download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 28/296 (2955 фирми общо)следваща >>
Организира индивидуални и групови посещения и участия в специализирани международни изложения, търговски панаири, конгреси, семинари в Европа, Азия, Австралия, Южна и Северна Америка.
Строителен надзор. Консултантски услуги в проектирането и строителството. Пълен инженеринг в инвестиционния процес. Оценки за съответствие на проектната докумантация. Узаконяване. Въвеждане в експлоатация на строежи. Техническо ръководство. Данъчни, финансови, счетоводни и др. консултации.
Обучение на студенти по следните специалности: Хотелски мениджмънт, Организация и управление на хотели и ресторанти, Организация и управление на туристическото обслужване, Маркетинг и управление в хотелиерството.
Стоков и авариен контрол.
Международен панаир - Пловдив организира: панаири и изложби в страната; участие на български и чуждестранни изложители на международни панаири и изложби в чужбина; Българското национално участие на световните изложения ЕКСПО; конгреси, симпозиуми, семинари, презентации, културни и спортни прояви.
Извършва по график прегледи и консултации от специалисти: вътрешни болести; кардиолог; гастроентеролог; ендокринолог; ревматолог; невролог; психиатър; хирург; ортопед; мамолог; уролог; гинеколог; хомеопат.
Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска дейност в областта на вътрешни болести, кардиология, ендокринология, неврология, неврохирургия, еластична и естетична хирургия, ортопедия, офталмология, ото-рино-ларингология, ортопедия, пластична и естетична хирургия, неврохирургия, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания, предписания, извършване на експертизи за временна нетрудоспособност и др.
Медицински консултации, диагностика и лечение. Единствен в България, тясно специализиран в амбулаторно лечение заболяванията на правото черво - хемороиди, фисури, полипи и др.
Лекува чрез иглотерапия световъртеж, напрежение и мигрена. Чрез комплексна методика в Медицински кабинет Здравец се повлияват вегетативна дистония, раздразненост, бодежи и стягане в сърцето, сърцебиене, задух, главоболие, замайване, отпадналост, страхова и депресивна невроза, болки и подуване на корема, невротично напълняване.
Организира и извършва: дейност на служби по трудова медицина (СТМ) към предприятия; екологични и трудово - хигиенни експертизи; оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) на застроително - регулационни планове (ЗРП), на проекти и на действащи предприятия; екологична оценка на обекти, подлежащи на приватизация или на отдаване на концесия.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.