download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 148/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Топлоизолации, типсокартон, окачени тавани, боядисване, монтаж на ламиниран паркет, теракот, гранитогрес и др.
Реконструкция на железен път по механизиран способ. Среден ремонт и текущо поддържане на жп път. Изкопно-насипни работи за изграждане на земно платно за нови жп линии. Механизирано полагане на нов жп път с последващи нивелации и стабилизация с DGS. Ремонт, поддръжка и ревизия на лека, тежка железопътна механизация и транспортни средства. Годишна поддръжка на жп път. Ремонт, рехабилитация и изграждане на дренажни системи, прелези и др. Пресяване и подновяване на балостова призма. Продажба и внос на жп материали. Специализиран ремонт, поддръжка и сервиз на железопътна механизация Plasser, Matisa и др. Изработка на нови и доставка на оригинални детайли и консумативи Plasser, Matisa и др. Консултантки услуги. Авариен ремонт и гаранционно обслужване в рамките на две години по цялата страна.
Строителни ремонти и монтаж по алпийски способ. Арт стени и фасади. Работа на труднодостъпни места.
Стоителна фирма "Алпмонтаж" ООД развива активна дейност от 2003 година и се специализира в проектирането и изпълнението на външни термоизолации и всякакъв вид височинни монтажи от скеле и по метода на въжения достъп. Фирмата извършва цялостно термоизолиране на сгради, както и части от тях. В "Алпмонтаж" ООД работи опитен управленски състав и са ангажирани щателно подбрани висококвалифицирани специалисти- техници и работници с доказан опит в строителния бранш и работата по алпийски способ. Фирмата е член на АРАС (Асоциация на работещите по алпийски способ). Във връзка с изпълнението на нашата цел- по-пълно задоволяване на нуждите на нашите клиенти и затвърждаване името ни на пазара. Работим със строителни материали с максимално високо качество, отговарящи на стандартите и прилагаме всички съвременни материали и технологии, утвърдили се в нашата и европейската строителна практика. За периода 2003-2006 година има завършени над 3оо обекта на територията на град София и областта, както и в Сандански. Фирма "Алпмонтаж" ООД държи на името си и гарантира на своите клиенти най-високо качество на изпълнение!!!
Внос на словенска луксозна дървена дограма от фирма Кверкус. Чам или меранти.
Продажба и доставка по домовете на продуктите на Матраци ТЕД
Нева-Метал ООД град Ямбол - строителство, строителни ремонти, търговия със строителни материали, изграждане на сгради, детски съоръжения, фургони, метални конструкции и изделия, павилиони, строителни ремонти.
"Минстрой Марица Изток" АД гр. Раднево е фирма, доказала се в строителството и монтажа на тежко минно оборудване. Фирмата извършва: •Комплексен машинен и електротехнически монтаж и ремонт на тежки минни машини: роторни и верижни многокофови багери, лентови насипообразуватели и претоварачи, разтоварни коли на верижен ход, гумено-лентови транспортьори (задвижни станции, линейна част и обратна част ) с широчина на гуменото платно до В 2250мм. •Комплексен машинен и електромонтаж и ремонт на съоръжения от въглищното стопанство на термични електроцентрали: комбинирани роторни съоръжения, роторни изгребвачи, гумено-лентови транспортьори и т.н. •Строителство, реконструкции и ремонт на електрически понизителни подстанции 110/20/6 и 1,65 kV. •Монтаж и демонтаж на въздушни електропреносни линии до 20 kV. •Строителство на промишлени обекти. •Монтаж, демонтаж и ремонт на съоръжения с повишена опасност: кулокранове, дерик кранове, ВИП кранове, портални и мостови кранове, компресорни уредби и др. "Минстрой Марица Изток" АД разполага със следната механизация: булдозери, багери обратна лопата и „Драглайн”, грейдери, челни товарачи /фадроми/, валяци, автокранове, мобилни кранове, верижeн кран, бордови автомобили и самосвали („KраЗ” и „Шкода”), автобетоносмесители, циментовози, влекач („Шкода Евроопа”), трактор колесен К701, тежкотонажно ремарке (40t), машина за заглаждане на бетон, фугорез и др. Фирмата разполага с 2 бетонови центъра тип МА 500/1/В с обем на бъркалото 0,33м3, производствено-складова база в гр. Раднево (40дка) и автобаза (12дка) .
Фирмата се занимава с производство на "РАСТИТЕЛЕН КАШКАВАЛ". Самият продукт е много полезен за здравето, с богата концентрация на "ФИБРИ" и е произведен от висококачествени растителни мазнини. Също така фирмата се занимава и с продажба и монтаж на "KNAUF" системи за сухо строителство и всякакви видове топлоизолации.
Строителна компания и агенция за недвижими имоти "Донатекс" е създадена през 1994 година и е специализирана в областта на посредничеството при сключване на сделки за покупко - продажба на недвижима собственост. От 1997 година "Донатекс" е лидер в строителството и предприемачеството в Карлово и района. С построени модерни жилища и търговски офис сгради "Донатекс" промени облика на центъра в града. Обектите се строят по най-новите технологии със съвременни материали, модерна и функционална архитектура. Фирмата има над 30 000 кв.м. разгъната застроена площ, само в централната част на града. Днес компанията има офиси в Пловдив, Копривщица и Добрич, както и представители в Англия, Ирландия, Германия и Малта.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.