download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 138/208 (2080 фирми общо)следваща >>
ДЕКО СТИЛ А ООД изработва и изпълнява цялостни интериорни проекти за хотели, заведения, къщи. Нашият качествен текстил придава завършен вид на интериора. Eкип от професионалисти създава и изпълнява оригинални интериорни проекти. Ние създаваме специално за Вас неповторим уют, индивидуален стил и удобство. Изработка на завеси, покривала за легла и аксесоари. Продажба на едро на дамаски за мебели и корнизи. Доставка и монтаж до обекта.
Производство на футболни мрежи, мини футбол, хандбални мрежи, тенис мрежи, волейболни мрежи, баскетболни мрежи и др. спортни мрежи. Предпазни мрежи за зали, ски писти и детски кът. Транспортни и карго мрежи. Въжени стълби. Хамаци и стойки за хамаци.
Производство и монтаж на интериорни врати и кухни от масивна дървесина и MDF. Безплатен транспорт и монтаж. Гарантирано качество на материала-дъб, бук и чам. Фирмата разполага със собствен цех и сушилня.
Доставка и монтаж на външна сайдинг изолация. Продажба на Siding профили. Консултации, проектиране и изработване на ПВЦ и алуминиева дограма по желание на клиента. Ремонт и сервиз на обков, всички видове реглажи на вътрешни и външни врати и прозорци. Подмяна на стъклопакети и обков. Промяна от едноосово към двуосово отваряне. Изработка на противонасекомни мрежи (ролетни, стационарни и др.)
„BCP” е агенция за недвижими имоти насочена към чужденците, желаещи да закупят имот в Централна България. Предлагаме отлично обслужване на ниски цени. .
Производител на балюстри , колони , ръкохватки .
Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Нови серии с перфекно качество.
Търговия на едро и на дребно със строителни материали, монтаж на алуминиева и PVC дограма
Лидер в сухото строителство /гипскартон/, всички видове окачени тавани, ремонтни дейностти, алуминиева дограма, облицовки на фасади с топлоизолации на частни и обществени сгради.
Производство на слънчеви колектори за затопляне на вода за битови цели, хотели, басейни и др. Цялостно проектиране, доставка и монтаж на слънчеви инсталации.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.