download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 139/208 (2080 фирми общо)следваща >>
ЕТ “Висота – Анжела Лазова “ – Благоевград е създадена през 1990г. Фирмата разполага със собствена производствена база разположена на 11000 кв.м. Високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестния производител на дървообработващи машини HOLZ HER и MARTIN – Германия, и STEMAS и VIET - Италия. Всички използвани в производството материали притежават нужните сертификати за международна стандартизация, екологично чисти са и са от водещи в този бранш фирми. ВИСОТА е специализирана в производство на мебели за баня и вътрешно обзавеждане по индивидуални проекти. Дизайнерите и проектантите на фирмата осигуряват богат избор от идеи и съвременни решения, гарантиращи пълната удовлетвореност на нашите клиенти. Естетиката и функционалността са нещата, с които е известна марката “Висота”. Фирмата е одобрена от Lloyd’s Register Quality Assurance в съответствие със следните стандарти за Системи за управление на качеството: ISO 9001:2000 EN ISO 9001:2000 BS EN ISO 9001:2000
Намерете професионални и квалифицирани майстори за вашият ремонт на жилище,магазин,офис,заведение! Потърсете ни на адрес www.bgremonti.com за да видите с очите си нашата работа.Ние завършваме вашият ремонт в срок,не пестим сили и енергия за да достигнем до оригинала на вашата мечта за уютен дом. За контакти потърсете Стилиян Лукаров на посочения телефон.
Врати и прозорци от дърво. Дървена дограма с най-високо качество.
Изграждане,подръжка и ремонт на отоплителни и ВиК инсталации
БУЛКАРБО ООД София - Официален представител на CARBOLINE. Фирмата е световен лидер в производството на индустриални антикорозионни, химически устойчиви, високотемпературни бои и покрития.
Цялостно обзавеждане за дома, офиса, хотела. Дружеството разполага със свои фирмени магазини в страната.
Консултира, проектира, ремонтира и изгражда: всички видове ел. инсталации (силнотокови, слаботокови и гръмоотводни); всички видове ел. табла (жилищни сгради, къщи, търговски и промишлени обекти); ел. контакти, ел. ключове и всички видове осветителни тела.
Изпълнение на електрически инсталации ниско и високо напрежение , трафопостове , подстанции ,отоплителни и вентилационни инсталации, промишлени тръбопроводи , машинен монтаж , подкранови пътища и др.
Инвестиране, проектиране, строителство на жилищни и административни сгради, курортно строителство по Южното Черноморие.
Основна дейност на фирмата е търговия с материали за изграждане на инфраструктурни обекти. Напорни тръби за водопроводи от полиетилен ПЕВП, PVC и PP и свързващи части за тях, фитинги за челна заварка, водовземни скоби за тръби - от ф20 до ф280. Тръби, фитинги и ревизионни шахти за канализация, PVC възвратни клапи, ремонтни муфи, преходи от каменин към PVC и PVC - каменин, дренажни тръби, многослойни тръби. РЕ канализационни системи – полиетилен DN 160 до DN 1200 (SN-4, SN-8). ВиК промишлена и битова арматура, стоманени фланци, чугунени скоби, жиба, филтри DU, кранове Бътерфлай, водомери на фланци – до 650 куб.м/час, ремонтни скоби за интернитови и железни тръби до ф400, черни колена до ф273. Системи за изграждане на инсталации за отопление. Противопожарни касети и хидранти. Заваръчни машини за полипропилен. Представител за региона на Rehau,Wavin,Ecoproducts.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.