download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 38/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Основен предмет на дейност: проектиране и инженерингова дейност в областта на териториалното устройство, геодезията и кадастъра. Дейности: геодезически измервания, разработване и внедряване на ГИС, обучение по AUTOCAD и други графични редактори; консултантски услуги. Основни партньори: МРРБ, МЗГ, МОС, НЕК.
Резервни части за машини и съоражения във всички области. Реекспорт на стоки от ОНД.
Извършва: инженерингова дейност; проучване, проектиране, разработка, доставка, строителство и монтаж на комплексни съобщителни обекти в страната и чужбина. Комплексно изграждане на оптични кабелни връзки и линии.
Дизайн, предпечатна подготовка, висококачествено сканиране на барабанен скенер, експонация на филми до 70х100 см, и печат.
Проектиране, живопис. Изработка на портрети и пана от рисувана коприна.
Продуциране, издаване и дистрибуция на оригинални: музика, софтуер, мултимедия на CD, CD-ROM, VCD, MC, DVD. Търговия на едро и дребно с празни носители и консумативи: CD-box, CD-R, disketi, audio кaseti, VHS, D-cleaners, CD-holders, CD-stickers. Собствени търговски марки: YO MUSIC - за музика; STEFANI MULTIMEDIA - за софтуер и мултимедия; YO MEDIA - за празни носители и консумативи.
Извършва предпечатна подготовка.
Международен транспорт и спедиция.
Иновационно-търговска компания специализирана в областта на: бизнес консултации; правно, счетоводно и финансово обслужване на български и чуждестранни фирми; анализи, маркетинг, проучвания, мениджмънт, управление на новосъздадени и/или предприятия в криза, саниране, иновации, установяване на контакти и проучване на бизнес партньори с цел осъществяване на съвместни проекти медиация.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.