download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 13/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Търговия с дървен материал и изделия от дърво; хидроизолации и топлоизилации.
Научна дейност свързана с озаконяване на преустроени МПС-та и издаване на документи за движение по пътищата. Производство на специализирани автомобилни надстройки. Изпитания на автомобилна техника и др.
Производство на технически текстил, тъкани, тютюневи опаковки, брезент и кухненски текстил.
Проектиране, производство, монтаж на топлотехнически съоръжения и системи - бойлери промишлени; резервоари за сгъстен въздух и течни деривати до 16 куб.м., топлообменници, котелни инсталации, абонатни станции.
Маркетинг - търговски маркетинг, директен маркетинг, телефонен маркетинг; промишлен маркетинг, вино маркетинг, внос и износ.
Внос, износ на дървообработващи машини, резервни части, режещи инструменти. Представителство на Европейски фирми - Германия, Италия и др.
Проектиране, доставка и монтаж на системи за сигурност - сигналноохранителни, пожароизвестители, видеоконтролни, периметрови. Пълен инженеринг на системи за сигурност. Производство и монтаж на мониторинг центрове за дистанционен контрол на процеси и апарати в сфери като: сигурност и охрана, GPS контрол, енергетика, екология, водни ресурси и др.
Производител на високоустойчиви дюзи от борен карбид, за пясъкоструйни апарати. Ресурс 1000-1800 часа работа.
Първия технологичен парк в България, член на Международната асоциация на научните и технологични паркове. Извършва научно-изследователска, проектантска, производствена, инженерингова и консултантска дейност в областта на електрониката, микроелектрониката, информационните технологии и производства в чисти помещения. Подпомага развитието на малки и средни предприятия в областта на високите технологии.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.