластиране, мобилни установки за вакумно почистване, индустриални въздухоизсушители, потопяеми помпи и др.
Фирмата извършва вътрешно и външно обзавеждане.Работи с всички видове материали.Избор на материали, цветове, артикули. Изработване на индивидуални проекти от дизайнер и осъществяване на нестандартни поръчки.
ГАЛАКСИ - височинни ремонти. Извършва всякакъв вид височинно-ремонтни услуги. Монтаж на топлоизолации, ремонт на панелни фуги, подмяна на водостоци, боядисване, реставриране, саниране и др. Фирмата дава пълна гаранция за извършените от нея услуги.
СД "МОНТАЖНИ ГРУПИ" е фирма изцяло специализирана в сферата на сухите строителни системи. Ние предлагаме на своите клиенти директна доставка и монтаж на гипскартон - RiGips/Knauf, окачени тавани AMF, опънати тавани NEW MAT, двойни подове, изолации, шпакловки и бои. Дружеството е участвало в изграждането на множество големи обекти с обща площ над 200 000 м2.
Фирмата извършва произвоство и монтаж на AL и PVC дограма с всички видове профили, комарници и подпрозоречни дъски. Гарантирано качество.
Строителство, хидроизолации, топлоизолации, антикорозионни покрития, Безшевни улуци, системи за водоотвеждане.
Ппроизводство на заключващи състеми марки "локсис"и "кодкей" - ключалки, брави, катинари, аксесоари. Металообработване чрез стругови автомати, програмни стругове, програмни преси, прахови покрития.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.