download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 1/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Издава списание Download.BG, интернет портала www.download.bg и Tоп95 - Бизнес указател на българските фирми. Разработка на софтуер.
Произвежда и предлага опаковки и консумативи: - Рекламни чанти от полиетилен (LDPE, MDPE, HDPE) и DEGRALEN; - Хартиени чанти: машинно направени, с дръжки от усукана хартия; ръчно направени, с ексклузивно качество: ламинирани, с топъл/релефен печат, с различни видове текстилни и пластмасови дръжки; - Стандартни "найлонови" торбички тип "потник", чували; хартиени и полиетиленови торби с печат; - Пликове с цип, подаръчни метализирани пликове, целофан за цветя; - Чанти за многократна употреба от тъкан полипропилен; - Домакински и кетъринг продукти: фолия, чашки, чинийки, купички и др.; - Фолия и ръкави с цветен печат, в т.ч. и фотореалистичен; стреч фолио; сигнални ленти за строителството; - Уреди за пакетиране на хляб, залепване и завързване на пликове;
Внос, проектиране, конструиране, производство, ремонт на всички видове механични везни и дозатори: вагонни, автомобилни, кранови, технологични, лабораторни и метрологичното обезпечаване на средства за измерване на маса; Измервателни уреди и преобразуватели на електрически и неелектрически величини. Автоматизиране на технологични процеси. Проектиране, ремонт, преустройство, производство на устройства за контрол на контрол на товара и изпитване на асансьори и асансьорни възли. Единственият в България регистриран производител на устройства за контрол на товара в асансьори, отговарящи на изискванията на ДИТН.
Внос, проектиране, конструиране, производство, ремонт на всички видове везни и дозатори: вагонни, автомобилни, кранови, технологични, лабораторни; Производство на четиристепенни устройства за контрол на товара в подемни съоръжения, отговарящи на изискванията на EN 81-1 позволяващи единично и групово управление на асансьори; Автоматизиране на технологични процеси.
Агенция за недвижими имоти в гр. Шумен.
Консултация: Управление на качеството - системи ISO 9000, QS 9000, HACCP; Управление на околната среда -системи ISO 14000; Акредитиране на лаборатории (подготовка) по стандарти EN 45000; EN 17025; Безопасни условия на труд - системи по BS 8800. Обучение на персонала по управление на качеството, околната среда, безопасност на труда.
Произвежда професионални и домашни стълби с много добро качество.
Търговия с: твърди и гъвкави опаковки за еднократна употреба от различни материали като ПП, ПЕ, ОПП, БОПП, ПВЦ, ПС, ПЕТ, ПА, хартия, алуминиж и др. без печат или с печат по заявка на клиента; ПЕ самозалепващо фолио за палетизиране; ПВЦ самозалепващо фолио за опаковане на хранителни продукти; тиксо - стандартно и с печат по дизайн на клиента; многослойно опаковъчно фолио с възможности за флексопечат и ротогравюра до 8 цвята; алуминиево фолио за печене и опаковане на храни; аеропласт(bubble film) за опаковане на чупливи предмети; торбички, пликове, чували за боклук, строителни материали и др.; машини за опаковане с термосвиваемо фолио, самозалепващо фолио, машини за термично залепване на пликове и др.
Системи за управление на качеството по ISO 9000; независим строителен надзор в проектирането и строителството; контрол на заваръчни процеси; обучение и квалификация.
Неправителствена обществена организация на държавни, частни, кооперативни и смесени фирми и сдружения. Подпомага, насърчава и представлява интересите на своите членове, съдейства за регионалното икономическо развитие. Подпомага бизнес сътрудничеството между български и чуждестранни фирми. Консултантска, информационна и маркетингова дейност. Програми и проекти за финансиране. Организиране и съдействие за участие в изложения, семинари, панаири. Попълване и заверка на експортни документи, бизнес покани и др.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 1111 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.