download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 7/15 (150 фирми общо)следваща >>
Иновативни технически решения ноу-хау и патенти за хидро и ветроенергетиката, телекомуникациите и енергийната ефективност. Капитализация на дълготрайни активи. Безофшорно данъчно освобождаване. Безинвестиционен ръст на капитала. Амортизационно планиране.
Инвестиционни и грантови програми за финансиране, субсидии и кредити. Подготовка и реализация на екоинвестиционни проекти, ориентирани към стратегии за устойчиво развитие на общините, базирани на възобновяеми енергийни източници и енергийна ефективност.
Програма за внедряване на алтернативни екогорива в транспортните и селскостпанските моторни средства и изграждане на инфраструктура за производство, доставка и зареждане с природен газ, метан, биодизел, биогаз и други горива минамално замърсяващи въздуха.
ViQonica Agency работи в три различни, но логически споени направления: 1. ЛИЦЕНЗИРАНА ТРУДОВА БОРСА. * Изграждане на екипи. * Управление и подбор на персонала. * Мотивационни тренинги. Мотивиране и стимулиране на персонала. * Консултации и тренинги за комуникативните умения, свързани с деловото общуване. * Асертивен тренинг (за себеутвърждаващо поведение) и техники за преодоляване на стреса. * Организационно развитие и фирмена култура. * Приложна психология. 2. ШКОЛИ ВИКОНИКА. * Курсове и семинари, специално ориентирани към хората, оставащи без работа в процеса на приватизация и масови съкращения. * Целта е чрез преквалификация и нови идеи да им се помогне да повишат своята конкурентност на трудовия пазар независимо от възрастта им или да намерят ново поприще, като започнат свой бизнес. 3. СТУДИО ВИКОНИКА. * Връзки с обществеността и PR-консултиране. * Експертни оценки на медийното присъствие и анализ на фирмения образ. * Тестиране на рекламни продукти. * Рекламни кампании, презентации, промоции, шоупрограми, ревюта. * Външна реклама. * Рекламни аксесоари. * Графичен дизайн, предпечат. * Печат на поръчкови фирмени издания по собствени оригинални каталози, включително в МИНИМАЛНИ ТИРАЖИ и дори единични бройки на нормални, като на обичайните тиражи, единични цени.
Производство на брашнести и гранулирани фуражи за всички видове животни и птици. Гранули за зайци с люцерново брашно до 50%, фуражи за свине, говеда, бройлери и кокошки носачки с участието на холандски биоконцентрати "KOUDIJS".
Сайтът на АССП предлага мисията и идеите на Асоциацията, дискусии по актуални въпроси на счетоводния бранш, новини, семинари.
Езикови и специализирани курсове по ИСПАНСКИ, подготовка за DELE. Документи за образование и квалификация в Испания. Легализация и преводи на документи, специализирана - юридическа, техническа, медицинска и художествена литература.
Професионални стажове в 85 страни за завършващи студенти.
СИ ЕЛ 2003 - ООД е създадена специално за реализиране на обектите Бриз ЮГ и Бриз СЕВЕР, като изцяло завършени жилищни комплекси по евпопейски образец от собствениците на фирма ЛЪКИ - Варна и СРМ-интернешънъл - София.
Лицензирана трудова агенция за работа в България и чужбина. Извършваме преводи и легализация на документи.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.