download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 14/15 (150 фирми общо)следваща >>
RBBP.EU (Румъно – Български бизнес портал) е мястото в интернет, където се срещат румънски и български фирми и граждани. Тук ще намерите: Изчерпателна бизнес ориентирана информация за България и Румъния Съдействие и консултиране за развитие на Вашия бизнес в двете страни Практичен отговор на всяко Ваше запитване. Бизнес партньори. Без значение каква е Вашата сфера на дейност, Румъния и България предлагат отлични възможности за успешен бизнес.
Строителство на жилищни и офис сгради, производство, доставка и монтаж на интериорни врати от МДФ - естествени фурнири, ламинат,полиуретанова боя, мебели по индивидуален проект.
Организациа по оплзотворяване на отпадъци от опаковки.
Международна агенция за недвижими имоти RE/MAX Market Силистра е част от най -голямата мрежа от агенции за недвижими имоти в света .С над 6 900 офиса ,с над 120 000 брокери в 67 страни RE/MAX e №1 по продажби в световен мащаб.
A Marry Angel предлага организиране на Сватбени тържества, частни и фирмени партита,рожденни дни,абитурентски балове, украса и декор на Вашето тържество,асистиране в дните на подготовка,както и в самият ден на тържеството,консултации за Вашето тържество,връзки с различни доставчици,кетъринг,DJ,аниматори и фотографи."Мери Ейнджъл" има грижата да запази Вашето спокойствие по време на планирането и организирането на тържеството. Вие сте тези, които трябва да се забавлявате, а ние сме хората, които ще Ви осигурят това забавление. Украсата също е наш ангажимент, ние ще Ви предложим уникален Декор и ще подберем цветовете за Вашият ден.
Ако бихте искали служителите в организацията Ви да бъдат ефективен ресурс за Вас, потърсете компетентните специалисти на Тиймкод, профилирали в областта на психологията! Тиймкод е агенция за психологически подбор, оценка и консултиране на персонала; за организационно консултиране в сферата на човешките ресурси; за кариерно консултиране и развитие; за организиране и провеждане на тиймбилдинги с различни акценти - комуникация, конфликти, стрес, мотивация и др.
Клуб по катерене, ски, сноуборд, алпинизъм, екстремни спортове, водолазно дело, планинарство.
БАРМП има удоволствието да ви информира, че през май 2009 стартират нашите нови програми по: 1) Обучение за висши мениджъри – ниво 7 (Executive Diploma in Management), организирано съвместно със CMI (Чартър мениджмънт институт – Лондон). 2) Подготовка на бизнес наследници. 3) Управление на фирмата в условията на криза. Асоциацията предлага още практически решения и консултации във връзка със: - Разработване/ управление на проекти за фирми, институции и общини. - Междурегионално и трансгранично сътрудничество (ТГС). - Управление на растежа на фирмата. - Холдинги и холдингови структури. - Унаследяване на бизнеса. - Преструктуриране. - Водене на бизнес преговори. Проф. д.ик.н. Кирил Тодоров Председател на УС
Фирма RNA LTD е ексклузивен вносител за България на марката Bulk Performance Solutions - USA. Марката е насочена към предлагането на нови, качествени и иновативни хранителни добавки за спорта, които да дадат нужните резултати на спортистите и фитнес ентусиастите.
Българският съвет за бежанци и мигранти (БСБМ) е сдружение на гражданското общество, което работи в областта на убежището и миграцията в България. БСБМ е платформа за застъпничество, лобиране и фондонабиране за закрилата, приемането и интеграцията на бежанците и мигрантите в България.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.