download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 10/15 (150 фирми общо)следваща >>
Консултантска фирма Диккон предлага: бизнес консултиране, специализирани търговски и мениджърски обучения, подбор на персонал и работа, европейски проекти: разработване и управление, маркетингови проучвания и анализи.
Консултантска фирма Дикон предлага: бизнес консултиране, специализирани търговски и мениджърски семинари, подбор на персонал и работа, европейски проекти: разработване и управление, маркетингови проучвания и анализи.
Индивидуална и групова подготовка на кандидат-студенти и седмокласници по литература, езикова култура, история и математика. Български език за чужденци.
Студентски бригади в САЩ и Великобритания.
ТОРО ГРУП С (TGS) е консултантска компания, специализирана в областта на човешките ресурси и организационното развитие. Нашата мисия е да работим за успеха на бизнес организациите, чрез консултиране в сферата на подбора, обучението, оценката и управлението на персонала. TGS e изключителният партньор за България на Pеople Solutions International.
Агенцията за неформално образование и европейска информация е акредитирана от Европейската комисия организация за изпращане и посрещане на младежи -доброволци в страните от Европейския съюз. Организацията организира международни младежки обмени, младежки срещи и други инициативи с образователна цел.
PR И РЕКЛАМА. Медия планиране: интернет, списания, преса, радио, телевизия и външна реклама. ПЕЧАТ. Офсет печат: визитки, бланки, пликове, покани, плакати, брошури, флаери, каталози, дипляни, справочници, опаковки, етикети, стикери, лакиране и ламиниране. СУВЕНИРНА РЕКЛАМА. Сито и тампон печат върху: химикалки, запалки, шапки, текстил и сувенири. OUT DOOR MEDIA. Изработка на: табели (стандартни и по индивидуален размер и форма), светещи и неонови реклами, билборди, трансперанти и цялостни решения за външна реклама. WEB. Web дизайн: изработване на web сайтове, изработване на web представителна страница и подръжка на web сайт (хост, домейн и т. н.). ДРУГИ УСЛУГИ. Организиране на: партита, промоции, шоу програми, представяне и кетеринг. НИЕ СЪЧЕТАВАМЕ: новаторски идеи и решения, качество, професионализъм и кратки срокове за изпълнение; екип от високо квалифицирани специалисти; модерни технологии и оборудване на високо техническо ниво. ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ: специализирана консултация; професионални съвети и ефективни решения в областта на интернет рекламата и PR-а. НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ: да повишите интереса на потребителя към вашата фирма и предлаганите от нея продукти и услуги сред прецизно подбрана група потребители; да увеличим вашите продажби; да запознаем възможно най-голям брой потребители от желаната таргет група, с предлаганите от вас нови продукти и услуги.
Националната Асоциация на фирмите охраняващи с технически средства е обединение на фирми с голям потенциал от знания, опит и практическо приложение в областта на физическата, техническата и информационна сигурност. Защита и проекти за фирмена сигурност, пожароизвестяване СОТ.
Европейски Мениджмънт Център работи в областта на мениджмънт подготовката на българските фирми и организации във връзка с присъединяването на България към Европейския Съюз. Главната цел е в два аспекта. Първо – да осигури на българските фирми и организации подготовка по управление, съобразeно със съвременните европейски стандарти и изисквания и второ – да способства на българските стопански структури при желанието им за коопериране с чуждестранни такива и обратно. Всички програми за обучение и консултации са International know-how transfer за България като Integrated Management Programmes, based on effective communication skills и целят развитието на корпоративнoто управление и комуникации, и изграждане на пазарна идентичност и имидж.
Национален приз за туристическа агенция на 2005 г. Ваканции на море, планина и минерални извори. Екскурзии и пътувания в България и в чужбина, хотелски резервации. Почивки в страната и чужбина. Балнеология. Специализиран туризъм и програми по интереси. Фирмени мероприятия, бизнес-пътувания, корпоративно обслужване. Семинари, конгреси. Ученически туризъм и отдих. Трансфери и екскурзоводско обслужване. Медицински застраховки. Недвижимост и т. н.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.