download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 147/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Фирмата се занимава с дизайн и обзавеждане на апартаменти, хотели, къщи и офиси.
Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, стъклопакети, витрини и др. ЕК - Пласт ООД започва производство на алуминиева дограма през 1995 г. В настоящия момент ЕК - Пласт ООД притежава собствена производствена база. Основните показатели, върху които се акцентира във фирмената политика, при обслужването на клиентите са: Качество, Асортимент и Срочно изпълнение на приетите поръчки. Високият професионализъм на персонала и натрупаният опит позволяват на фирмата да работи качествено и в срок.
Проектиране, инженеринг и строителство на промишлени, административни и жилищни сгради. Външно-търговски сделки в сферата на високите технологии - доставка и въвеждане в експлоатация на системи за въздушен, визуален и биометричен контрол. Маркетинг, доставка и монтаж на съвременни материали използвани в строителството - композитни материали, закалени стъкла, стъклокерамика, фаянс, теракота и други.
"МАУЕР Локинг Системс" ООД е водеща компания в България в областта на заключващите системи.Тя произвежда и предлага секретни ключалки, брави, системи МАСТЕРКЛЮЧ, дръжки и шилдове, сейфови касети и др Производствения асортимент включва няколко основни групи изделия: Брави вкопани за врати – секретни, обикновени, сервизни, допълнителни, за метални шкафове, за блиндирани врати и ел. табла Секретни ключалки – с висока степен на секретност, достигаща до 17 млн. комбинации и различни видове защити; Системи МАСТЕРКЛЮЧ изпълнени на различни нива по желание на клиента Дръжки и шилдове за врати, прозорци, мебели и PVC дограма Сейфови касети за ценности и оръжие Електронни системи за контрол на досъпа.
Производство и продажба на pvc ламперия (облицовка) и профили, фиксатори за арматура, гранулат, драйбленд, шлаух, маркучи, ходила и др.
„ФАСТ БИЛДИНГ” ООД е основана е през месец март 2005 година. Основния предмет на дейност и цел на фирмата е строителна, монтажна, търговска, външноикономическа дейност по промишлено и гражданско строителство; изграждане на магистрални тръбопроводи; машинен и електромонтаж; ремонт и реконструкции на промишлени обекти; производство на метални конструкции; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране, монтаж, преустройство, ремонт и поддържане на надзорни обекти и съоръжения с повишена опасност; жилищно и хотелско строителство; транспортна дейност.
Производство на водогрейни котли на твърдо гориво. Анализ, проектиране, доставка и монтаж на високоефективни отоплителни системи.
Каталог на българските производители и вносители на мебели. Дизайнерски мебели за Вашия дом, офис и хотел. Отражение на световните тенденции.
Строителство - проектиране на ремонти от къртене; подмяна на стенна мазилка; подмяна на ВиК мрежа, ел.инсталации; саниране; изграждане на парни инсталации, соларни батерии.
Ние от Studio Green Art имаме за цел е да ви помогнем да изберете най подходящото решение, за да превърнете вашата градина в едно живо късче от природата. От проектирането през изпълнението и поддръжката с наша помощ всичко става лесно и бързо. Извършваме геодезически измервания и вертикално планиране, проектиране и изпълнение на всички етапи в озеленяването, изграждане на архитектурни декоративни елементи, настилки от павета, плочи, щампован бетон и др. Предлагаме абонаментна поддръжка, която гарантира правилното развитие на интериорната и екстериорна растителност. За повече информация ни посетете на адрес www.studiogreenart.com

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.