download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 48/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Алуминиеви профили ЕТЕМ и аксесоари за изграждане на алуминиева дограма. Производство и монтаж на алуминиеви конструкции, дограма, облицовки - ЕТАЛБОНД.
Поставяне на хидроизолации, топлоизолации на плоски и скатни покриви, основи на сгради; рестарация на къщи.
Проектиране и производство на мебели, съвременен дизайн, комплексно обзавеждане, индивидуални интериорни решения за офиси, кухни, спални, детски стаи, трапезарии, маси, столове, бюра, секции, гардероби, хотелско обзавеждане, ресторанти, заведения.
Мека мебел - проектиране, производство и ремонт. Нестандартно обзавеждане също с мека мебел за частни лица и фирми. Предлага качествени дамаски за мебели. За клиентите си предоставя безплатен транспорт на територията на София.
Произвежда хидроизолационни мушами на битумна основа. Производствената гама включва еластомерни и пластомерни мушами с различна дебелина и тегло с основа стъклен воал или нетъкан полиестер (внос от Италия) и възможност за производство на мушами и битумни керемиди с различни видове цветни посипки в зависимост от конкретните нужди: Воалит, Полизол, Изолин, Полигум, Полиеласт, Битумни керемиди и др. Предлага широка гама от хидроизолации, както в нови постройки, така и при ремонт на жилищни и промишлени сгради.
Търговия с мебели и обзавеждане за бани.
Производства на голяма номенклатура от керамични и бетонови изделия за строителството. Тухли, коминни тела, бетонови тръби, плочки и др.
Търговия на едро с топлоизолации - IZOVER, ORSIL, Гипскатон - RIGIPS, крепежни изделия за строителството: болтове, гайки, шайби, дюбели, анкери, к-ти за монтаж и много др. Строителна химия: хидроизолации, топлоизолации, саморазливни подове, декоративни водоустойчиви мазилки и др. Представител на: СФ Видира, Крепежни изделия АД, Изомат инжинеринг.
Основен вносител на топлоизолационни материали марка Isover и Orsil, гипскартон и консумативи за изграждане на преградни стени и обшивки на стени и тавани, изолации и мазилки за фасади Theranova. Окачени тавани, монтаж и доставка.
Проектиране, производство, доставка и монтаж на мебели за дома, офиса, хотела, ресторанта и др. Цялостни дизайнерски решения.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.