download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 27/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Търговия със селскостопански продукти, както и с препарати за растителна защита, минерални торове и посадъчен материал /семена/. През летния сезон снабдява и с перилни и почистващи препарати, както и с хавлиени изделия. Новосъздадена дейност на фирмата са счетоводни и юридически услуги, в т.ч. обучение и квалификация.
Комплексна научно-изследователска, проучвателна, проектна, консултантска и инженерингова дейности за минни обекти /подземна и открита експлоатация/, преработка на суровини, екологизация на производствената среда, финансови анализи, икономически оценки и бизнес-планиране на инвестиционни минни проекти.
Извършва реклама и дизайн.
Дървообработване. Производство на детайли от дърво: бук, дъб, иглолистна дървесина - парена, сушена. Счетоводни консултации и услуги.
Системна интеграция на компютърни системи и мрежи. Разработка и интеграция на софтуер и цялостни решения за обслужване на автосервизни фирми - АВТООФИС.
Асемблиране и продажба на компютри. Продажба на компютърна техника от реномирани производители. Продажба на компоненти, принтери, консумативи. Сервиз и техническа подръжка. Изграждане и поддръжка на мрежи. WEB Дизайн и Компютърна графика.
Официален вносител и гаранционен сервиз на OPEL и Шевролет, извънгаранционен сервиз на всички марки леки и лекотоварни автомобили.
Месечно и годишно счетоводно приключване на фирми, едностранно и двустранно счетоводно записване. Приключване на регистрирани по ЗДДС фирми (Магнитен носител, дневник за покупките, днивник за продажбите, декларации). Изготвяне на трудови и граждански договори, ведомост за заплати, Социални осигуровки, Здравни осигуровки, Допълнителни пенсионни осигуровки, Животозастраховки, Изготвяне и подаване на данъчни декларации към съответните поделения на ДС по чл.51, ал.1 от ЗКПО за дължимите от юридически лица и неперсонифицираните дружества данък върху печалбата, данък за общините и останалите корпоративни данъци, както и отчетите към тях.
Търговия с: кухненско обзавеждане и дограма от Англия; спортни уреди. Организиране на специализирани изложения: "Модерен дом" и "Образование, училища, колежи, университети". Частно основно училище, частна английска гимназия, частна немска гимназия.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.