download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 4/15 (150 фирми общо)следваща >>
Извърщва: Предлагане, разработване, координиране, управление и изпълнение на проекти и програми; Организиране на конференции, семинари, курсове; Издаване на Бюлетин на Асоциацията; Осъществяване на контакти и сътрудничество.
Съдействие и услуги на български и чуждестранни фирми с бизнес интереси в България. Организация на изложби, панаири, семинари и бизнес срещи.
Сдружение с нестопанска цел за: подпомагане развитието на месопреработвателните предприятия; защита на правата и законните интереси на членовете му пред законодателната и изпълнителната власт; разработване на предложения за нормативна уредба и други.
Неправителствена организация. Организира национални и международни панаири на книгата.
Агенцията за малки и средни предприятия към Министерски съвет - разработва и провежда държавната политика за насърчаване на МСП в България.
Център за специализирана извънболнична медицинска помощ и Служба по трудова медицина.
Обучение и квалификация на административни кадри от местната и държавна администрация. Приложение в практиката на новите форми на администриране. Провеждане на конференции и семинари с образователна насоченост с цел разбиране на дейността на администрацията.
Подпомагане на българските деца с онкологични заболявания и техните семейства.
Организация с нестопанска цел, ориентирана към представянето и подпомагането на българските предприятия - производители от леката промишленост.
Извършва: корабно агентиране; спедиция; контейнерен транспорт като линейни агенти на Hapag Lloyd CL; авто и жп транспорт; транспортни консултации; пълно опериране на кораби;корабен брокераж и чартиране.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.