download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 29/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Проектиране и производство на микропроцесорни контролери за управление на светофарни уредби. Проектиране и цялостно изграждане на светофарни уредби, улично осветление, промишлени контролери.
Производство и доставка на: алармени системи, видеоконтрол, контрол на достъпа, фолио за стъкла, бронирани стъкла, монетарници.
Доставка и монтаж на: климатични, вентилационни, отоплителни и технологични инсталации за обработка на въздух за битови, обществени, промишлени помещения и сгради - HITACHI и GEA Air Treatment Division, Германия; пожароизвестителна, охранителна и осигурителна техника за помещения и сгради от всякакъв характер, производство на DSC Group of Companies.
Разработка, производство, продажба, монтаж и поддръжка на телекомуникационно оборудване: телефонни централи - учрежденски, градски, специални, конвертори на сигнализация, измервателни системи за проверка на абонатна част и крайни устройства за централите от ОКТМ.
Внос и дистрибутиране на електроматериали и оборудване - ниско и средно напрежение.
Продажба, доставка и монтаж на електронни везни: автомобилни везни - шахтов и безшахтов тип; вагонни везни - едно и двуплатформени; платформени везни: преносими - от 6 кг до 1500 кг и стационарни - от 1500 кг до 20000 кг; силоизмервателни системи - лентови и контролни везни, бувкерни и резервоарни везни, системи за пълнене на торби и варели; системи за автоматизация; измервателни блокове и тензометрични датчици. Цялостно и поетапно изграждане на система от везни с възможност за включване в компютърна мрежа. Гаранционен и извънгоронционен сервиз.
Доставка на висококачествени продукти от областта на електрониката и електротехниката и осигуряването на сервизна и техническа поддръжка на територията на цялата страна. Представител на: CHERRY GmbH - клавиатури, мишки, микропревключватели и сензори; HEIDENHAIN GmbH - CNC и измервателни системи; ELGO Electric GmbH - линейни измервателни устройства и контролери; INDRAMAT GmbH - електродвигатели и индустриална автоматизация. Упълномощен дистрибутор на: Metrologic Instruments GmbH - бар-код скенери; TallyGenicom GmbH - принтери; Tipro Keyboards - специализирани, индустриални клавиатури и touch-screen монитори; Gemplus - smart-карти и решения.
Автоматизация на монтажни процеси. Внос и търговия с: контролери и логически модули на СИМЕНС; електрически апарати ниско напрежение; електромерни и електроразпределителни табла. Представителство на чуждестранни и български фирми.
Официален дистрибутор на Panasonic: офис техника и оборудване - телефони, копирни машини, принтери, монитори, факс апарати, централи.
Проектиране, доставка и монтаж на системи за сигурност: системи за видео-наблюдение, сигнално-охранителни системи, пожаро-известителни системи, системи за контрол на достъпа, интегрирани системи за сигурност. Физическа охрана.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.