download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Издателска дейност

<< предходнастраница 5/24 (231 фирми общо)следваща >>
Издателска и полиграфическа дейност - отпечатване на рекламни материали, каталози и други.
Управление на: финансовите и материални ресурси; иновационната, търговската и ценовата политика в холдинговото пространство. Трансфер на технологии и промишлено коопериране; инженеринг; обучение. Издателска, разпространителска и рекламна дейност. Външно-икономическа и търговска дейност. Научноизследователска, проекто-конструкторска, инженерингова дейност, изпитание и сервиз на подемно-транспортна техника, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество и лизингови сделки с подемно-транспортна техника.
Производство на съоръжения за преработка и съхраняване на радиоактивни и високотоксични отпадъци. Услуги по третиране на опасни отпадъци с лиценз от МОСВ. Издателска дейност. Информационни технологии.
Издава: списания - "АМС Аспекти" и "Хубавите къщи", каталози - "АС Каталог на проектанта, строителя, инвеститора" и "Интериор + Пазар". Извършва: печатна реклама, рекламен дизайн, предпечатна подготовка, рекламна стратегия, маркетингови проучвания, медия планиране, WEB дизайн, 3d визуализация, организиране на промоции, коктейли, семинари; информационни услуги в архитектурно-строителния бранш.
Изолационни материали за строителството. Рекламна и издателска дейност. Информационни технологии.
Издава поредица специализирани справочници за архитектура, строителство и обзавеждане.
Издателска дейност: Фантастика и Криминалистика.
Информационни продукти и издания в областта на правото и икономиката: АПИС-процедури - готови решения за извършване на административно правни, технически услуги, сключване на сделки; АПИС 4.1 -правна информационна система с елементи на изкуствен интелект; Регистър АПИС - неофициален раздел на ДВ плюс маркетингови данни на фирми.
Издателство, абонамент и разпространение на специализирана литература в областите счетоводство, финанси, право, данъчно и митническо законодателство, социално, здравно и пенсионно осигуряване. Организиране на семинари в изброените области.
Издателство за компютърна литература.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 23 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.