download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 1/15 (150 фирми общо)следваща >>
Неправителствена обществена организация на държавни, частни, кооперативни и смесени фирми и сдружения. Подпомага, насърчава и представлява интересите на своите членове, съдейства за регионалното икономическо развитие. Подпомага бизнес сътрудничеството между български и чуждестранни фирми. Консултантска, информационна и маркетингова дейност. Програми и проекти за финансиране. Организиране и съдействие за участие в изложения, семинари, панаири. Попълване и заверка на експортни документи, бизнес покани и др.
Управление и осигуряване на качеството, опазване на околната среда; Научно-технически прояви; Курсове за повишаване на квалификацията; Консултантска научно-техническа помощ при разработване и внедряване на съвременни системи по качеството.
Извършва приватизацията на общинска собственост в София на фирми и нежилищни имоти. Специализиран орган на Столичния общински съвет (СОС), създадена за подготовка, реализация и оперативен контрол на приватизационния процес, в съответствие със Закона за преобразуване и приватизация на държавни и общински предприятия. Дейността, която СОАП извършва, е известна в световната практика под термина "малка приватизация".
Информация и обучение в областта на системи за управление на качеството по ISO 9000 и системи за управление на околната среда по ISO 14000.
E-trade, E-marketing, E-business.
Извършва бизнес услуги във връзка с осъществяване на вътрешна и външна търговска дейност. Поддържа богата база от данни за фирмени предложения и бизнес събития. Активно работи по проекти за подпомагане на икономиката на региона на Русе и цяла България. Занимава се и с издателска дейност. Издава външнотърговски документи и бизнес покани за чуждестранни лица.
Прави хотелски резервации по цял свят. Организирано участие в международни панаири. Предлага самолетни билети.
Официално представителство на Международната туристическа борса - ITB - BERLIN - най-големия тупистически панаир в света.
Допълнително доброволно и задължително пенсионно осигуряване.
Административно обслужване на населението на територия на Община Радомир.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.